PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Baktım da futboldaki kavramlar tamamen özenti kavramlar. Bir gün forvetin forward, frikikin free kick ve bugün de nakavtın knockout olduğunu öğrendim. Ne kadar özenti bir milletiz kardeşim. İlla yabancı kelimeleri dilimize uygun olarak söyleyeceğiz. Ya olduğu gibi söyleyelim ya da yapabiliyorsak yepyeni bir kavram türetelim.
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cd ye yoğun teker diyerek i$e ba$lıyabilirsin. kolay gelsin
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lol e adamların yarattığı spora biz kıçımızdan uyduracak değiliz ya isim. ayrıca oturgaçlı götürgeç plz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 powerfuldarkness öz türkçe bir kelimedir bilmeden konuşmayın.
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: bugün de nakavtın knockout olduğunu öğrendim
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 teşekkür ediyoruz. http://www.nisanyansozluk.com/ bu sözlüğe gir, en az iki hafta dünyadan koparsın bu hırsla.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Greko-romen'de Türkçe bir tabir. Güreşte global olarak geçiyor.Kim neyi geliştirdiyse onun dili terimlerde geçerli oluyor işte niye kastın ki güçlükaranlık?
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 özenti diye kendi milletini beğenmiyosun da neden türkçe kullanıcı adı koymadın diye sormazlar mı adama
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Oo konu dışındaymış, post kasayım hemen.
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Eğer özenti isek Fransızca, İtalyanca, Almanca veya İngilizce'ye ne demeli ? Bence özenti bir milletiz demeden önce aç sözlüğü, Türkçe'de ne kadar kelime var gör. Sanırım özenti olan Türkçe değil bizleriz.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet ya, bu milletten istifa edip yeni bir oluşum içine girelim.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 özentilik insanın kendine yakışanı giymesidir.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 katılıyorum cok özentiymiş arkadaş! hayır post kasmıyorum
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sipeyskeyk said: powerfuldarkness öz türkçe bir kelimedir bilmeden konuşmayın. poverfuldarknes: kişinin herhangi bir prosedüre tabi tutulmadan müteyyiz-i muvaffak eylemesi
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Lopeth said: peki powerful darkness ROFL
Öne çıkan mesajlar