trathias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne kesiyoruz yahu rr barının arttigini gözümle görüyorum %bakmaya gerek kalmıyo :D
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yaw sizde zevk patlamasımı yasadınız kese kese bitiremediniz desti he:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arcane squig herderla kesemediğim ilk amsin muhtemelen.
trathias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2bucuk saatte 1100 adam kesilirmi yawwww renown bar catliyodu az daha :)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Marl0_on said: arcane squig herderla kesemediğim ilk amsin muhtemelen. Ahaha yoksa Grovod Caverns'daki ismi S ile başlayan SH sen miydin? Eğer öyleyse bu çok şeyi açıklıyor. Ben de diyorum adam nasıl inat etti beni kesmek için. Böyle arkadan falan dolaşıyor sinsice. Köprü altına saklanıyorum hala kovalıyor. Dedim ne kararlılıkmış arkadaş ehueh. SH muhteşem bir AM katili. fuzulee said: norn'dasin da oyun oynanmiyor. cok guzel oldu 2000e 2000 karsilikli bakisicaz en az oyundan dusen kazanacak o/ ahahaha :D Sunucu ne kasılıyorsa senaryolar bile laglı. Böyle şüphelenip İsveçlilere soruyorum evet lag var diye onaylıyorlar. Adam benim 2mbite verdiğim parayla 60mbit alıyor ve orada bütün kızlar sarışın mavi gözlü. :/
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 arcane said: orada bütün kızlar sarışın mavi gözlü. :/ hepsini geçtim adaletsizlik bu işte:)
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eee arcane, mmo'dan isveçli ile dünya evine girersin, kore'ye taşınırsın artık, hangi devirde yaşıyoruz ehe. yalnız hakikaten bir ara lag öyle oldu ki bırakıp senaryoya girdim. lag olmasa herşey iyi gidiyor aslında.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 iyi gidiyo tabi order domine ediyo suan:)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ahah evet ilginç. Bakalım IC'ye kadar gelebilecek miyiz :D
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu saatten sonra ic (td) bende yatıcam birazdan bensiz tadı cıkmaz:)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sabah biz uyurken Altdorf yapabilmek için erken yatıyorsun di mi seni gidi destro seni :P
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dün Zealotumla girdim, bakayım ne durumda diye, tecavüz ettiler, üzüldüm :(
Satoshie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://www.xfire.com/video/13f82c/ Dun aksam dragonwake'de gecen ufak savas.. (biraz argo laf var olucak o kadar.)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Tamamen lag abuse. WSCT'ye bakarsanız BW alması gerektiği kadar damage almıyor.
sardius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kimse kendini kandırmasın order kesiyoruz diye o zaman henüz red guard/VII zergiyle karsılaşmamış:) dün gece 11 de girdim 12.30 a kadar %8 rp aldım rr 70de:) CIR wb sini yaptık cır cır böcegi be heh. kalaye saldırdık praaq da iceride 1 wb bekliyor tam onlara dalıyoruz arkadanda 1 wb geliyor ona ragmen bu şekilde 2 keepide aldık:)
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yaw tamam siz cok ubersiniz prosunuz anladık 2 sayfadırda rakamlarda değişti tabi
sardius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 öleyiz galiba ya:P neyse kızamaya gerek yok olur böle şeyler:) link verecektim bizlere destler tarafından gelen övgülerle ilgili ama vermim bari kızışmasın ortalık:P son zmaanlarını yasıyor ama bir cok order ve dest zaten. aiondan sora baya bi düşer sayı ama olsun belki lag de azalır böylece.
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arcane said: Marl0_on said: arcane squig herderla kesemediğim ilk amsin muhtemelen. Ahaha yoksa Grovod Caverns'daki ismi S ile başlayan SH sen miydin? Eğer öyleyse bu çok şeyi açıklıyor. Ben de diyorum adam nasıl inat etti beni kesmek için. Böyle arkadan falan dolaşıyor sinsice. Köprü altına saklanıyorum hala kovalıyor. Dedim ne kararlılıkmış arkadaş ehueh. SH muhteşem bir AM katili. ahah arkadan dolaşmam sana özel değildi ya, önce tank, mdpslerle karşılaşmaktansa arkadan dolaşıp healerlara ulaşmayı tercih ederim. =p
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Satmak istediğiniz her türlü Choppa itemi için, /w Glycon :p
Mina Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Satoshie said: Dun aksam dragonwake'de gecen ufak savas.. Gordum movie de RGyle VII legionın neler yaptıgını, uahuah norndaki nublara oynamayı ogretıyorlar uahuah..Sacrx baya bi cosmus videoda,ehh haliyle o kadar wb kestikten sonra,sana diyorum 1 aya kalmaz nornda bosalır.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ama ilk gün bu videodaki gibi durumlar oldu bayağı, dün zerg birazcık daha azdı gene heh.
sardius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mina said: Satoshie said: Dun aksam dragonwake'de gecen ufak savas.. Gordum movie de RGyle VII legionın neler yaptıgını, uahuah norndaki nublara oynamayı ogretıyorlar uahuah..Sacrx baya bi cosmus videoda,ehh haliyle o kadar wb kestikten sonra,sana diyorum 1 aya kalmaz nornda bosalır. bosuna "kontrolsüz güç, güç değildir" dememişler:P
Hao Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Satoshie said: http://www.xfire.com/video/13f82c/ Dun aksam dragonwake'de gecen ufak savas.. (biraz argo laf var olucak o kadar.) yalnız konusan elemanın heyecanına sövdüm, oha yahu :)
Öne çıkan mesajlar