Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir bilgisayar devi daha iflas etti

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

akşam saatlerine doğru dükkanları boşaltmaya başlamışlar. herkesin maaşı yatmış diyorlar ama primler içeride kalmış. sdn'de bi kullanıcı bana hdd yollayacaklardı, baktım böyle bi haber var, gittim dükkanlarına tıra yüklemişlerdi oradan verdiler bi tane" demiş. durumları son dönemde bayağı kötüymüş, para dönsün diye paso indirim yapıp zararına veriyorlarmış.

izmitteki mağazalarına gitmiştim ben de, çok büyük ve güzeldi artı kasada falan sıra oluyordu yani.

evet ayrıca cep telefonlarını da mavimobile adı altında paralel ithalatla getirtiyorlardı, maviden cep alanlar tedirgin olabilirler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

gold istanbulluların meşhur yeriyse mavi de ankaralıların meşhur yeriydi. adamlar koca bina yaptırmışlardı yav. baya da iyi bir siteleri vardı, diğer bilgisayarcıların sitelerinde olmayan bir dizayn vardı.

ayrıca teknosa kolpanın önde gideni. artık oyncak, tren felan da satmaya başlamışlar adamlar. sözde "teknoloji severler" için açılmış bir mağaza ama sıradan alışveriş mağazası gibi birşey. çalışanların çoğu da pek donanımlı adamlar değil.

maviye ne zaman gitsem tıklım tıklım olur, teknosa ise bomboş olur, teknosa elemanları başıma üşüşür felan... böyle bir teknosa batmazken mavibilgisayarın batması da epey enteresan olmuş.

daha birkaç hafta monitör almıştım adamlardan :D

neyse artık bimeksle uğraşıcaz sanırım. vatan da fena değil ama Türkiye İş Bankası kartlarıyla anlaşmalı değildi en son gittiğimde.

Hem şu da var, ben nerden pc konfigirasyonu yapıcam ya (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Karalamak gibi olmasın da, Gold'dan şimdiye kadar ne aldıysam hatalı veya eksik çıktı. En ufak bi TV kartı bile driver cd'si eksik gelmişti.
Exa da fena değil aslında. Hatta şu an her alışverişimde Exa'yı tercih ediyorum.

Konuya dönersek, Mavi'ye çok üzüldüm açıkçası. Zamanında sırf Ankara'da varken çok imreniyodum. Hatta geçtiğimiz aralık ayında Ankara'ya gitmiştim, gitmişken bi gidip gezeyim asıl mağazasını dedim ama vakit bulamadım. Bi de yakın zamanda İzmit NCITY'deki şubesinden laptop için ram almıştım, çok da memnun kalmıştım. Akla gelebilecek her türlü şey vardı ve çalışanları da gayet iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...