Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Afterdeep said: Peki D&R fiyatını biliyor musun? Aşağıdaki linkteki fiyat doğru mu? Bir de İstanbul Anadolu yakasında nerede bulabilirim? Dün Bağdat Caddesindeki iki mağazasına da baktım ama göremedim. D&R GW2 Teşekkürler. Evet fiyat doğru. Ancak o internetten sipariş fiyatı sanırım mağzada 130 liraymış. İstanbulda satış yapan mağzalar: BORNOVA CAPITOL CEVAHİR_KAT_2 ERENKÖY ETİLER İSTİNYE PARK KANYON PALLADIUM SUADİYE ÜMRANİYE MEYDAN Yalnız gitmeden önce arayıp sorman daha doğru olabilir çünkü gerçekten çok lakayıt bir iş yapıyor D&R. Hem geç başladılar satmaya hem ürünü soruyorsun bulamıyorlar falan. Önceden arayıp sormak doğru bir seçim olacaktır zaman ve enerji kaybını engellemek açısından.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu arada leveltr den falan aldıysanız keyinizi anet ile iletişime geçin isterseniz. EU diye satıyorlardı keyleri ama iletişime geçip keyinin US olduğunu öğrenen çıkmış.
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Myshkin said: Afterdeep said: Peki D&R fiyatını biliyor musun? Aşağıdaki linkteki fiyat doğru mu? Bir de İstanbul Anadolu yakasında nerede bulabilirim? Dün Bağdat Caddesindeki iki mağazasına da baktım ama göremedim. D&R GW2 Teşekkürler. Evet fiyat doğru. Ancak o internetten sipariş fiyatı sanırım mağzada 130 liraymış. İstanbulda satış yapan mağzalar: BORNOVA CAPITOL CEVAHİR_KAT_2 ERENKÖY ETİLER İSTİNYE PARK KANYON PALLADIUM SUADİYE ÜMRANİYE MEYDAN Yalnız gitmeden önce arayıp sorman daha doğru olabilir çünkü gerçekten çok lakayıt bir iş yapıyor D&R. Hem geç başladılar satmaya hem ürünü soruyorsun bulamıyorlar falan. Önceden arayıp sormak doğru bir seçim olacaktır zaman ve enerji kaybını engellemek açısından. Dostum çok teşekkür ederim yardımın için, yarın sabah Kanyon'da işim var, gitmişken uğrayarak bakacağım, var ise alırım. Tekrar çok teşekkürler.
Harir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 interperez said: O mesajı alan baya kişi varmış.Panik yapma sdf
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Myshkin said: Bu arada leveltr den falan aldıysanız keyinizi anet ile iletişime geçin isterseniz. EU diye satıyorlardı keyleri ama iletişime geçip keyinin US olduğunu öğrenen çıkmış. +20-30 ödememek için böyle işlere girmemek lazım tabii sakat yani
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kendi sitesinden paypal la aliyim dedim,ülkelerde turkiye yok napcaz? neyse cc ile aldim
Laskhel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Myshkin said: Afterdeep said: Peki D&R fiyatını biliyor musun? Aşağıdaki linkteki fiyat doğru mu? Bir de İstanbul Anadolu yakasında nerede bulabilirim? Dün Bağdat Caddesindeki iki mağazasına da baktım ama göremedim. D&R GW2 Teşekkürler. Evet fiyat doğru. Ancak o internetten sipariş fiyatı sanırım mağzada 130 liraymış. İstanbulda satış yapan mağzalar: BORNOVA CAPITOL CEVAHİR_KAT_2 ERENKÖY ETİLER İSTİNYE PARK KANYON PALLADIUM SUADİYE ÜMRANİYE MEYDAN Yalnız gitmeden önce arayıp sorman daha doğru olabilir çünkü gerçekten çok lakayıt bir iş yapıyor D&R. Hem geç başladılar satmaya hem ürünü soruyorsun bulamıyorlar falan. Önceden arayıp sormak doğru bir seçim olacaktır zaman ve enerji kaybını engellemek açısından. cevahirdeki d&r dan aldım bugün. kutuda 129 yazıyo ama kasada 117 lira verdim, kasiyer de şaşırdı bi an zaten kutuyu çevirdi fiyata baktı tekrar falan. :) velhasıl fiyat web e özel değil.
bemre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 valla oyunu ne zamandır bekliyorum, heyecan tavanda 30 lira değil 50 lira fazla veririm garanti olsun. aylık ödemesi yok bilmemnesi yok. Dışarda iki dürüm az yiyin gidin alın garanti sitesinden şu oyunu (:
Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 d&r'dan alanlara da beta invite geliyor dimi?
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 pre-purc yapan herkes, acc. yarattıktan sonra girebiliyor betaya. Bu arada guild kuracağız, bakıcaz bir neler var feature olarak bu fazda, isteyen olursa aynı server da açar, toplaşırız.
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aynı server ve guild şart. organize olmak lazım
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Herkese merhaba, Beta başladığında serverlara vs. bakarak karar vermemiz gerekiyor, sonra mümkün olduğunca aynı yerde toplanmaya çalışalım. Sevgiler.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ankara'dan internet aracılığı ile DnR'dan sipariş eden varmı oyunu? Elinize kaç günde ulaştı veya ulaştı mı?
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dreagloth said: pre-purc yapan herkes, acc. yarattıktan sonra girebiliyor betaya. Bu arada guild kuracağız, bakıcaz bir neler var feature olarak bu fazda, isteyen olursa aynı server da açar, toplaşırız. da karambolde gitmesin, sticky yap istersen geçici olarak.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Evet hangi serverda takılıyoruz bir haber edin bir gün önceden flnda boş yere aç kapat yapmayalım. Hem toplu grup oluşumlarında firmalar genelde kitleyi takip ediyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Istan olacak server, Cuma günü ayrı konu açarız.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 akılda kalsın diye öyle düşündüm zaten =)
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hea soranlara istanbul bizi diyeceğiz ok :P Biliyorum çok kötüydü tutamadım kendimi.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 serjuhan said: Ankara'dan internet aracılığı ile DnR'dan sipariş eden varmı oyunu? Elinize kaç günde ulaştı veya ulaştı mı? ben geçen cuma günü sipariş ettim DnR'dan dün kargoya verdiler. kargodan takip ettiğimde dağıtıma çıkmış görünüyordu. malum 23 nisan tatili haftasonu tatili vs paket en yakın salı kargoya verildi.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 KingV said: serjuhan said: Ankara'dan internet aracılığı ile DnR'dan sipariş eden varmı oyunu? Elinize kaç günde ulaştı veya ulaştı mı? ben geçen cuma günü sipariş ettim DnR'dan dün kargoya verdiler. kargodan takip ettiğimde dağıtıma çıkmış görünüyordu. malum 23 nisan tatili haftasonu tatili vs paket en yakın salı kargoya verildi. ve oyunum gelmiş.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hayırlı olsun :) Teşekkürler bilgi için.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 İstan üzerinde Fransız guildleri olcakmış.
Öne çıkan mesajlar