rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 lens değişim zamanını geçirip sıkıntı katsayısının artmasını sağlayıp, tam noktasında lens değiştirip rahatlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Günlük Thy Harekat 2 - 90 Artık yurtdışı uçaklarının koordinatörlüğü de bende. eheheah edit: her de'yi ayrı yazma, her sakallıyı hoca sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 tebrikler bro.. ama sen sen ol ankara asfaltına indirtme uçakları.. kıymet bilmiyorlar hiç.. http://www.youtube.com/watch?v=K6I_QMoLLjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 28 mayıs 2010, yaklaşık 14 senelik bilgisayar ve teknoloji kariyerimde, ilk defa bir dişi bilgisayar ile ilgili bir konuda konuşurken çok seksi olduğumu belirtti. o kadar sene popomu yırttım bilgisayar da bilgisayar diye, sonunda emeklerimin karşılığını aldım ahahahahhaha çok gülüyorum halime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kız olduna eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sesu said: ZAA artık gözlüklü bir insanım. zuaa dört göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 escape said: off sıkıldım insanlardan tatile ihtiyacım var ve yalnız bırakın beni =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 selam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 selami şahin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 takım elbise giymekten nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ama sana çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 çok sağol ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Rasmon said: escape said: off sıkıldım insanlardan tatile ihtiyacım var ve yalnız bırakın beni =(( bravo. sana 10 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yarın 6 kız mika izleyeceğimiz için dünyanın en mutlusuyum günlük. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 günlük yakın bi arkadaşım bana aşık olmş söyledi..hayr bişi diil bende ona karşı bişe hissediyomşm emin olmuşmuş o yüzden sölemişmiş..yok diyince kötü oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 uyumayı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 içeri girerken gecenin bi vaktiydi, dışarı çıkınca havayı apaydınlık görüp yağmurun yağdığını fark edince sanki akşamüstüymüş gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kafiye günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek. Beni taşıyabilecek birilerini istiyorum. Karşımdaki ezsin beni, zeka küpü olsun. Bi de tatil istiyorum, insanlardan çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 rüyalarda yeni çığır açıyorum. eskiden gerçekten fiziksel acı çekilemeyeceğini düşünüyordum rüyada, onun geçen haftalarda yalan olduğunu çözmüştük. bu geceki meselemiz de, rüyada bilinç kısmıydı. insan rüyada olup olmadığını sorgulamamalı rüyanın içinde, üstüne üstlük rüyada mıyım diye kendine acı çektirip, oha acı da hissediyorum, rüya değil galiba bu hakikaten öldüm heralde falan triplerine girmemeli, garip oluyor. hele uyanma anı çok daha garip oluyor. neyse finaller beni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rasmon said: Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek. Beni taşıyabilecek birilerini istiyorum. Karşımdaki ezsin beni, zeka küpü olsun. Bi de tatil istiyorum, insanlardan çok sıkıldım. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rasmon said: Günlük tahmin edeceğin gibi yine fail. Daha önce yürümemişti, bu da yürümüyor, bi sonra ki de yürümeyecek. şu kısım etkiledi ama. benim de yürümüyor, yürümeyecek.. kimseyle anlaşamıyorum, kimseye tahammül edemiyorum, sıkılıyorum, sıkıyorum. gelecekte kendimi düşündüğümde de hep yalnız olduğumu hayal ediyorum zaten. haydin trolleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Uygarık tarihi ve Türk siyasal hayatından yetemicem sanırım. Rakam falan olmayınca soruları okumak bile çok zor yaf ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 olasılık diyorum başka bişi demiyorum. milletin negzel derdi aşkla meşkle benimki poissonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar