copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 selam günlük gülistanlık uzun zamandır gitmediğim ve çok sevdiğim bir mekana dün gittim ve gerçekten çok eğlendim . dart falan oynadım. çalışanlar azarladılar biraz tabi nerdesin sen diye haklı olarak ama hak verdiler sonra. çok güzel eğlendim anlayacağın. tavuklu mantarlı kreplerini çok özlemişim onu farkettim. şimdi de 24 e geldim yine umarım çabuk geçer görüşürüs madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sene başından beri ilk defa gidicem şimdi bir derse. daha once gitmeye calısmıstım fakat sınıfa girdiğimde başka bir ders cıktı. 2-3 defa kontrol ettim dogru sınıftı. heralde o haftalık bir degisim soz konusuydu ole dediler. umarım bugun gidip girebilirim derse. tabi ne anlıcam sene sonunda dersten ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 istemek başarmanın yarısıdır barbuş başarmak zorundasın sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 günlük erken kalkıp lost ve hımym izledim ikiside hüzünlü çıktı güne boyle kotü başlanmamalı bence şimdi gidip biraz house izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gidis yoluna puan verseler gecmistim sınıfı simdiden. dun de baska bir derse gittim de. onu hala daha cozemedim. hep gittigim saatteydi. hep dedigim 5-6 defa gerci sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya lost un huzunlu oldugunu gordumn simdi. butun zevki kactı. ne adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 DURRRRRRRR İZLEME SAKIN house da hüzünlü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahaha yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 harbi lan bu hafta ne bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dolunayın etkisi bence kanları çekilmiş yazarların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 houseda daha 2. sezondayım pekde hüzünlü değildi gülmekten geberdim başım sağolsun el fatiha cya guys im going school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 arvo part a biletimi aldım günlük, pek bi sevinçliyim. o fiyatı koyanlara, bir de sadece biletix üzerinden satanlara koyayım bu arada unutmadan. şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Günlük şuan evimde böyle yaya yaya maç izlemek için neler vermezdim maç başladığında okula gidiyo olucam :( maç bittiğinde ise okula varmış olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 birazdan bölüğüme geri döneceğim. 10 gün daha sürecek bu böyle.. sonra kurtulacağım, lanet olsun. kafam güzel, umarım anlamazlar. ama inan çok mutluyum. uzun zamandır olmadığım kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ayrıca askerlik kötü. bir insanın hayatına daha kötü tecavüz edilemez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 günlük! en bakmaya çıkıyorum bana şans dile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 en? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 "ben" diyor yani.. hatun bakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 japon yeni de bakacak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Kemer den sevgilerle. The followings take place between 29 April 11.00 PM and 1 May 03.30 AM. Kocaeli Üniversitesi hede hödö yapıp, onlara yanladıktan sonra springfest ayağına, Kemer e gitmemiz için gereken otobüse gitmek için efe tur ile izmitin yolunu tuttuk. Bir daha 10 yıl boyunca falan efe tur a binmeyi düşünmüyorum herifler 100 derece sıcakta kalorifer i maximum a getirip açtılar. tam bir ayı kitlesi. neyse. Sonra tıngır mıngır otobüsümüzde ipod eşliğinde yarı uykulu yarı uyanık bir yolculuk yaptık. Sabahın köründe 8 de otele geldik ama check in saat 12.Kaldığımız otel The Maxim bu arada. WTF HEY LOL çektikten sonra kahvaltıya yanladık. Senenin ilk rus unu tam o anda gördüm. Biraz yaşlıcaydı ama, o an istanbuldan gelmenin heyecanıyla adeta bir güzellikti. Ama sonra geçti tabi. İçeri girip açık büfe kahvaltıya hayvanlar gibi daldıktan sonra, etrafı kesmeye başladım. Tatilden önce bıraktığım sigaraya tekrar başladım o kahvaltıdan sonra. (Gereksiz ayrıntı, tatil boyunca tüketilen sigaralar : 4 Paket Backwoods(Honey & Honey-Cherry) , 3 Paket Kırmızı Marlboro, 3 Paket Marlobo Mentol, 4 Paket Viceroy Special, 2 Paket Lucky Strike. 3,5 günde 4 kişi içtik bunları.) Çaydır kahvedir zarttur zurttur derken saati 12 ettik. bu arada antalyanın denizini özlemişim. adeta inanılmaz bir denizi var. nereden bakarsan bak dibi görünüyor denizin anasını satiyim. 12 de odanın yolunu tuttuk. Direk denize sonra tabi. Deniz buz gbi diye zırladı millet ama gayette 19 derece falandı 2 kulaç salladın mı gayette güzeldi. Denizde hiç foto çektirmedim göbekten dolayı albümde göremiceksiniz onları. Bütün günü açık büfe-deniz-güneş-kum moduyla miskinlik yaparak geçirdikten sonra akşam organizatör arkadaş geldi, napıyoruz dedik, redroom açılıyormuş oranın açılışına gidicez dedi iyi tamamdır dedik bizde. saat 11 gibi otelden çıktık, gittik redroom a. kapıda 2 maseratti 1 ferrari görebildim. Baya kodoman bir topluluk vardı içerde. Yan odamızda kalan kocaeli üniversiteli 4 kızın 2 siyle tanıştık o gece. İçerisi ilk başta çok güzelken saatin 1 i vurmasıyla ve bir grubun çıkması gelen apaçi nüfusunu baskın duruma çevirdi, inanılmaz bir ortam vardı. Gecenin en bomba olayı saat 1.30 gibi Chica Bomb eşliğinde sahneye gelen 16 rus danscıydı. Mekanın açılışı için güzel bir ekstra olmuştu oda. şu da geceden bir enstantane. Yalnız alkolsüzken bara girer girmez ilk yaptığım işin bir bistronun üstünde duran Jameson ı devirmek olması da komik bir detaydı. Allahtan yere düşüp kırılmadı. Saat 3.30 gibi artık mekanın iyice boşalmasıyla beraber bizde otelin yolunu tuttuk. Biraz batak falan çevirdikten sora yattık zıbardık. Devamı gelicek. Yoruldum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 über dupper sanslı bir insan olduğum için,rigaya gidiyorum günlük.gönderiliyorum hatta. cebimden 5 kuruş çıkmıyor.yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 KUZUMU ÇOK SEVİYORUMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 az evvel pencere pervazımda hediye buldum.resmen kutlu doğum haftası yasıyorum.gizli romantik arkadaslarım varmış lan ayrıca dfg.yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 pencereyi kapamayı unuttum, kıçım dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Günlük uyuyom ben ayakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar