Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
28 mayıs 2010, yaklaşık 14 senelik bilgisayar ve teknoloji kariyerimde, ilk defa bir dişi bilgisayar ile ilgili bir konuda konuşurken çok seksi olduğumu belirtti.

o kadar sene popomu yırttım bilgisayar da bilgisayar diye, sonunda emeklerimin karşılığını aldım ahahahahhaha
çok gülüyorum halime.
Mesaj tarihi:
içeri girerken gecenin bi vaktiydi, dışarı çıkınca havayı apaydınlık görüp yağmurun yağdığını fark edince sanki akşamüstüymüş gibi geldi..
Mesaj tarihi:
Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek. Beni taşıyabilecek birilerini istiyorum. Karşımdaki ezsin beni, zeka küpü olsun. Bi de tatil istiyorum, insanlardan çok sıkıldım.
Mesaj tarihi:
rüyalarda yeni çığır açıyorum. eskiden gerçekten fiziksel acı çekilemeyeceğini düşünüyordum rüyada, onun geçen haftalarda yalan olduğunu çözmüştük. bu geceki meselemiz de, rüyada bilinç kısmıydı. insan rüyada olup olmadığını sorgulamamalı rüyanın içinde, üstüne üstlük rüyada mıyım diye kendine acı çektirip, oha acı da hissediyorum, rüya değil galiba bu hakikaten öldüm heralde falan triplerine girmemeli, garip oluyor. hele uyanma anı çok daha garip oluyor.

neyse finaller beni bekler.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek. Beni taşıyabilecek birilerini istiyorum. Karşımdaki ezsin beni, zeka küpü olsun. Bi de tatil istiyorum, insanlardan çok sıkıldım.

lol :D
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek.

şu kısım etkiledi ama. benim de yürümüyor, yürümeyecek.. kimseyle anlaşamıyorum, kimseye tahammül edemiyorum, sıkılıyorum, sıkıyorum. gelecekte kendimi düşündüğümde de hep yalnız olduğumu hayal ediyorum zaten.

haydin trolleyin :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...