Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 rezil rüsva sistemimde eskiden kalma ve oynamamış olduğum 100 yıl da geçse keyif vericek bir oyun arayışı! bulunca ericem diablo wc vb. zaaten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Eski çok güzel oyunlar var pc ne olursa olsun hala oynadığım =P X-com Ufo the enemy unkown serileri Colonization Civilization Theme park Pizza tycoon Transport tycoon bunları en dandik sistem bile olsa çalıştırır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 fx 5200 ekran kartı mmo oynadığım için gerisi berbat değil ama ekran kartı dokunulmamış buda koyuyo tabi günümüz ve geçen 3-4 yılın oyunlarında.. bi karıştıriyim çekmeceleri olcaktı bikaç tycoon edit.. öküzlük yaptım silinirse :é Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Heroes of Might and Magic 2 3 4. 5'i salla. :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Theme Hospital!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Rome Total War. Belki strateji haritasını açar sistemin. Benim dandik pc açıyodu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 |Joker| said: Heroes of Might and Magic 2 3 5. 4'ü salla. :D.. Düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Civilization II (multiplayer gold edition bulabilirsen o) Heroes of Might and Magic III (exp.leri ile birlikte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dreagloth said: |Joker| said: Heroes of Might and Magic 2 3 5. 4'ü salla. :D.. Düzelttim Düzeltmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 patrician3 tycoon oyunu, gemi savaşları falanda var ben hastasıyım indiriyorum şu an oynıcam yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 populous ,dungeon keeper 2, grim fandango falan gideri var da ilk defa oynayacaksan kusarsın grafiklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Armadillo Run oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 unreal 1 UT 1, sistem ekrankartı haric iyi diyon galiba, Unreal 2 belki Freespace 1-2, Freelancer mod indir online takıl istersen total war alternatifi knights of honor var dövüş Guity Gear x, x2 nwn 1 ve modları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 said: Civilization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Olivies said: said: Civilization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Alpha Centauri (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Unreal Tournament (1999'daki) Metal Gear Solid Final Fantasy VIII Fallout 2 Jagged Alliance 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 black and white 1 ve exp si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 deus ex, anachronox, disciples 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Rewendor said: dreagloth said: |Joker| said: Heroes of Might and Magic 2 3 5. 4'ü salla. :D.. Düzelttim Düzeltmiş (tu) hah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 total war lara ufaktan bi girişiyim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pontifex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Fallout2,planscape torment,sanitarium,Baldur's gate serisi,Grim Fandando,X-men 2:Rise of Apocalypse,Nox,Postal 1(deli gibi tavsiye ederim :D),No one lives forever,Majesty.Heroes 3,Worms serisi(armageddon akar),Neo geo oyunları. Aklıma ilk gelen bunlar araştır,hosuna giden tarz olanlanları oyna.Benim cok sevdigim oyunlardır,üzülmezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 secret of monkey island!! eski grafiklerin üstünede seslendirme koysalarmış daha über olurmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Outlaws ve phantasmagoria nereden bulursun bilmem ama kesinlikle oynanasi oyunlar :) birde Neverhood... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar