Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage

ascraeus

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bu oyunu sadece pc ye çıksa orjinal alırdım.şimdi biliyorum dummy for fps olacak.id gibi bir firma artık hardcore fpsleri sadece pc ye çıkarmalı.
Mesaj tarihi:
ben de konsollardan nefret ediyorum (çakma nes famicom hariç) ama artık sadece PC'ye çıkarma dönemi bitti. anca blizzard gibi firmalar mmo ve stratejileriyle batmaz, o türler de konsolda rahat oynayabilseydiler eminim konsola da çakarlardı.
Mesaj tarihi:
Bu devirde sadece PCye çıkarırlarsa ayakta kalamazlar bu bir gerçek. Önemli olan oyunun %100 PCden konsola port edilmiş olması (sanırım TF2, quake bunlara örnek). BFBC , CoD serileri, 2K games ve THQ fpsleri gibi n00b konsolcular için yapılıp yapılmadığı önemli. PC oyuncularının PC firmalarına destek vermesi de lazım şu ana kadar öyle çok konsolvari hareketler görmedim oyunda böyle giderse alınabilir direk küsmemek lazım IDye
Mesaj tarihi:
ulan neymiş bu konsolcular ya.bitmedi haterlıgınız

oturup 2 el ateş edip bikaç saat oyun oynicaksınız yaptıgınız drama ömür boyu
Mesaj tarihi:

oturup 2 el ateş edip bikaç saat oyun oynıcaz

onda da konsol çöpünü koyuyorlar önümüze işte...

e haliyle sinirler geriliyor.
WTF IS THIS SHIT!!

diyip kapatıyoruz bilgisayarı.

2el ateş edip ağız tadı ile oyun oynayabilsek sorun kalmayacak zaten.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
>Postapocalyptic shooter Rage will discourage used game sales by curtailing single-player content; creative director Tim Willits calls himself a "big proponent" of always-online DRM.

http://www.gamespot.com/news/6328508/rage-new-purchase-incentive-detailed

dick move.
Mesaj tarihi:
http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Carmack_PC_Konusundaki_Stratejimiz_Hataliydi-18862.htm

ahah belliydi adam kendi kabullenmis.konsollardan nefret eder oldum.ahaha resmin altina da simdiden les texturelar oyunculari buyuledi gibi bisey yazmislar mavi ekran verdim.
  • Yeni Oluştur...