naraso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 zaten gol atamıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Holoşko lafına gülmekten maçı izleyememiştim. hahah ne komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 naraso said: zaten gol atamıyodu. boboya taninan sansin 3te1 i holoskoya taninsa atarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aslında bu beşiktaş genel başlığına eklense daha iyi olur sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 birleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Gerçek moderasyon kaliteli hizmet budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 forzabeşiktaş da takıma dönüyoruz diye bi açılış sayfası yapıldı. buna tepki gösteren yüzlerce kişi siteyi terkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 beşiktaş tribünlerinin asaleti bu kadar işte. ceplerine giren 5 kuruşa bakarlar baştaki elemenlar. siz de :S yaparsınız anca, uyanın artık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 işin iç yüzünü bilmeyen için 5 kuruşa yönetim çarşıyı susturdu diye olaya yaklaşmak kolay dışardan öyle görünenebilir fakat gerçekler farklı. kasımpaşa maçında futboldan cok olaylar konuşulmaz umarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 It's called Beşiktaşlılık Duruşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 metazori kelimesini öğretti bana bu yazı ne saçma bi kelimeymiş lan hayatımda duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 forum kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çarşı kendine de karşı. ama harbiden karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 forum kapandıktan sora, bir süre daha sayfalar acık kalmıstı, okuyabildigim kadar okudum, kisisel kanaatim kasımpasa macında ortalık acayip karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Valla hala bu saatten sonra demirören çığırtkanlığı yapan her kim olursa bjk'li felan değildir. Gak guk edeceklerine ne kadar para ceplerine indiriyorlar onu açıklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Serdar Özkan'da sözleşme bitiminde GS'ye gidebilirmiş,Arda ile çok yakın arkadaş oldukları zaten biliniyordu vs. derken giderse üzülürüm aslında,her ne kadar sevmesem de dfsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Forza Görüntüler ile birlikte cok tatli olmus sarki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DarKRideR said: Serdar Özkan'da sözleşme bitiminde GS'ye gidebilirmiş,Arda ile çok yakın arkadaş oldukları zaten biliniyordu vs. derken giderse üzülürüm aslında,her ne kadar sevmesem de dfsdds GSye gider de BJKDa oynadığını 10 katı oynayama başlarsa harbi kızarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Adam bizdeyken gol kaçirma rekoru kıracak nerdeyse. Gs'ye gidince gol krali olursa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gitsin gitsin lütfen gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 SAMPİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Silphatos said: SAMPİ.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 holosko ne zaman dönecek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar