MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 uzatma kablosuyla komşudakine bağliyosun onu. baya baya uzatiyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fastreloader said: fede sigortaları indirip aleti prize takmışsın ama? eet aleti prize takıp sonra indirmen lazımdı cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Suark said: fastreloader said: fede sigortaları indirip aleti prize takmışsın ama? eet aleti prize takıp sonra indirmen lazımdı cıkcıkcık aa doğru lan. çok saçma olmuş o zaman o araya bide jenerator alıyoruz, ona takıyoruz eklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kısacası ses dinleme cihazı için öncelikle bi jeneratör lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 fede said: matrixteki uzay gemilerinde olan elektoşok uzaya çıkmışlığı yok aletin ama neeyyseeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caners98 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Benim bildiğim bir site var www.telefondinlemek.gen.tr burda bir çok dinleme cihazı satılıoyr ben 24 ay taksit ile casus telefon almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 james bond paketi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 15 yaşındaki çocuğa niye viral yaptırıyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 üstüne para versem dinlemezler beni : '(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tayyip'in odasında da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Caner burda mısın lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hepinizi izliyorlar olm aslında, http://www.securelist.com/en/blog/785/The_Red_October_Campaign_An_Advanced_Cyber_Espionage_Network_Targeting_Diplomatic_and_Government_Agencies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Wireless ise frekans tarayarak veya bozarak bulabiliyorsun ama sadece kaydedip bir zaman sonra ordan kendi manuel alınan bir sistemse bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 suya sok kabarcık cıkarıyosa bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Jaegerjaquez said: 15 yaşındaki çocuğa niye viral yaptırıyolar lan viral mi plis viral mi ten dalırs onli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Absolut said: Wireless ise frekans tarayarak veya bozarak bulabiliyorsun ama sadece kaydedip bir zaman sonra ordan kendi manuel alınan bir sistemse bulamazsın. bayılıyorum böyle postlara ya. dört senelik topiğe tarihine, olaylara, niye uplandığına falan bakmadan açık açık cevap vermiş adam. çok naif, samimi, yapıcı insanlar bunlar. dünyayı kurtarırsa bu adamlar kurtaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 :) utandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar