Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi çakma pazar forması gibi resmen of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nasil gittigi kime gittigi hic onemli diil, futbolu F sinden kesinlikle anlayaman, gittikce kendisini daha da korelten bi futbolcu gokhan zan.karakter olarak bilemicemde 3buyuklerin defansinda sadece DURABILCEK bi adma baska hibir ise yaramaz..bundan 2-3ay once bjk tv de bi amcamiz yeterince guzel aciklamisti ve net sekilde futboldan anlamadigini soylemisti, servetin tirnagi olamicak bi adam , besiktasa hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Biraz önce FM oyunumda ilk sezonu doldurdum, GS free transfer olarak Gökhan Zan'ı aldı sezon sonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Rewendor said: Biraz önce FM oyunumda ilk sezonu doldurdum, GS free transfer olarak Gökhan Zan'ı aldı sezon sonu :D Sonra oyuna dandik diyosunuz :D fotomaçtan 100 kat iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 süper transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o formayla ligi geçirmicez heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bedava sirke baldan tatlıdır.. antremanlarda as kadronun karşısına yedek akdroda çıkarırlar işte ha ben servet geldiğinde buralarda az ağlamadım "defans yattı bok bok oldu kevgire döneceğiz" diye ama servet o sezon coştu milli takımın değişmezi oldu vs.. umarım y ine yanılıyorumdur ama hiç öyle gelmiyor bana.. neyse sonuçta bedava işte iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gökhan Zan' ın Servet gibi olması büyük fantezi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 İyi veya kötü adam farketmez, ama bizim yönetim salaklığını bir defa daha göstrdi, bu adamlar kesinlikle 'yönetmek'den anlamıyor, bir futbolcuyu istemiyorsan satarsın, salak gibi bırakıp bedavaya üstelik en büyük rakiplerinden birine gitmesini setretmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 e kimi alacaklardı sergio ramosumu bence türkiye için olabilecek en iyi transferlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Allah aşkına Gökhan Zan ı bu kadar ezip hor görmüşsünüz de defansa kimi almayı planlıyordu gs pepe ? ferdinand? alacağınız herifte tahminen bi kumar olacaktı tutar tutmaz Bu adam türkiyenin liginin en iyi 5 stoperinden biri neyini beğenmiyorsunuz üstüne para da vermemişsiniz ve hani en önemli özelliği adam türk bu ligde türk olmak zaten oyuna 1-0 önde başlamak demek tamam gökhan zan da dünyanın en iyi stoperi değil ama free agent dır baldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 besiktasin yaptigi en iyi transfer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 BJK'nin transfer ile alakası veya herhangi bir kazancı yok, adam boş kalıp bonservissiz gitmiş. Okumuyorsunuz galiba pek :p Ne olursa olsun iyi bir transfer bence, sonuçta hem Türk, hem bonservissiz geliyor. Hiç olmadı iyi yedek olur işte. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Para vermeden almışız, bence iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Baggio said: BJK'nin transfer ile alakası veya herhangi bir kazancı yok, adam boş kalıp bonservissiz gitmiş. Okumuyorsunuz galiba pek :p Ne olursa olsun iyi bir transfer bence, sonuçta hem Türk, hem bonservissiz geliyor. Hiç olmadı iyi yedek olur işte. Hayırlı olsun. abi zaten elden çıkarması,opsiyonu kullanmayıp bırakmasına deniyor en iyi transfer diye :) yoksa opsiyon var isteseler uzatılırdı. Bence de iyi bir transfer fakat kötü bir oyuncu kabul etmek gerek,aslında yetenekli de bir adam ama tam performans oynadığını nadir gördüm,tam performans oynayınca da dünyanın en iyi stoperlerinden biriymiş gibi oynuyor orasını da kabul etmek gerek, tabii senelerdir kaç maçta tam performans oynadığını gördün deseler bana,sayılıdır sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi adama 2 milyon vermeyip o paraya cok daha guzel seyler yapilabilir ben bunu kastetmistim besiktasin en iyi transferi diye darkrider da aciklamis zaten ne dmk istedigimi ki bana gore gokhan zan gibi bir adam icin 2 milyon heralde artik ne denir buna bilemiyorum dicek laf olamaz yani o derece :) neyse genede verdigi emeklerden oturu tesekkur eder, gs de basarilar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oha çok büyük sürpriz oldu benim için. allah razı olsun galatasaray'dan :D beşiktaş futbol takımı için çok güzel bir transfer oldu. sadece 2 kötü yanı var 1. gökhanı istemiyorduysan opsiyonunu uzat git takasta filan kullan 2. gs bu tarz takozları alıp inanılmaz bir şekilde adam ediyor. fenere gitseydi hiç sıkıntı duymazdım gerçi fener almazdı zaten onlar da bize benziyor bu konuda biraz. bakalım belki kendini geliştirir biraz bu arada gsli arkadaşlara gökhanın tuttuğu 1.60lık adamlardan yedikleri kafa gollerinde bol sabır diliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 jaba bile bunun yanında kafalara çıkıp kazanıyodu topu haheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 formalar bunlar değil arkadaşlar.sabah gazetesinde vardı.formaları tasarlayan elemanın bilgisayar calınmıs falan yazıodu ttnet yazıo.ve cubuklu, sade kırmızı beyaz ve eflatun falan var.eflatun hariç beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 radagast62 said: ya bu gökhan zan'a giydirdikleri forma neyin nesi bunu maçlarda falan giymezler herhalde rezalet birşey çünkü ahanda http://www.ajansspor.com/resim/gokhanzan_gs_poz09.jpg gelecek senenin forması o evet bir iki yerde dha gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 İlk yıl 1.5 ikinci yıl 1.25 verecekmiş galatasaray gökhana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 elimizde patlar bu kesin kes... ya ama bedavaya aldık.. tek çazibesi o yani.. değişmiyor fikrim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gs misilleme olarak sabriyi beşiktaşa verecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 beşiktaşı bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar