Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahimovic-Barcelona & Eto'o-İnter

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Valla kulübü adama binbir zorluk çıkarıp da gıcıklık yaparsa, adam da yasal haklarını sonuna kadar kullanmakta tereddüt etmez, normaldir. Kulüp istiyor, ya da istemiyor. Farketmez. Kapı gibi kontratı var elinde, o kontrat kendisi için olduğu kadar kulüp için de bağlayıcı, takır takır parasını alır. Ha, kulüp de onu yedek bırakır, kadro dışı bırakır falan isterse, öyle hakları da var, ününü silerler, 1 sene futbol oynamaz falan, tabii onun gibi yetenekten faydalanmayıp boşa para ödemeyi göze alırlarsa, o kulübün bileceği iş, bu riski almak da Etoo'nun. Parasını son kuruşuna kadar alır, 1 sene daha Barca'da zorla kalır, üstüne bi de seneye sırf inat olsun diye gider bonservissiz olarak R.Madrid'e imza atar isterse de çıkıp zerre bir şey diyemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

eto'o yu barcelona yarattı diye bişey yok baggio sallamış yine.

real madrid'dir keşfeden, mallorcaya iki yıl kiraladılar eto'o uyuz oldu sattırdı kendini mallorcaya 5 milyona mı ne hatta.

sonra orda da kulüp tarihine geçti 50 küsur golle. barcelona 24 milyon euro ya satın aldı 2004 yılında.

24 milyon euroya futbolcu keşfedilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

eto'o yu barcelona yarattı diye bişey yok baggio sallamış yine.

real madrid'dir keşfeden, mallorcaya iki yıl kiraladılar eto'o uyuz oldu sattırdı kendini mallorcaya 5 milyona mı ne hatta.

sonra orda da kulüp tarihine geçti 50 küsur golle. barcelona 24 milyon euro ya satın aldı 2004 yılında.

24 milyon euroya futbolcu keşfedilmiyor.

Gözünle oku istersen, ben de senin dediğini dedim zaten eheh. Kuyruk acısından kör olan insan modeli. Buyur hatta;

Baggio said:

Eto'o Mallorca'da tanındı bu arada, büyüklerden Barcelona kaptı sadece, öyle Barcelona yaratmış değil adamı yani. Çoğunluk orada (ve hatta PES ile) tanıdı tabii o başka.

Hadi canım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Adriano'yu İstanbulspor'a alıyodum nerdeyse, 2 senedir Inter Reserves'taydı, aşırı mutsuzdu ünü falan da düşmüştü, sonra sözleşmesi bitti boşa çıktı kulüpten hemen ayrıldı zaten. Boşta duruyodu tam kabul edecekti ki Bayern araya girdi, yıllık 235.000 dolar önermiştim lan :( Takımdaki en yüksek maaşlı olacaktı, üstüne bi de %25 wage rise koymuştum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Adam istese dünyanın en iyi "komple forvet" oyuncusu be, hız desen var, teknik desen var, hava üstünlüğü desen var, boy desen var, asist desen var, duran top falan desen var her şeyiyle süper adam. Bi o zaten bi de Henry (Arsenal'de forvet oynadığı zamanlar, şmidi daha farklı tabii görevi) ama işte salak olduğundan yaktı kendini. Inter'in 17 maçta 16 beraberlik dönemlerinde falan en az 10 maç ipten alan adamdı Inter'i, her maç gol ata ata 1er 2şer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...