Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Norak said: ordaki "suprise me" yi seçicen asıl (tu) ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hacı onu seçtimde ekran karatdı sonra durduk yere saçma sapan bi odada buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kız olduğpum işçin olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Benimkide kızdı. Fakat onu seçince harbiden şaşırttılar yani ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 içerde çıkan şaşırtıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 karardı ekran ne ses ne görüntü varıd benşimkinde sonra garip bi odada öıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 s&m odasinda cikmistim ben. kosarak kactim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 koyunu gören olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 zuahahah marbari geldi bana ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bana korkuluk çıkmıştı ilk denediğimde. Korkuluk abi?! "Nası ya?!" diye anlamsızca ekrana baktım dakikalar boyunca. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 magic wand (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi sirf achievement icin zevran'i dudukledim, kucak sahnesi baya feciydi ozellikle =( simdi Landsmeet deyim, daha cok var di mi oyun, cok olsun. super bisey lan bu aaargh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gitmediğin yapmadığın bişeyler varsa yap bitecek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 üzgünüm çok kalmamış biter birazdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hay ulan. Önceleri ilaçlı oynuyodum oyunu, sonra gittim steam'den aldım, onu kurmadan önce eskisini silmeyi unutmuşum. Hatta gittim sonradan sildim alakasız yere. Şimdi oyunun registry ayarları uçmuş, toolset kurdurmuyo, DLC indiren Windows servisinin gösterdiği exe yanlış falan. Oyunu Steam'den kurmuş olan biri registry kaydını atabilir mi? :P Edit: Ya da yok mudur Steam'e "abi oyunların registry kayıtları kaymış bi düzeltiver" demenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bugun eve gıdıcem kurucam da skidrow'la gelen versiyonu. update çıkmış sanırım, mutlaka bul yap diyor musunuz. artı update için oyun illa oricinal mi olmalı. bir de dlc muhabbeti var ama o da orj olunca edinebildiğimiz esktra şeyler mi? artı xp var bende dx10 falan yok di mi zorunlu olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dwarf mekanı sonları Dwarfların Anvil yerinde rogue karaktersiz golem trapleri nasıl gecez yahu? Kafama iki yandan kaya iniyo her trapte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Trap trap! Valla orada rogue karakterle bile sadece 1 mi ne trap etkisiz hale getirebildim, onun haricinde en iyi yöntem grubu arkada bekletip tank ile ilerlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kojiroh said: Hay ulan. Önceleri ilaçlı oynuyodum oyunu, sonra gittim steam'den aldım, onu kurmadan önce eskisini silmeyi unutmuşum. Hatta gittim sonradan sildim alakasız yere. Şimdi oyunun registry ayarları uçmuş, toolset kurdurmuyo, DLC indiren Windows servisinin gösterdiği exe yanlış falan. Oyunu Steam'den kurmuş olan biri registry kaydını atabilir mi? :P Edit: Ya da yok mudur Steam'e "abi oyunların registry kayıtları kaymış bi düzeltiver" demenin yolu? Ben steam'den DLC yapamıyorum nedense, eklentiyi çekiyor ama install ederken hata veriyor. Kendi updater programı ile indirdiğin DLC yi manuel olarak yükleyebiliyorsun neyseki. Yoksa hem orjinal aldım hem işkence çekiyorum nasıl bir mantık bu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Darksun said: Trap trap! Valla orada rogue karakterle bile sadece 1 mi ne trap etkisiz hale getirebildim, onun haricinde en iyi yöntem grubu arkada bekletip tank ile ilerlemek. O iyi fikirmiş evet öyle geçtim de, son savaşta n^2 adet golem + branka hep birden gelince zaten kayalardan kurtulsam bile veriyolar coşkuyu veriyolar coşkuyu tam tecavüz oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Darksun said: Ben steam'den DLC yapamıyorum nedense, eklentiyi çekiyor ama install ederken hata veriyor. Kendi updater programı ile indirdiğin DLC yi manuel olarak yükleyebiliyorsun neyseki. Yoksa hem orjinal aldım hem işkence çekiyorum nasıl bir mantık bu =P aynen ben de oyun içinden kuramadım dlcleri. updater ile halletmek zorunda kaldım. hatta extradan collectors edition ve wardens keep falan da kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Rewendor said: O iyi fikirmiş evet öyle geçtim de, son savaşta n^2 adet golem + branka hep birden gelince zaten kayalardan kurtulsam bile veriyolar coşkuyu veriyolar coşkuyu tam tecavüz oluyo :D al agro yu tank ile dolaştır etrafta, mage ler avlasın golemleri bir bir ben oyle geçmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 nerdeyse oyun bitecek ben halen assassin yapamadim rogue umu lol. Alarith's Store dan satin alicam manual i , ama adam kapaliyiz diyor ? landsmeet den sonra gittim hem de. bu arada alienage de koleleri oldurtup daha bir guclu oldum, blood mage ypaiyor ya hani son bir anlasma yapip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 questleri bitirin :p codexi açın tümden, codexte bitek spelller kısmı eksik oda büyücü takılmadım pek ondandır. tek karakterle yapılcak yaklaşık 130+ quest var, landsmeet oyunun sonu gibi bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 codexi tümden nasıl açacaksın ki bi yerden sonra, ben ölüleri bile soydum (hoş zaten hep öyle yapıyoruz da) hiçbir şey bırakmadım yine de codex'te gedikler var, yani illa ki bir yerlerde açamadığım sonra dönerim dediğim sandıklarda bişeler kalmıştır landsmeetten önce gidip bütün haritayı dolaşmak ölüm gelmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar