Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 off topic; Brezilya 4. Lig takimlarindan Esporte Clube Flamengo takimiyla sezon sonuna kadar anlasmis Jardel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ahahahha :D süper yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 haldun baba son olarak da robinyoyu kargoya ver be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olmadı el bagajı olarak uçağa yanına alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 slickers said: "eksisozluk from jokond" said: Haldun Üstünel enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim. ronaldinho kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim. steven spielberg paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım. adriana lima abi ahahaha çok iyi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ciddi ciddi marc janko transfer haberleri dolaniyo su an internette galatasaray için. eterle bayıltıp falan getirin artık haldunu abartmasın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 FCN said: Süprizin en kralı yaşanıyor şu sıralar.. Teknik ekip ile görüşen yönetimimiz Leo Franco'nunda sözleşmesini fesh edebilir. Avrupa Ligi'nde santraforsuz kalmamız nedeniyle Shabani Nonda'nın kalmasını isteyen, en azından bazı maçlarda alternatif olabileceği raporu sonrasında Kewell ile gelecek sezon için görüşmelere başlayan ekibimizde süpriz ve son derece şok bir gelişme yaşanıyor. Arjantinli kalecimiz Leo Franco ile görüşmelere başlandı. Yıllık ücreti 1 milyon 150 bin euro olan Arjantinli kaleci ile önümüzdeki günlerde yollarımız ayrılırsa hiç ama hiç şaşırmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yalan oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 DosSantos, Keita ve Elano gibi orta saha oyuncuları varken 4-6-0 oynarsak, tek forvet Nonda'yla oynayacağımızdan fazla atarız zaten Nonda gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 marc janko da doğruysa eğer, galatasaray bölünür. galata ve saray adında 2 kulüp olur, ankaraspordan açılan kontenjanda yine biz çıkar oynarız 6 aylığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bu gidisle transfer donemi bitmeden yer acmak icin lucas neill i de gondericez. Haldun yuvana don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kalecisiz kalmayalım da bu marc kimdir necidir ben ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 geçen sezon avusturya liginde 34 maçta 39 gol atmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 leo franco yu gönderemezlerde.bence kewellın sözleşmeyi dondurcaklar cunku adam sakat ztn.nondayı da satamazlar atl maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 CthuLhu said: yalan oluruz Bence yalan olmayız. Tamam Franco yüzünden kaybettiğimiz maç görmedim. Bence kötü kaleci değilde. Ama hani Franco olmasa bitmiştik diyeceğim bir maçta görmedim. Ufuk bence iyi kötü idare eder kendisi yerine, bana geldiği günden beri güven vermiyor Franco. Isınamadım neden ise, garip olsada. Ama Haldun yeter yazada bırak bişiler :D yazında bu aldıklarımızı komple gönderip yenilerini mi alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Red said: leo franco yu gönderemezlerde.bence kewellın sözleşmeyi dondurcaklar cunku adam sakat ztn.nondayı da satamazlar atl maçı var. Nonda'nın yerine beni koysan daha çok iş yaparım o adamlarla arkamda. Ki bilmeyenler için söyleyeyim çok iyi futbol da oynayamam. Bu kadar pasif adama ihtiyacımız yok, varlığı-yokluğu bir, hiç oynamasın keita'yı koyalım yerine forvet diye daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Larva said: Bu gidisle transfer donemi bitmeden yer acmak icin lucas neill i de gondericez. Haldun yuvana don AHAHAHA karnım ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 lan hangi birinin formasini alicaz? yavas haldun. kadroyu bastan kurdu adam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Vallaha yeter ya. Kim gidecek kim kalacak? Yedekteki yıldızlara bile üzülüyorum ben. İyi ki barcelonayı falan tutmuyorum. Her hafta ayrı bi gerginlik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 nonda gitsin abi, emre aşık daha iyi oynar forvette nonda yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yalnız franco giderse aykutu koyarlar heralde kaleye ufuk u düsünmezler geçen seneki cl elemelerinde bükreş karsısındaki mactan sonra bi daha aykutu avrupada izlemeye dayanmaz bu yürek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Larva said: Bu gidisle transfer donemi bitmeden yer acmak icin lucas neill i de gondericez. Haldun yuvana don Püskürerek güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Yalnız adamlar forma ıvır zıvır satışlarından, reklamdan amorti edecekler heralde gelen futbolcuları. 6 aylık da olsa cüzzi rakamlara geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Szasstam said: CthuLhu said: yalan oluruz Bence yalan olmayız. Tamam Franco yüzünden kaybettiğimiz maç görmedim. Bence kötü kaleci değilde. Ama hani Franco olmasa bitmiştik diyeceğim bir maçta görmedim. Ufuk bence iyi kötü idare eder kendisi yerine, bana geldiği günden beri güven vermiyor Franco. Isınamadım neden ise, garip olsada. Ama Haldun yeter yazada bırak bişiler :D yazında bu aldıklarımızı komple gönderip yenilerini mi alcaksın.leo sayesinde kurtardığımız maç yok ama aykut yüzüne yenildiğimiz maç hatta maçlar var. o sebeple aykuta kalırsak yalan oluruz gayet de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 öyle böyle leonun arada bi kısa düşen topları dışında bi zararı olmadı. aykut riskini alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar