Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Profesyonellik açısından şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Belli ki istenmiyorsun artık zorlamanın ıkınmanın anlamı nedir ki? Takımın seni istemiyorsa iyi de futbolcuysan gider kariyerine başka klüpte devam edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Valla kulübü adama binbir zorluk çıkarıp da gıcıklık yaparsa, adam da yasal haklarını sonuna kadar kullanmakta tereddüt etmez, normaldir. Kulüp istiyor, ya da istemiyor. Farketmez. Kapı gibi kontratı var elinde, o kontrat kendisi için olduğu kadar kulüp için de bağlayıcı, takır takır parasını alır. Ha, kulüp de onu yedek bırakır, kadro dışı bırakır falan isterse, öyle hakları da var, ününü silerler, 1 sene futbol oynamaz falan, tabii onun gibi yetenekten faydalanmayıp boşa para ödemeyi göze alırlarsa, o kulübün bileceği iş, bu riski almak da Etoo'nun. Parasını son kuruşuna kadar alır, 1 sene daha Barca'da zorla kalır, üstüne bi de seneye sırf inat olsun diye gider bonservissiz olarak R.Madrid'e imza atar isterse de çıkıp zerre bir şey diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Eto'o ilk ırkçılık muhabbetleri çıktığı sezon Barcelona'dan gitmek istedi ama adamı göndermediler. Zorla oynattılar. Şimdi cezasını çeksinler bakalım. Aferin Eto'o. Gerçekten çok takdir ediyorum şu yaptığı hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 R.Madrid'e heralde alınacak son oyuncudur o. Real başkanına laf atti maçta gol atıp elle gösterdi fln... Beni oynatmadınız,sattınız buda size kapak olsun gibilerinden. Öyle sorunlu bir adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Baggio said: Kulübe 10 teklif gelir, kulüp hepsini kabul eder de adam inatla gitmez, bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır derler. aklıma geldi gece gece töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 zlatan bence yanlış bi transfer oldu brnim fikrim budur interde gösterdiği performansı barcada yapamayacak. içmde öyle bi his var ama eto dagıtır italya ligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit senin yüzünden rakıya başlıcam bi gün yemin ediyorum. bi adam bu kadar mı güzel olur içince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 çok güzel bi transfer olmuş ama 40 milyon euro biraz fazla kaçmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben bu oyunu bozarım arkadaş! deli eto.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kermit said: zlatan bence yanlış bi transfer oldu brnim fikrim budur interde gösterdiği performansı barcada yapamayacak. içmde öyle bi his var hislerime tercüman buldum :) "kermit" said: ama eto dagıtır italya ligini. bu konu hakkındaki fikrim ise Bkz: guiza vol2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Eto'o'nun kafadan 20 golü var. Rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 eto'o yu barcelona yarattı diye bişey yok baggio sallamış yine. real madrid'dir keşfeden, mallorcaya iki yıl kiraladılar eto'o uyuz oldu sattırdı kendini mallorcaya 5 milyona mı ne hatta. sonra orda da kulüp tarihine geçti 50 küsur golle. barcelona 24 milyon euro ya satın aldı 2004 yılında. 24 milyon euroya futbolcu keşfedilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 milli takımda parladı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 eto beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eto adam degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eto adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Mumu said: eto'o yu barcelona yarattı diye bişey yok baggio sallamış yine. real madrid'dir keşfeden, mallorcaya iki yıl kiraladılar eto'o uyuz oldu sattırdı kendini mallorcaya 5 milyona mı ne hatta. sonra orda da kulüp tarihine geçti 50 küsur golle. barcelona 24 milyon euro ya satın aldı 2004 yılında. 24 milyon euroya futbolcu keşfedilmiyor. Gözünle oku istersen, ben de senin dediğini dedim zaten eheh. Kuyruk acısından kör olan insan modeli. Buyur hatta; Baggio said: Eto'o Mallorca'da tanındı bu arada, büyüklerden Barcelona kaptı sadece, öyle Barcelona yaratmış değil adamı yani. Çoğunluk orada (ve hatta PES ile) tanıdı tabii o başka. Hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fm de oyun açıp konyaspora etoyu getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ben Adriano'yu İstanbulspor'a alıyodum nerdeyse, 2 senedir Inter Reserves'taydı, aşırı mutsuzdu ünü falan da düşmüştü, sonra sözleşmesi bitti boşa çıktı kulüpten hemen ayrıldı zaten. Boşta duruyodu tam kabul edecekti ki Bayern araya girdi, yıllık 235.000 dolar önermiştim lan :( Takımdaki en yüksek maaşlı olacaktı, üstüne bi de %25 wage rise koymuştum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 adrianoyu dolmuşa almam ben be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Adam istese dünyanın en iyi "komple forvet" oyuncusu be, hız desen var, teknik desen var, hava üstünlüğü desen var, boy desen var, asist desen var, duran top falan desen var her şeyiyle süper adam. Bi o zaten bi de Henry (Arsenal'de forvet oynadığı zamanlar, şmidi daha farklı tabii görevi) ama işte salak olduğundan yaktı kendini. Inter'in 17 maçta 16 beraberlik dönemlerinde falan en az 10 maç ipten alan adamdı Inter'i, her maç gol ata ata 1er 2şer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 En son eto'o ile hleb ikna edilmiş diyolardı ne ayak ? var mı bı gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Eto yıllık 10 milyon alacak diyorlar.Bence barcadan acıktan para almadan gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 fifa 09 da news şeysinde diyordu eto kabul etti interi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar