Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haldun Üstünel

tunch

Öne çıkan mesajlar

Fatih Altaylı'nın saçmalaması antu.com'daki yorumları daha az komik yapmıyor malesef. Hep emsal veriliyor da, ikisine de güler geçerim. Daha fazla abartanlar var, orası saçma tabi.

Birkaç konuya takıldım Fistan'ın koyduğu yazıda, çok ciddiye alınacak yanı yok gerçi, ümitlerini yazmış daha çok kim yazdıysa:

"Bu oyuncu iyi olabilir Fakat yıllık 3.2 milyon avro 4 senede 22 milyon avro ediyor ki 28 yaşında bir oyuncu için çok fazla..."
Bunu başarısızlık olarak gören 28 yaşında transfer olan Güiza'ya 15 milyon euro civarı bonservis verilmesini de yorumlasın, yıllık ücretleri eklesin falan, hani karşılaştırmaksa amaç. Hani anca bu paraya geliyodu oyuncular, ona noldu.

Elano neden sorun yaşamış Man City'de buna bir bakın ayrıca, herkes soyunma odalarının piri kesildi yine fitne sokmaya gelince iş.
Lincoln gibi disiplinsizlikten mi sorun yaşadı bu adam, yoksa Eriksson dönemi sonrasında kulübede hapis kalmaktan mı. Adam oynarken disiplinsizlik yapmış bir oyuncu değil bildiğim kadarıyla.

Lincoln'le ilgili sonuç belli zaten de, en son eleştirilecek adam Haldun Üstünel olabilir o konuda.

Harry Kewell hasta, Milan Baros sönük yıldız, Elano sorunlu, Keita da zaten zenci.
Sorun değil yani, Arda tırt diyen de var nolsa.

Haldun Üstünel çok başarılı adam, transfer ekibi de iyi belli ki. E abartılacak o transferlerin de heyecanıyla. Ne çamur atmaktır anlamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray da degişmesi gereken birşeyler vardı.birşeyler olmalıydı yani.haldun hasan farketmez ama oldu.haldun abiye teşekkürler.tabiki haldun değil olay.sonuçta adnan polat ve ekibi diyelim kısaca.gerçekten şampiyonluk falan hiç umrumda değil.ben yenilsekte izlediğim futbolculardan zevk alıyorum -sabri hariç-

teknik direktör konusunda da istikrar istiyorum.ilk 2 sene bi cacık olmasa biliyorum ki 3. senede ve ondan sora devamlı başarılarımız olacaktır

şampiyon olsakta avrupada başarımız olsada güzel transferler iyi futbolcular izleyemiyorduk.kaç senedir hasrettik

2001 den sonra lukunkular inamotolar ve aklıma gelmeyen saçma sapan topcuları izliyorduk.fenerbahçe şampiyon olmasada avrupada bi cacık olmasdada hep iyi transferler yapıp iyi paralar harcıyordu.

geçen seneden itibaren bu duygulara doyduk az çok.bundan sora her sene 0 dan yeni takım kurmak yerine takımdaki futbolcular uzun yıllar oynasınlar.2 gitsin 2 gelsin.2 gitsin 1 gelsin düzen fazla degişmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Arda tırt zaten.
bizim en karaktersiz ve yeteneksiz futbolcumuz.Çalım desen nobreden öğrenmiş ortayı sabriden öğrenmiş birinden bahsediyoruz.
Milli takımda yaptıkları zaten daha da tırt. O goller falan; burdan "havan kime arda" diyorum.
yok efendim ters kanatta orta açmalar her yere basmalar üstüne üstlük tatile de gidiyomuş bu..evet evet, kız arkadaşı neyin de varmış.

Bu arada haldundan bahsedelim.Baros transferine değinmemiş antu.
Adamın kramponları pembe.Daha ne olsun? Öyle adam transfer edilir mi allasen. Erkek adam dediğin siyah giyer komple.Giysin ki siyah erkek olduğu belli olsun hatta bıyık bırakabiliyosa süfer. Yani o da başarısız transfer.

edit: red dediklerinden aynısı..
neydi yıldız önlibero tamaslar inamotolar konsesao mu ne onlar.oy oy oy
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

M.City 7.4 milyon pounda transfer ettiği Ve orada başbelası lakabıyla anılan Elonadan zarar etmeden 8 milyon pounda yani 9.5 milyon avroya kurtulduğu için bayram ediyor.

Bu oyuncu iyi olabilir Fakat yıllık 3.2 milyon avro 4 senede 22 milyon avro ediyor ki 28 yaşında bir oyuncu için çok fazla...

mcity nin forumlari, yabanci forumlari okudum, transferin yapildigi gun. Hintli -ingiltere den yazan- , ingiliz, italyan bir cok commenter gordum, cogu - mark hughes a laf eden , cok uzuldugun belirten mcity li taraftarlar, ile inter ve milan pesinde iken nasil olurda gs e gidersin diyen italyan lar ile doluydu.

sanirim basbelasi lafi hic gecmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki demogoji yapıcaklar çarpıtacaklar, gerçekleri kabullenemeyecekler, normaldir. Herkes yapıyor bunu. Alex'in gelip 20 25 gol attığı sene biz nasıl "ama adam koşmuyo ki" diyorsak, beşiktaş nihatı/fener emreyi aldığında "müzmin sakat onlar nihehe" deniyorsa, aynı durum işte. bunlar olacak yani normal :)

Bu arada Adnan Polat şikayet ediyodu "transfer bitti bence, daha gerek yoktur diyorum, ama Haldun hala her gün her saat telefonla arıyor uyutmuyor yeni fırsatlar çıkartıyor" diye geçenlerde :D

Yeni GS stadının adını Haldun Üstünel Stadyumu koysak yeridir valla
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

o değilde "baba" dye bir oyuncu transfer tsek.. ve fanatikde "gs babayı aldı" diye başlık atsa.. yani gs in almasına gerek yok başkası da alsa olur yeterki bir gün öyle bir başlık göreyim..

baba diye oyuncu var mı bu arada?

Hoffenheim mı neydi orada Ba vardı sanırım(ya da Ba'lı birşeylerdi).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...