Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gokhan Zan Galatasaray da

ajmet

Öne çıkan mesajlar

nasil gittigi kime gittigi hic onemli diil, futbolu F sinden kesinlikle anlayaman, gittikce kendisini daha da korelten bi futbolcu gokhan zan.karakter olarak bilemicemde 3buyuklerin defansinda sadece DURABILCEK bi adma baska hibir ise yaramaz..bundan 2-3ay once bjk tv de bi amcamiz yeterince guzel aciklamisti ve net sekilde futboldan anlamadigini soylemisti, servetin tirnagi olamicak bi adam , besiktasa hayirli olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

bedava sirke baldan tatlıdır..

antremanlarda as kadronun karşısına yedek akdroda çıkarırlar işte

ha ben servet geldiğinde buralarda az ağlamadım "defans yattı bok bok oldu kevgire döneceğiz" diye ama servet o sezon coştu milli takımın değişmezi oldu vs.. umarım y
ine yanılıyorumdur ama hiç öyle gelmiyor bana..

neyse sonuçta bedava işte iyidir iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına Gökhan Zan ı bu kadar ezip hor görmüşsünüz de defansa kimi almayı planlıyordu gs pepe ? ferdinand? alacağınız herifte tahminen bi kumar olacaktı tutar tutmaz

Bu adam türkiyenin liginin en iyi 5 stoperinden biri neyini beğenmiyorsunuz üstüne para da vermemişsiniz ve hani en önemli özelliği adam türk bu ligde türk olmak zaten oyuna 1-0 önde başlamak demek tamam gökhan zan da dünyanın en iyi stoperi değil ama free agent dır baldır
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

BJK'nin transfer ile alakası veya herhangi bir kazancı yok, adam boş kalıp bonservissiz gitmiş. Okumuyorsunuz galiba pek :p

Ne olursa olsun iyi bir transfer bence, sonuçta hem Türk, hem bonservissiz geliyor. Hiç olmadı iyi yedek olur işte. Hayırlı olsun.

abi zaten elden çıkarması,opsiyonu kullanmayıp bırakmasına deniyor en iyi transfer diye :) yoksa opsiyon var isteseler uzatılırdı.

Bence de iyi bir transfer fakat kötü bir oyuncu kabul etmek gerek,aslında yetenekli de bir adam ama tam performans oynadığını nadir gördüm,tam performans oynayınca da dünyanın en iyi stoperlerinden biriymiş gibi oynuyor orasını da kabul etmek gerek,

tabii senelerdir kaç maçta tam performans oynadığını gördün deseler bana,sayılıdır sadf
Sosyal ağlarda paylaş

abi adama 2 milyon vermeyip o paraya cok daha guzel seyler yapilabilir ben bunu kastetmistim besiktasin en iyi transferi diye darkrider da aciklamis zaten ne dmk istedigimi
ki bana gore gokhan zan gibi bir adam icin 2 milyon heralde artik ne denir buna bilemiyorum dicek laf olamaz yani o derece :)
neyse genede verdigi emeklerden oturu tesekkur eder, gs de basarilar dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

oha çok büyük sürpriz oldu benim için. allah razı olsun galatasaray'dan :D beşiktaş futbol takımı için çok güzel bir transfer oldu.

sadece 2 kötü yanı var

1. gökhanı istemiyorduysan opsiyonunu uzat git takasta filan kullan

2. gs bu tarz takozları alıp inanılmaz bir şekilde adam ediyor. fenere gitseydi hiç sıkıntı duymazdım gerçi fener almazdı zaten onlar da bize benziyor bu konuda biraz. bakalım belki kendini geliştirir biraz

bu arada gsli arkadaşlara gökhanın tuttuğu 1.60lık adamlardan yedikleri kafa gollerinde bol sabır diliyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...