Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 11gb bluray çektim şimdi ama izleyemiyorum gom playerda açtım filmi herşey güzel görüntü güzel ama takılıyor sesler böle kesik kesik geliyor. görüntü de öyle. windows media playerde sesler geriden gelio yine kesik kesik bi de ileri fln alınca filmi sesler kayıyo yani durdurursam çişe gitmek için izlerken nolucak bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 makine 486 heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 SMPlayer yükle. Loop filter'ı kapat, frame dropping'i aç (yetmezse Hard olarak aç). En iyi performansı böyle alırsın yetersiz sistemlerde HD video ile advanced ayarlara girmeden. Preferences > Performans diy giriyorsun bu ayarlara. Kendi codecleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 turboya bas belki düzgün çalıştırır mmx133 ü 166 ya alıyoduk eskiden ucuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yaw gerge benim program türkçe çıktı o dediklerini bulamadım ayarlarda:S edit/// heh loop filter döngü süzgeci heralde öbürünü de bulurum şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 olmadı yaw:( yine kasıo, bu sefer sesler net ama görüntü donuo :( gomda görüntü net sesler kesik kesik tam tersi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bsplayer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 media player classic işine yarayabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Black-ice said: olmadı yaw:( yine kasıo, bu sefer sesler net ama görüntü donuo :( gomda görüntü net sesler kesik kesik tam tersi:D ikisini aynı anda aç görüntü sağlam olanı öne getir mute yap arkada da sesi sağlam olan çalışsın asdfas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu fikir alkışlanır :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bence codec'ini degiştir. cccp codec öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 evet cccp iyidir. ayrıca codec repair kitler var. bul bi tane çalıştır. filmin kendisindede sorun olabilir bu arada. başka bluray riplerini dene elinde varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vlc diyorum vlc mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 media player classic + ccp ağırlıklı olarak mkv izleyicilerinin tercihidir bende kullanıyorum ve memnun kalıcağına garanti verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Fistan said: turboya bas belki düzgün çalıştırır mmx133 ü 166 ya alıyoduk eskiden ucuyorduk of sdf pro öneri. media player classic + cccp halleder bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Klite Codec Pack Full + BSPlayer Pro = Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 codec pack cek, sonra media playerclassincle ac, cok verimli biprogram performans acısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Messor said: Klite Codec Pack Full + BSPlayer Pro = Win klite codec pack in içinde okadar çok gereksiz şey varki performans kaybı bile yaşarsın onunla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 media player classic cccp denedim yine olmadı hala kesik kesik:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sistemi de yazsaydın, 1080p oynatamayacak kadar güçsüz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Messor said: Klite Codec Pack Full + BSPlayer Pro = Win sen yine bi dene bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 amd3200+ var 2mb da ram galba güçsüz ya çift çekirdek bile diil:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ekran kartı da önemli tabii. bazı ekran kartları HD destekliyor, eskileri desteklemiyor, HD izlerken makine kasılıyor. Bir de Vlc ve bsplayer yerine mpc veya gom tercih edilmeli. k-lite da iyidir, sorun çıkıyorca cccp kullanılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 pc nin durumundan eminsen sorun kesinlikle, kullandığın player'da nette güzel bir ayar vardı 720p 1080p filmler için tam ayarlar vardı gerçi tekrar aradığımda bulamamıştım. bende bazı dosyaları gom açmiii bazılarında takılıyor, km player kullanıyorum çok önce ayar yapmıştım işte o siteye göre [site de donanimhaber miydi divxplanet miydi neydi o 2sinden biri] işte arkadaşta da aynısı oldu sistem sağlam ama dosya donuyor=codec sorunu player sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar