Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 O tip çıkarma gemileri 2. dünya savaşında ortaya çıktı, Vikingler bile ejderha başlı Longboat denilen iri sandallar kullanırdı yağmalara giderken. 1000 sene önce ne arar o tarz kapaklı tekneler, yavaş salla kurbaacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 14 Mayıs'ta vizyondaymış. ntvmsnc'nin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sesu said: Russell Crowe olmamış ama bence. Eed nedensiz sekilde bende yakistirmadim. Adama range dps gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Olivies said: sesu said: Russell Crowe olmamış ama bence. Eed nedensiz sekilde bende yakistirmadim. Adama range dps gitmiyor. fazla yaşlı duruyor bence robin hood için, biraz da böyle götünü kaldırıp koşamayacak, çevik olamayacak tipi var. Robin hood diyince pire ferhat gibi adam hayal ediyor insan kafasında sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 10 yil once gladyatordu bu adam. 10 yil olmus... cok acaip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 film güzelmi değilmi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi filmin guzelligi mi kalmis allah askina, gladyator cikali 10 yil olmus diyorum... gencecik atletik russel abi yaslanmis morarmis... imdat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Olivies said: Adama range dps gitmiyor. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yarın gidecek var mı. Russel ve Cate için gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5Vg2MHkGVUo&playnext_from=TL&videos=2W7m0ryFE6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahaha imzanla süper uymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 jude lawı sevmem ama onda robin hood tipi var :) o olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Russell Crowe istese liseli genci bile oynar. Adam o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 DoGMeaT said: morgan freeman'le kevin costner'ınkini izledim daha birkaç ay önce baya baya klas bir film brian adams müzikleri olsun son sahnede iyi papazın kötü papazı kuleden atması olsun efsane bir film O film bayağı eleştri almıştı zamanında, Costner için de odun gibi oynamış falan denmişti, bir tek kötü adam iyi falan diyodu eleştirmenler. Ama yaşın etkisiyle midir nedir ilk izlediğimde çocuktum daha sevmiştim o zamandan beridir de severim o filmi ben de yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lutfen russel crowe'dan bahsediyoruz. 10 yasinda cocugu oynasa gene super oynar. oyunculuk olarak bir endisem yok asla. film olarak da nasilmis yarin izleyip gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Quel-Thul said: Olivies said: Adama range dps gitmiyor. ahah sdıoshdslahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oyunculuk olarak laf eden yok Crowe'a zaten, ama tip olarka oturmamış gibi geldi bana da fragmanı izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Film alisilmis Robin Hood hikayelerinden cok farkli, cunku Robin Hood'un sadece nasil ortaya ciktigini anlatan bir nevi "origin" hikayesi. Russel Crowe bildigimiz Robin Hood'a donustugu anda film bitiyor. Netice olarak seyrettigime degen, guzel bir film ama cok da bayildigimi soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 milliyet'te bi adamın eleştirisi filme baya ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 güzel abi film, senaryo akıp gidiyor böyle, robin hood'unda nası robin hood olduğunu öğreniyoruz. Yalnız fransızları böyle bi cani böyle bi kötülermiş gibi gösterme sezdim, o da mevcut düşman olduklarındandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Komutan said: Film alisilmis Robin Hood hikayelerinden cok farkli, cunku Robin Hood'un sadece nasil ortaya ciktigini anlatan bir nevi "origin" hikayesi. Russel Crowe bildigimiz Robin Hood'a donustugu anda film bitiyor. Netice olarak seyrettigime degen, guzel bir film ama cok da bayildigimi soyleyemem. evet, yani alışıldık robin hood filmleriyle karşılaştırıldığında benim puanım 5/10 falan olur. Ama denildiği gibi origin olarak baz alındığında ve sinematografik kalite de göz önüne alındığında 8/10 derim. 8'i de ridley ve russell abilerimi çok sevdiğim için verdim. Yoksa filmde bayağı bir eksik vardı bence özellikle kurguda çıkarılmış sahneler beni bariz bir şekilde rahatsız etti. Misal; Filmin sonlarına doğru Robin, kimliğini açıklamadığı ve kendini tanıtmadığı halde 2-3 kıçı kırık cümle söylüyor ve bir anda emrine 2 beyliğin, direk beyleri sancaklarıyla birlikte veriliyor. Sonra kralın solunda savaşıyor, ordulara hükmediyor vs. Tamam adın var, babanın ismi var ama kendini tanıt, buranın çıkarıldığını düşünüyorum. Çıkarılmamışsa daha büyük fail hehe Yani bu tip aralarda boşluklar birkaç kez gözüme çarptı. Sonrasında bunların haricinde çok klişe sahneler vardı. özelikle kadın-erkek klişeleşmiş ilişkiler çok sık göz önüne koyuldu. Yapmayın artık yeter :( Ha mesela yine; Yine sonlardan Cate ablamın o taylı hıyar veletlerle akın etmesi savaş meydanına, ya yürü git ridley abi, saygı bir yere kadar derim buna ben ... Gözüme batan bir diğer şeyde Ridley reisin uzun süredir filmlerinde sürekli vurguladığı birşey oldu. Başları bu sefer Filmin başında Aslanyürekli Richard ona sefer hakkında düşündüklerini sorunca yine Müslümanları katlettik, bir suçları yoktu, biz malız konuşması çekildi. Fark ettiyseniz Ridley Scott uzun bir süredir bütün filmlerinde alakalı alakasız bu lafları bir kenara sıkıştırıyor. Tamam doğru ve güzel birşey, Batı'da sürekli cani, terorist olarak nitelendirilen insanlardan bir farkımız yok diyor, hatta herşeyi biz yapıyoruz demeye getiriyor bu filmlerinde ama çok sık vurgulamaya başladı. Müslüman mı olacak Ridley Scott? Rıdvan ismini alsın, Bodrum'da yaşamaya başlasın hatta Böyle yani, bazı yerleri çok sıkıcıydı ama yönetmenlik becerisini konuşturan Ridley reis, nerede ne koyacağını iyi bilmiş. Sıkılıyorsun ama ardından hemen güzel bir aksiyon sahnesi geliyor. Böylelikle filmden tam olarak kopmuyorsunuz da falan filan Güzel yani, 8/10 verdim ben Böyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Hikaye, anlatım ve görsellik açısından gayet iyiydi film, özellikle medieval zamanları seven varsa kaçırmasın. Birkaç nokta: - Son savaşa giderken, Robin kimliğini açıklamadığı halde Longstrider diye çağırılıyor. - Ordular kapışırken, midilli üzerinde zırhsız savaşa giren, dual-dagger spec veletler, LMAO - Ormandaki maske giymiş çocuğun hikayesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 orjinal hikayeye uyup uymaması pek farketmez bana da, izleme açısından, ortaçağ filmi olarak, güzel mi götürüyor mu film? Spoilera girmeden izlemiş biri yorum yazabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 fazlasıyla iyi götürüyor. Klasik Ridley Scott epik filmi diyelim. Gladiator ve Kingdom of Heaven nasıl dönemini en iyi şekilde anlatıyorsa, bu da anlatıyor. Ha gerçi fragmanlarda da gözüken şu çıkartma gemisi olayı var. Ne kadar gerçek bilmem ama bana bayağı bayağı kolpa gibi geldi adasasdf onun dışında iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çok kötüydü ya. şu anlattığınız saçmalıklardan sonra filme nasıl dayandınız? herkes adamı lanxley sanarken bi anda robin robin diyolar. savaşa gelen dual dagger veletler. sudan çıkan canavar russel. bir anda kimse tanımıyorken bütün baronların lideri olan robin. öeehh çok rahatsız edici sahne vardı söylemeden de geçemeyeceğim. robin hood film boyunca baştaki savaş sahnesini filan saymazsanız heralde 2-3 ok atıyor. birinde ıskalıyor yanağına geliyor anca filmin sonunda robin hoodun okçu olduğunu hatırlayıp 12den vurduruyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar