cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 UAAAAAAAAAA diye bağırasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oha oha oha HD izleyin!!! http://www.youtube.com/watch?v=f5lnzScc6ZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ben bunda ezerim herkesi puahaha bide sonda müzük ne la terminatör mü gelicek dedim asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 videoda bariz senaryo var ama yine de atmosfer sağlam. bide oha bina yıkılıyor mu artık bf'de red faction tarzı? ben vietnamdan sonra bırakmıştım oynamayı ehe. dedicated server var dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bu oyundaki karekter gelişimi nasıl acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Videoyu izledikten sonra bunu ben de yazmak istiyorum. Oha oha oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Nazar degmesin harika^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oh millet girmi$; closed beta oynuyor $u an oyunu :( kıskandım abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.pcgames.de/aid,699909/Battlefield-Bad-Company-2-Trailer-mit-fast-30-Minuten-Gameplayszenen-aus-der-Beta/PC/Video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 razzRaziel said: videoda bariz senaryo var ama yine de atmosfer sağlam. bide oha bina yıkılıyor mu artık bf'de red faction tarzı? ben vietnamdan sonra bırakmıştım oynamayı ehe. dedicated server var dimi :p vietnamdan sonra çıkan 2 ve 2142 'de yoktu böyle bişey bc 2 ile geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ps3 için cb başlamış ya bende hiç okumadan şak diye kayıt oldum asdffdg dabıl post yaptım sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 güzel duruyo ama mw2 ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cod serisi hiçbizaman bf'nin yanına bile yaklaşamaz B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok yaklaşır da güzel olmuş bu belli olmaz ne olacağı. razzRaziel said: videoda bariz senaryo var ama yine de atmosfer sağlam. bide oha bina yıkılıyor mu artık bf'de red faction tarzı? ben vietnamdan sonra bırakmıştım oynamayı ehe. dedicated server var dimi :p Binaların yıkıldığını sanmıyorum, objective tamamlandığı için yıkılıyor bina, yoksa patlayıcıları döşeyip binayı yerle bir edebileceksek baya kaliteli olur. Ama videodaki yıkılma nanesi objectivele alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bınalar yıkılıyosa harıta basladıktan 5 dakka sonra butun bınalar yıkılır cat dıye. sadece c4le yıkılıyo olabilirler, cunku bf2 dede c4le köprüler patlıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cod la bf nin alakası olmadı ki hiçbir zaman olayları tamamen farklı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nesi farklı abi ikiside fps, bf 1942 ve cod'un ilk oyunları 2. dünya savaşı konulu, bf2 ile modern warfare modern savaş konulu. aralarındaki büyük fark araç kullanımı ve harita boyutu. bu da bf yi üstün kılıyor bence :) tabi karşılaştırırken multiplayer yönünden söylüyorum. single player battlefield oynamak pc'cilere nasip olmadı daha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 farklı oyunlar, bulundukları donemle ilgisi yok. hatta konuları gameplaylerini karşılaştırmak için en kötü eleman olabilir. tümüyle bambaşka gameplayleri var. bfde arac var diyosan, burda insanlar tonla feature sayabilir cod'da olup bfde olmayan. sonunada derlerki "cod'u 87 adım ileri taşıyo" o kadar fark saydıktan sonrada zaten fakrlı oyunlar oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Xenocide said: nesi farklı abi ikiside fps, bf 1942 ve cod'un ilk oyunları 2. dünya savaşı konulu, bf2 ile modern warfare modern savaş konulu. aralarındaki büyük fark araç kullanımı ve harita boyutu. bu da bf yi üstün kılıyor bence :) tabi karşılaştırırken multiplayer yönünden söylüyorum. single player battlefield oynamak pc'cilere nasip olmadı daha zaten. oo senin fikirler baştan ggmiş zaten, araç kullanımı ve harita ne zamandan beri oyunları daha iyi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 multiplayer açısından değerlendiriyorum onu bi tekrar söyleyeyim, şimdi battlefield'ın 64 kişiye kadar desteği var haritası fazlasıyla büyük ve tüm araçlar kullanılabilir. %100 savaş ortamı. Ama call of duty'nin multiplayer'ı daha standart ve sınırlı. elbette ikisininde kendince avantajı olan yanları vardır kaldıki ben şu anda battlefield değil mw2 multiplayer oynuyorum :) ama totalde yan yana koyarsan eğer battlefield multiplayer mw multiplayerını ezer. bu sadece araç kullanımı ve harita boyutuyla alakalı değil ben o 2'sini örnek gösterdim. benim merak ettiğim ikisinin karşılaştırılamama sebebi nedir? Cüce ikisinin tamamen farklı gameplayleri var demiş ama zaten gameplayleri aynı olsaydı "çalmışlar" denirdi. 2 oyunu karşılaştırırken zaten gameplayde bazı farklar olması gerekir ki, "bak bunda böyle, onda öyle oyüzden bunda daha iyi olmuş o" gibi yorumlar yapabilesin. yani sanki cod ile diablo karşılaştırması yapılıyomuş gibi davranıyorsunuz ona anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 said: DICE, Battlefield : Bad Company 2'nin PC sürümü için planladıkları betanın ertelendiğini duyurdu. Daha önce aralıkta çıkacağı duyurulan beta sürüm, 2010 yılının başına ertelendi. Nedeni olarak da başarılı olan PS3 betası göz önünde bulundurularak, PC sürümünde daha da çok oyuncuya ulaşılmasını sağlamak için geliştirme sürecine girilmiş olması gösterildi. PS3 betasına göre geliştirmeler olacak beta sürümde şu özellikler olacak; 32 kişilik online desteği (Konsollarda 24 kişi) : Battlefield'in en büyük, her biri ayrı bir taktik ve oynanışa odaklanmanızı gerektiren haritalarında 32 kişiye kadar destek ile oynama fırsatımız olacak. Direct X Ayrımı yok: Direct X 9, 10 ve 11 desteği sağlayacak beta, ayrıca XP, Vista ve Windows 7'de de sorunsuz olarak çalışacak. Donanım desteği: PC için aklınıza gelebilecek hemen her donanıma destek olacak. Örnek olarak Joystick, NVIDIA 3D Vision, Logitech LCD klavye'yi söyleyebiliriz. Arkadaş sistemi: Bu sistem sayesinde arkadaşlarınızdan hangisini çevrimiçi olup olmadığını görebilecek ve çevrimiçi olanların oyunlarına anında katılabileceksiniz. Dedicated Server: Bildiğimiz gibi Modern Warfare 2'de dedicated server sistemi kaldırılmış ve epey oyunseverden tepki görmüştü. Bad Company 2'de ise bu sistem olacak. Diğer oyuncuların internet bağlantılarının kötü olması yüzünden oyundan kopmalar olmayacak ve kesintisiz oyun keyfi olacak bu sayede. Klan Sistemi ve Server Listesi: Burada klan sistemi oturtulacak. Online serverlerın listesini görebilecek ve servera bağlanınca, yasaklı bir olay yaptığınızda kick, ban, slay yiyebileceksiniz admin tarafından. Battlefield: Bad Company 2, 5 Mart'ta PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 said: Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943 Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz Main memory: 2GB Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900 Graphics memory: 256MB OS: Windows XP Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2) 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943) Recommended Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943 Processor: Quadcore Main memory: 2GB Graphics card: GeForce GTX 260 Graphics memory: 512MB OS: Windows Vista or Windows 7 Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2) 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 buda benim can sıkıntısına yaptığım cut/copy/paste çalışmam http://www.youtube.com/watch?v=uhrUY4Aojmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aaabiii baya baya yıkılıyor ya :( acaba bütün binalar bu şekilde yıkılabiliyor mu? çok efsane olucak bu battlefield oyunu tam bir savaş alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Xaenin said: Binaların yıkıldığını sanmıyorum, objective tamamlandığı için yıkılıyor bina, yoksa patlayıcıları döşeyip binayı yerle bir edebileceksek baya kaliteli olur. Ama videodaki yıkılma nanesi objectivele alakalı. Ayrıca quadcore istemesi neden onu anlamadım. Ne derece fena olabilir ki yani dual core mimimuma giriyor? Bi de 32 kişi az, daha büyük haritaya 64 kişi isteriz, BF öyle oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar