sardius Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 warden's keep gerçekten görüntüsüne göre cok yetersiz olmuş:/ resmen heyecanlandım iceri ilk girerken "neler vardır icerde allah bilir" diye ama hüsrana ugradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 golem imba zaten, muhabbetleride süperdir, 2. oyunumda onu alcam tank olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şu an alabileceğimiz bi mağaza var mı türkiye'de? yoksa beklemek mi lazım daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Norak said: 2 dlcyide bitirdim, wardens keep bence içerik olarak yetersiz, çok ufak yapmışlar ben kocamaan bi yer ummuştum, o kaleyi görünce aha 2 gün burdayız diyor insan, halbuki oyundan şöle 1 ay sonra falan çıkarsalardı daha gelişmiş vb olarak çok iyi olabilirdi. son boss da zor değildi zaten :p stone prisoner çok daha iyi, bence. ayrıca shale (golem) in güvercinler hakkındaki yorumları süper lol bariz branka son bosstan kat kat daha zordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sufi said: şu an alabileceğimiz bi mağaza var mı türkiye'de? yoksa beklemek mi lazım daha? Dworgian said: yarın dnrlara gelio ama bilemicem onların yalancısıyım (dün sordugumda "siparişleri girilmiş yarın ya da cuma gelir" dedi dnr daki adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hm yarın ya da cuma dediyse pazartesiden önce gelmez ama yine de bi sormalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben oyunu torrentten indirdim, dlcler çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 YASAK WAREZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Key satın almıştır netten, bu kadar ön yargılı olma dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kimin tam olarak ne yaptığını bilemeyeceğimizden belli yönergeler uyarınca davranmak zorundayız maalesef, şüpheli yollarla indirme/bindirme ve bununla alakalı konuları genel olarak konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 steam üzerinden indirme bindirme yaparsak şüpheli konumda olur muyuz sam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o zaman şöyle soruyorum; DLC ler hangi durumlarda çalışmayabilir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Her durumda çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asfaloth said: o zaman şöyle soruyorum; DLC ler hangi durumlarda çalışmayabilir arkadaşlar? Patch ilk çıktığı zaman dlcleri yükleyemiyordun. Sonra çözüm getirdiler sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben elff mage le oynuyorum graywarden oldum, greywardın olmayabiliyormusunuz yoksa illa sonunda oluyormusunuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Gangren said: Her durumda çalışır. yani oyunu nasıl elde ettiğim önemli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Her türlü çalışır dedim ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu naısl bir oyun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bone said: steam üzerinden indirme bindirme yaparsak şüpheli konumda olur muyuz sam :D steam geçebilir. :P black'in dediğine göre regional settings'de ülke ayarı us yapılınca dlc'ler yüklenebiliyordu evvelden sorun varken, sonra düzelttiler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Turkey olan region'da yüklenmiyor evet, UK/US işe yarıyor, sadece yükleme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 az önce redcliff i savundum hardda, lakin çok kolaydı? 5 potion falan kullandım max, benden kimse ölmedi 1 kere bile, hatta kendimi bırakıp militiaları heal ettim, alistair da vardı yanımda. hani zordu lan .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Dalish olayını bitirdikten sonra leliana'nın söylediği şarkı nedir abii.. Harika bişey ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sam said: Bone said: steam üzerinden indirme bindirme yaparsak şüpheli konumda olur muyuz sam :D steam geçebilir. :P black'in dediğine göre regional settings'de ülke ayarı us yapılınca dlc'ler yüklenebiliyordu evvelden sorun varken, sonra düzelttiler sanırım. ben oyunu yeniden indirip kurmadığım için önceki sayfada bahsedilen chest DLC'sini yüklemek için yine aynı yöntemi uygulayıp bütün regional settings'i değiştirip, yükleyip sonra yeniden Türkçe'ye çevirmek zorunda kaldım bunu yapmadan yine yüklemedi yani halloldu diyolar ama sıfırdan yüklemek gerekiyor olabilir hallolmuş durumda olmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet dediğin gibi yapmak gerekiyor, dlc ile sorun yaşayan gene öyle çözebilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ahahah bu nee teryn loghaine komutan logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar