Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 DarKRideR said: 3d izlemesen birşey kaybetmezsin, filmi izlemesen de birşey kaybetmezsin gerçi de asdf evet 3dlik film değildi. ışığı tamamen karartmak ve aksiyon sahnelerini zor algılattmaktan başka bişey yapmadı.2d daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Killer said: Maedhros said: Film tam anlamıyla cacıktı. zeus Abi zeus filmin sonunda kıyak olarak KARI yolladı ortama.Bildiin pezevenklik yaptı bumu yani şimdi fhjfghdfg Bide kraken erkekmiymiş saçma diilmi lan uehue baba o sahneden sonra dedim BABA DEDİĞİN BÖYLE OLUR . bizimki de babamı haaha aynı yorumları bizim grupta filmden çıktıktan sonra yaptı, zaten filmde akılda kalan 3 şey var -release the kraken -gemma arterton -pezevenk zeus başka olayı da yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 3d rezalet diyorlar var mı aynı fikirde olan. 3D gitmemek gerek, onun yerine normal gidin daha iyi, hatta hiç gitmeyin sonra izlersiniz bluray rip falan diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 öyle, 3dye gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sabonis said: 3d rezalet diyorlar var mı aynı fikirde olan. 3D gitmemek gerek, onun yerine normal gidin daha iyi, hatta hiç gitmeyin sonra izlersiniz bluray rip falan diyorlar? İzlemene değmez. Hatta dl etmeye tenezzül etme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 DarKRideR said: Killer said: Maedhros said: Film tam anlamıyla cacıktı. zeus Abi zeus filmin sonunda kıyak olarak KARI yolladı ortama.Bildiin pezevenklik yaptı bumu yani şimdi fhjfghdfg Bide kraken erkekmiymiş saçma diilmi lan uehue baba o sahneden sonra dedim BABA DEDİĞİN BÖYLE OLUR . bizimki de babamı haaha aynı yorumları bizim grupta filmden çıktıktan sonra yaptı, zaten filmde akılda kalan 3 şey var -release the kraken -gemma arterton -pezevenk zeus başka olayı da yok zaten Valla bizim çıkışta aklımızda kalan tek şey, Zeus'a bak kral babaymış gerçi tipik Türk mantığı ile at, avrat, silah da verdi oğluna diye geyik yapmıştık. Ayrıca film başlamadan önce bir japon korku filminin fragmanını verdiler ve onun 3dsi şahaneydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Demigod olmak lazımmış , at beleş , avrat beleş, silah beleş hemde en iyilerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yapmayın yahu o japon korku filminin 3d'si nasıl güzeldi? Felaket kötüydü bence, "aha lan 3d yapmaya kalkıp batırmışlar" dedik arkadaşlarla biz. Resmen becerememişler baş ağrıtmaktan başka bişi yapmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Filmin kendisine gore digiturk reklami bile mukemmeldi aslini istersen. Fragmanlardaki derinlik olayi da oldukca iyiydi. Korku filmindeki uzanan el burnumuzun ucuna kadar geldi hatta. En arkadaydik. Fenaydi yani. Filmde 3d namina bisey gormedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 said: Korku filmindeki uzanan el burnumuzun ucuna kadar geldi hatta. En arkadaydik. Fenaydi yani. abi iyi ki önde değilmişsiniz, burnunuzu karıştırıcaktı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 3d efektleri gercekten kotuydu filmde orta seker bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Zaman geçirmek için güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o korku filmdeki 3d gayet iyiydi abi yapma eli geçtik ben özellikle koridorda koşarken bir anda geriye doğru vücüt değiştirip terse koşan kızdan korktum. işte öyle birşey ki anlatamadım bile, anlayan anladı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kralın karısı fenaydı abi. io falan değil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Release the Kraken :P izledim bugün 3D,sakın 3d gitmeyin paranıza yazık,gençtürkcellde geçmiyomuş verdik paraları off bee,ama filme burda yazılanları okuyup hiçbi beklenti olmadan gittim ve gayet eğlendim söliyim,Andromeda aynı Nil yaw süper güzel bi hatun Sonu Kraken'ı 5dk'da yenmesi olmamış diyorum Canavar tasarımları Hellboy ve Pan'ın Labirent'ini andırdı bana,tasarımcıları aynımı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kategori olarak çok güzel film. 3d olarak çok zayıf not aldı. şimdi yorumları okuyunca demek ki gittiğimiz sinemada sorun yokmuş. sorun filmdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 G.I.Joe nun bir sıra önüne koyarak son 1 sene içerisinde izlediğim en kötü filmler kategorisine sokuyorum.. Dün sinema için 2 kişi toplamda 60 milyon para harcadık. Yemek+film+içerde aburcubur çok pişmanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 3d korku filmi yeni bi duygu. Bende begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 arcane said: Sam Worthington yeni Christian Bale. yok daha neler. rol yapma özürlü bir adam sam w. clash of titans da kesinlikle kimsenin aklında kalmayacağı, Troy vs. ye fersah fersah uzak, 10 üzerinden 6.0 ı bile etmeyecek bir film. o bütçeyle bu kadar kötü film nasıl çekerler anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 christian bale yalnız iyi bir aktördür. Şimdilik çok iyi statüsüne geçemedi çünkü rol seçmiyor, parası iyi oldu mu direk atlıyor. Yani bu adam Machinist, Prestige, Harsh Times ve çocukluğundaki unutulmaz Empire of the Sun performanslarını görüyoruz. Nitekim tartışılır olsa da Velvet Goldmine, American Psycho, 3:10 to Yuma'da iyi performansları var. Diğer yanda Terminator Salvation, Rescue Dawn, Public Enemies ve son dönemlerindeki bir çok filmi gibi isteksiz performansları var. Adam rol seçmiyor, ama projeye göre performans gösteriyor. Ayrıca yönetmenin oyuncu yönetim özelliği de performans üzerinde etkili bunu da hatırlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 clash of THE titans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 umarim nic cage gibi olmaz bale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Nic Cage zaten bu konuda bir numaradır. Adam oynadı mı harbi oynuyor, ağzın açık kitlenip bakıyorsun ama filmografisine baktığında bu performans oranının 1/8 falan olduğunu görüyorsun. The Wicker man diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 rescue dawn ı ben kötü performans kategorisine koymam Bale için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pek istekli değil orada, film iyiydi gerçi performansı da ortaydı ama onun gibi bir adam çok daha iyi bir performans koyabilirdi. Çok kötü değildi ama kabul ediliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar