Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clash of Titans (2010)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

Maedhros said:

Film tam anlamıyla cacıktı.

zeus

Abi zeus filmin sonunda kıyak olarak KARI yolladı ortama.Bildiin pezevenklik yaptı bumu yani şimdi fhjfghdfg
Bide kraken erkekmiymiş saçma diilmi lan uehue

baba

o sahneden sonra dedim BABA DEDİĞİN BÖYLE OLUR . bizimki de babamı haaha

aynı yorumları bizim grupta filmden çıktıktan sonra yaptı,

zaten filmde akılda kalan 3 şey var

-release the kraken
-gemma arterton
-pezevenk zeus

başka olayı da yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Killer said:

Maedhros said:

Film tam anlamıyla cacıktı.

zeus

Abi zeus filmin sonunda kıyak olarak KARI yolladı ortama.Bildiin pezevenklik yaptı bumu yani şimdi fhjfghdfg
Bide kraken erkekmiymiş saçma diilmi lan uehue

baba

o sahneden sonra dedim BABA DEDİĞİN BÖYLE OLUR . bizimki de babamı haaha

aynı yorumları bizim grupta filmden çıktıktan sonra yaptı,

zaten filmde akılda kalan 3 şey var

-release the kraken
-gemma arterton
-pezevenk zeus

başka olayı da yok zaten

Valla bizim çıkışta aklımızda kalan tek şey, Zeus'a bak kral babaymış gerçi tipik Türk mantığı ile at, avrat, silah da verdi oğluna diye geyik yapmıştık.

Ayrıca film başlamadan önce bir japon korku filminin fragmanını verdiler ve onun 3dsi şahaneydi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin kendisine gore digiturk reklami bile mukemmeldi aslini istersen.

Fragmanlardaki derinlik olayi da oldukca iyiydi. Korku filmindeki uzanan el burnumuzun ucuna kadar geldi hatta. En arkadaydik. Fenaydi yani.

Filmde 3d namina bisey gormedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Release the Kraken :P

izledim bugün 3D,sakın 3d gitmeyin paranıza yazık,gençtürkcellde geçmiyomuş verdik paraları off bee,ama filme burda yazılanları okuyup hiçbi beklenti olmadan gittim ve gayet eğlendim söliyim,Andromeda aynı Nil yaw süper güzel bi hatun

Sonu

Kraken'ı 5dk'da yenmesi olmamış diyorum

Canavar tasarımları Hellboy ve Pan'ın Labirent'ini andırdı bana,tasarımcıları aynımı merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

christian bale yalnız iyi bir aktördür. Şimdilik çok iyi statüsüne geçemedi çünkü rol seçmiyor, parası iyi oldu mu direk atlıyor.

Yani bu adam Machinist, Prestige, Harsh Times ve çocukluğundaki unutulmaz Empire of the Sun performanslarını görüyoruz. Nitekim tartışılır olsa da Velvet Goldmine, American Psycho, 3:10 to Yuma'da iyi performansları var.

Diğer yanda Terminator Salvation, Rescue Dawn, Public Enemies ve son dönemlerindeki bir çok filmi gibi isteksiz performansları var.

Adam rol seçmiyor, ama projeye göre performans gösteriyor. Ayrıca yönetmenin oyuncu yönetim özelliği de performans üzerinde etkili bunu da hatırlamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...