stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pff. siren oynuyorum, skill basıp adama backstab çaktığımda oyun göçüyor, 3 etti şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 4 peke adam aranıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 meh ya çok canımız sıkıldı arkadaşlarla playthrough 1 i bitirince. Scale olmuyor level. zombie adasına başladık düşük level. General DLC si gene düşük level. neyse hadi playthrough 2 e geçelim dedik biz lvl42 moblar lvl35 falan. Robo Revolution birtek playthrough 2 de bizim levelımızda okadar. birde gene general knoxx lvl51 den başlıyor. Şu scaling işini adam gibi yapsalarmış keşke. Umarım 2. oyunda böyle bi sorun olmaz bi yerden sonra çok anlamsızlaşıyor oyun biz baya bi baydık çünkü çok kolaydı moblar bosslar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bugün update geldi ama oyunla alakası yok sadece gearbox data toplayacak oyunlar ilgili, borderlands 2 için deneme vs. level scaling soru için de önce playthrough 1'i bitireceksin, sonra hiç DLC oynamadan direkt p2. p2'yi 51-52 lvl civarı bitireceksin fazla yan görev yapmadan. sonra p2 general knoxx 51'de başlar onu yapacaksın. bitirdikten sonra general knoxx sürekli lvl scale eder otomatik. zombi ve robo dlcleri için de vanilla p2'yi tamamlamak gerekiyor, ondan sonra levelın kaç ise bu dlclerin p2'si o levelda başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 borderlands'e sahip birisi varsa indirsin oynayalım. adam lazım bana. hatta bi berserker bi sniper olursa daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Tam aradığın özelliklerde birini biliyorum Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 baya bi level kastık. 22-30 arasında karakteri olan varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 25 vardı ama bf3 uğruna silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 45 gibi haber verin p2'nin başında bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ne iyi oyunmuş lan bu single başladım hunter olarak.grafikler atmoslfer falan 10 numara oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 alsam mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Borderlands GOTY ile Duke DLC geliyordu, hala o kod elinde olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bende var ama sanırsam aktive ettim onu, ama bayaa oldu emin de değilim. bi bakiyim mail adresime. bulursam paslarım öm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bende de vardı ama duke'üm yok diye giveaway yapmıştım şimdi düküm oldu ama dlc yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 indirimde borderlands 5 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yolladım sliphe. humble duke bundle. key ve öpücük (manly olanından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 almıştım geçende arkadaştan unutmuşum yazmaya burayı, ama çok teşekkürler hepinize :) borderlandsı halen oynamamış olan da gözü kapalı alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gozu kapali nasil alicak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 paypalın pay now hedehodo butonunu olduğu yere kadar gözü açık gelecek sonra imleçi butonun üstüne koyup sol eliyle gözlerini kapayacak, sağ eliyle mouseu tıkırtadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ya beyler garip bir video hissiyatı var oyunun acayip rahatsız etti ne olduğunu anlamadım, başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 artstyle a alışmamamışındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 border efekttendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 PoV mu etkiliyor acaba? yıllardır FPS oynarım hiç böyle olmadı. başım ağrıdı bildiğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ben normal senaryoyu bitirmiştim. DLC'leri kalmıştı bunun. 2.oyunu daha iyi bir bilgisayar alıp ağız tadıyla oynayana kadar almıcam. Netten araştırınca DLC'leri 2 kez bitirip geçin demiş çoğu kişi diye, senaryoyu 2.kez bitirmeye gözüm yememişti. Yesin mi ? Güzel mi DLC'ler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar