Soris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Best Turkish guild her zaman hammerhearth dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Go go cata.. Helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ottoman'lı guild ismi olmadan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatihyildiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ottomanstrope ottomantent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ilk bin içinde kaç türk guild varki başarılı sayılabilicek? en fazla 3-4 guild çıkar çıkmıştır çoğuda dağıldı 1-2 sene içinde, gerisi casual pop var fakat organizasyon mu eksik zamanmı kısıtlı yetenekli oyuncu sayısımı az, neyse sadece wow değil her konuda potansiyel'in altında değilmiyiz zaten, tebrikler Catastrophe. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 5/6 world 25 eu 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Beyler sanırım gülmekten sandalyeden düşecem http://www.youtube.com/watch?v=eRJazW1rv0o&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hatta http://www.youtube.com/watch?v=OFToQOtGxdI&list=UUkSj1p-wlme15D4qYNcAzvQ&index=5&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Kendiniz mi yapıyonuz lan yoksa adamları rezil etmek için öbür türlüsünü düşünemiyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yalnız catastrophe da intenti ne eziyor ha bütün killleri önce alarak böyle ÇATUR ÇUTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kütür kütür? http://stylealchemy.com/wp-content/uploads/2009/10/kingofpopcorn1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sadece kendi guildiniz ile ilgili lütfen, daha fazla iğnelemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 nedense bütün top guildler horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 top derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.guildox.com/go/g.asp bak mesela hepsi horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Wowprogress ve guildox arasındaki fark neden kaynaklanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 quixef said: Wowprogress ve guildox arasındaki fark neden kaynaklanıyo? güncelleme zamanından mesala dun aksam 3 bosu kestık pat dıye yazmıslar 27 min ago dıye bazen bakıyorum hemen yazmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 intent kim la? her önüne gelen bebe best törkiş guild yazsa oooo... neyse helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Soris said: Kendiniz mi yapıyonuz lan yoksa adamları rezil etmek için öbür türlüsünü düşünemiyorum haha yok intent guildinin gm'i yapıyor o videoları, sanırım dün gmlikten istifa etmiş diye duyduk ama Gangren said: Sadece kendi guildiniz ile ilgili lütfen, daha fazla iğnelemeye gerek yok. Bir igneleme yapmadım, gmleri tarafından bize hazırlanan, arkadaşların content öncesi bizim hakkımızdaki görüşlerini içeren video sundum. İkinci de komik olsun ortalık şenlensin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 serhater said: intent kim la? her önüne gelen bebe best törkiş guild yazsa oooo... neyse helal olsun öööle deme müdürler kızıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ragefreakyo said: Beyler sanırım gülmekten sandalyeden düşecem http://www.youtube.com/watch?v=eRJazW1rv0o&feature=relmfu Ciddi mi la bu ? Kim yapmış bu videoyu ? Anaa Intent yapmış, tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hadi bi drama başlasın da eğlenelim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Zannetmiyorum öyle birşey olursa en çok Gangrenle ben eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Çekiç diyo. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar