wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dasaaa said: gündelik rutin konuşmalar konusunu beceremiyorum.. genellikle denileni dinleyip hmm... evet.. falan diyorum.. HEY HARİKA! tam ihtiyacım olan kitabı buldum ve lanet olası kitap sadece çince sanırım :( üstelik parası da para değilmiş 45yuan.. 7milyon falan max.. hayır kim buunun ingilizcesini yazmaz ki?! terimselse çeviri acaip zor oluyor diye biliyorum :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Günlük, yeni evimize bi bakıcaz napıyo ne ediyor. Eski evde müteahhite gidiyor oley. Komşuları daha ikna etcez gerçi. halledilir ama. Dışarı çıkıyoruz, sabah aileyle güzel muhabbet oldu. bi yerlere gidelim. öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @wastyrx: ama ama 1milyar çinli var! her biri bi terim çevirse 1sn de biter o kitap :( ama... hühühüühüh yazarını buldum mail attım, sordum sorumu. inşallah cevap verir yaw.. aslında düşündüm de çevirmesin ingilizceye 3-4sene.. okulu bitirip ben yazarım bi hocanın desteğini alıp.. güzel yani konu.. nerden baksan 300-400sf çıkar kasmadan. 60-65tl'ye satsam, sadece ilgilenenler alsa bile $_$! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aldım cevabımı http://fc05.deviantart.net/fs40/f/2009/007/c/1/sad_by_Yoshiko_86.gif said: Sorry. My book does not have English version. giderek iyileşiyor.. http://i45.tinypic.com/30ht0mw.jpg AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! http://fc02.deviantart.net/fs44/f/2009/127/4/5/Ultimate_combo_by_CookiemagiK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Günlük naber ya? Görüşemedik kaç gündür, internetten uzak kaldım. İyi oldu ama galiba ya, artık etrafı turuncu görmeye başlamıştım sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 günlük patilerim çok acıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 merhaba. bugün çok radikal kararlar aldım. uygulamayanın allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bıraktın mı uyuşturucuyu artık, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 günlük bu saatte üşenmeden kalkıp dondurma almaya gittim. ama degdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @kek ona daha zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kimse olgunlaşmasın bence günlük. Herkes olgun doğsun. İnsanın önceden yapıp da pişman olduğu hareketleri çok sinirini bozabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 insanlar wow'a başlayınca kilo alırlar, ben wowsuzluktan yiyip duruyorum günlük, nolur biglisayarım tamir olsun artık noelden kalan kurabiyeleri filan lüpletmeye başladım o derece noel çünkü hristiyan dünyasının köpeğiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 döndük dolaştık yine aynı yere geldik. okulun bir köşesinde kalıyor olmamdan başka bir farklılık yok sanırım. geçen hafta bu saatlerde kaldığım yurt katındaki 11 farklı ülkeden insanın hepsini tanıyor, bir sürü şamata gürültü ile eğleniyorduk. şimdi bomboş odamda tek başıma boş boş oturuyorum. yarın dersler başlıyor, hareket olur belki biraz (umarım). en azından yarın oda arkadaşım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yarın ders kayıt var inşallah istediğim dersleri sorunsuz bi şekilde alırım. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 değişik bi gün oldu günlük :) Bana huzur, Hako buldu bulacağını.. ^^ Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 günlük ben biliodum bugunun bu kadar iğrenç olacagını neyse uyku tutmuyor bak nasıl sıkıldım anlatamam günlük cok sıkıldım sanırım sabrımın sınırlarını artık zorluyorum çok karısığım çooookk . ah be günlük sçskib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: sçskib o ne ya küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Vidar said: daylan said: sçskib o ne ya küfür gibi seni çok seviyorum kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adamınbiri said: Vidar said: daylan said: sçskib o ne ya küfür gibi seni çok seviyorum kendine iyi bak anladım onu da posası çıkmış yani kısaltma olayının, ben kibi kelime gibi kullananları daha hazmedememiş bi insanım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sırf berk hoca veriyor diye,siyaset almam peki? olsun lan o ne anlatsa dinlerim ki ben.ders aralarında kahve içer prog rock konususuruz^^ toplamda iki ders almış olmam da içler acısı tabi.secmeli tasarım dersi de yalana kosuyor,kapasite yokmuş,ağzını kırayım!ön işlem,x ışınları falan tutuştururlarsa elime kan cıkarıcam fakultede. neyse usise bela okuyayım da uyuyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yarabbim ölecegim stresten. 5 gün kaldi. tekrarlamam gereken 6 kitap daha var of. aslinda 7 galiba. yarin ücüne birden abaniyim. cuma c.tesi stuttgartta kalicam, hosteli ayarladim. ondan soora yol bulmak var. frodo yollarda.. of imdat. yeter bitsin. kendimi pazar günü trende otururkene hayal ediyorum... iste o.. iste o.... HUZUR olsa gerek. dabi o huzur kisa süreli olcak, sonrasi ''to be continued...'' olarak devam edecek, benligimde hafif yaralarin acilmasina sebep olacak fekat uzun vadeli huzura kapi acacak bir yol olacak. diliyoruz ki bu yolda kapi kolu bize girmesin, yüzümüze kapilar...... oh wait. duramiyorum:D:D:DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 senin yanına bi sam lazım. senin yerine sınava girmek ister işte. herşey çok iyi olacak frodo =(( diye ağlar. ulm hayalleri kurar sonra şarkı söyleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok dostum sam falan, ben tek tabancayim. mordora killi bagrimi siper ederek girerim. saruman'a da. ''al, helal ekmek'' derim. o derece. baya iyiyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yapamazsan zaten möşengıladbah ülkü ocaklarından tanıdıkları üstüne salıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar