Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

slickers said:

"eksisozluk from jokond" said:

Haldun Üstünel
enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim.

ronaldinho

kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim.

steven spielberg

paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım.

adriana lima

abi ahahaha çok iyi yazmış
Sosyal ağlarda paylaş

FCN said:

Süprizin en kralı yaşanıyor şu sıralar.. Teknik ekip ile görüşen yönetimimiz Leo Franco'nunda sözleşmesini fesh edebilir. Avrupa Ligi'nde santraforsuz kalmamız nedeniyle Shabani Nonda'nın kalmasını isteyen, en azından bazı maçlarda alternatif olabileceği raporu sonrasında Kewell ile gelecek sezon için görüşmelere başlayan ekibimizde süpriz ve son derece şok bir gelişme yaşanıyor. Arjantinli kalecimiz Leo Franco ile görüşmelere başlandı. Yıllık ücreti 1 milyon 150 bin euro olan Arjantinli kaleci ile önümüzdeki günlerde yollarımız ayrılırsa hiç ama hiç şaşırmamak gerekir.

Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

yalan oluruz

Bence yalan olmayız. Tamam Franco yüzünden kaybettiğimiz maç görmedim. Bence kötü kaleci değilde. Ama hani Franco olmasa bitmiştik diyeceğim bir maçta görmedim.

Ufuk bence iyi kötü idare eder kendisi yerine, bana geldiği günden beri güven vermiyor Franco. Isınamadım neden ise, garip olsada.

Ama Haldun yeter yazada bırak bişiler :D
yazında bu aldıklarımızı komple gönderip yenilerini mi alcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

leo franco yu gönderemezlerde.bence kewellın sözleşmeyi dondurcaklar cunku adam sakat ztn.nondayı da satamazlar atl maçı var.

Nonda'nın yerine beni koysan daha çok iş yaparım o adamlarla arkamda. Ki bilmeyenler için söyleyeyim çok iyi futbol da oynayamam.

Bu kadar pasif adama ihtiyacımız yok, varlığı-yokluğu bir, hiç oynamasın keita'yı koyalım yerine forvet diye daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

CthuLhu said:

yalan oluruz

Bence yalan olmayız. Tamam Franco yüzünden kaybettiğimiz maç görmedim. Bence kötü kaleci değilde. Ama hani Franco olmasa bitmiştik diyeceğim bir maçta görmedim.

Ufuk bence iyi kötü idare eder kendisi yerine, bana geldiği günden beri güven vermiyor Franco. Isınamadım neden ise, garip olsada.

Ama Haldun yeter yazada bırak bişiler :D
yazında bu aldıklarımızı komple gönderip yenilerini mi alcaksın.
leo sayesinde kurtardığımız maç yok ama aykut yüzüne yenildiğimiz maç hatta maçlar var. o sebeple aykuta kalırsak yalan oluruz gayet de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...