Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Büyük ihtimal crixis ile spartacus varro ölünce best budy olacaklar şartlar gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wikipediada dediğine göre öyleymiş zaten Abso :) Okumamak gerek wikipedianın Spartacus ile ilgili kısımlarını. Spoiler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 büyük aşklar nefretle başlar zaten.onun olucagı belli yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Zaten her hafta böyle action dolu bölümler yapıp 1 hafta bizi deli ediyorlar :) Bu bölümde tutmayın spartacusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben de başladım izlemeye bunu. 3 bölüm izledim. kan olayını da sevdim. değişik olmuş. hani ketçap sıkmıyolar sağdan soldan bilerek boyle yapılmıs oldugu belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Crixusun sevgilisi gidici. Taş hatun ama çok tehlikeli hareketler yapıyor, zaten crixusla spartacusu anca öyle birbirlerine bağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bence spartacus + crixus + crixusun zenci hatun + mira 4some yapsınlar spartacus ile crixus ta öğle bağlansınlar işte sfsdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 40 yıllık esmer güzeli zenci hatun oldu.dahada girmem bu topice haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Red said: 40 yıllık esmer güzeli zenci hatun oldu.dahada girmem bu topice haha esmer zenci fark etmez her türlü gideri var safsdafsda. ama evet esmer daha doğru bi terim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Çok hoş bir hatun kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Red said: 40 yıllık esmer güzeli zenci hatun oldu.dahada girmem bu topice haha Ahahah topakta gördüğüm en güzel tepki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ilıthya belanı bi tarafından bul emi! kahpe ya nettin hacı sen yapılır mı bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bir sonraki bölümün fragmanını izleyin derim. biri koymuştu sanırım bir iki sayfa önce. 3 bölüm kaldı sezon finaline bakalım neler olacak. eskiden ben buralarda at koştururdum, kız keserdim, eskiden buralar bööööyle bostandı beeea. feyk spoylır. gelecek sezon'un olup olmayacağı ise muallak. malum spartacusumuz kanser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ulan birakin geyigi, o hatun 15 yasinizda hanginize gelse topunuz satardiniz memleketi arkadas neymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 memleketi geç yanında bonus yunanistanı falan bağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya. Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar. Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Jahrein said: Evlat benim seninle spesifik bir derdim yok ki her başarısız ve beceriksiz troll gibi can sıkıp mide bulandiriyorsun. Banlandin tekrar geldin bu gidisle tekrar banlanicaksin o yüzden su forumda kalacağın kısa süre icinde kirlilik yaratma diyorum. Benim seninle derdim olmadıgından öm atmaya ihtiyacım yok. Ha sen yedirememissin icine oturmuş sindirememissin bani intikam almak için geri donmussun falan filan ya git kumda oyna milleti rahatsız etme ya da ediceksen ömden et. O mesajin anlamı budur bole atar yapip kisa bir sure sonra da banlanmasi cok eglenceli oldu, sizi bilemicem. Dizi kadar zevk aldim su olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Wispy said: Roma'da etin 50 kilosu 1 dinar ya. Yokluk içindeki 15 yaşındaki türk ergeni ruhunu satar Ilythia için ama bir Romalının yapmaması lazım ya, bolluk içinde yaşıyorlar. Özellikle zengin insanlar. Yokluktan değil de götlükten yapar Romalı. pardon da cocugun gram sucu yok, illithya bana da gelse ayni sekilde, hem de 15 yasimdayken romayi bile yakardim. Halen de yakarim. sdasgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 10 "Party Favors" 11 "Old Wounds" 12 "Revelation" 13 "Kill Them All" bölüm isimler, bu hafta 10 vardı ... bilmem 13. bölüm ismi kill them all ... o all kim acaba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 isimleri de spoilerá al istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Acikcasi bu basliga tekrar girmeyi dusunmuyorum..son derece fazla miktarda ve kontrolsuz spoiler olmaya basladi.. zaten meme got meme kalitesine dusen bi tartismada hukum surmekte.. acikcasi varro ile ilgili spoiler tamamen o muhtesem bolumun icine etti..ceza falan hak getire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Gerçekden o spoiler içine etti bölüm 10'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 spo 11.bölümün fragmanı(tu) yalnız fragmanın sonuna doğru arka fonda konuşan adam "only 3 episodes remain" diyor sonra batiatos "no it is only just began" falan diyo hangisine inanalım? bence batiatos :P birde Sura > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Sura > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar