Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Acil..

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Netcafe said:

Bella said:

ne diyosun anlamıyorum,bir sakin ol.
2 dersten kaldıysan muhtemelen birşey olmaz.ama 6 kredilikse herbiri ortalaman 1.8in altına falan düşmüştür.bilgide öleydi sanırım hatırlamıyorum kaç ile geçildiğini.
geri kalanlardan da devamsızlıktan mı kaldın?yoksa hepsini geçtin mi?

şimdi olay şu..

2 tane 6 kredilik dersten zaten kalacağım kesindi.

18 kredilik derstende geçicektim,ama devamsızlık sınırdaydı.F gelmiyiceği %100'dü çünkü notlar finaller falan hep B / C durumundaydi.

Bu durumda F gözüküyorsa ki öyle devamsızlıktan kalmış olabilirim diyorum,ancak 1. sınıfta kalma yok gibi birşeylerde var.

Academiz standinde öyle bişey yazdığı için anlamaya çalışıyorum.

Skyfire said:

Öğrenci i$leri. Bölüm sekreterliği

kimse yok,aradım açan eden yok muhasebede bile adam yok o derece :/

1.sınıfta kalmak yok ne demek yahu?
onlarda da devamsızlıktan kaldıysan gitmiştir herhalde burs.ama bilgide hertürlü burs alınmıyodu diye biliyorum ben değişti mi o?

arada yönetmeliğine falan bak bence,en sağlıklı bilgiyi ordan alırsın.kaçla kalınıyor,devamsızlık durumu ya da burs durumuna falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi'de okuyorsun olm, bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Devamsızlık nedir yapmayın yaa. Burs lan. Yazıktır.
Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki. Benim burs verdiğim herif devamsızlıktan kalsa paramı geri isterim valla sdfkjh
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

İyi olmuş.

Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun.

"roket adam" said:

bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider.
Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki.

Olay üzücü olsa da şunlara katılmadan edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lisans yönetmelikleri bu gibi soruların cevapları için başvurulacak yerler oluyor genelde. Üniversitede okuyan bir birey bakmalı biraz bence. Eke bakıver. Sizin yönetmeliğinizden, oturup okudum valla üşenmeden. On Probation = Sınamalı.

"roket adam" said:

burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Devamsızlık nedir yapmayın yaa. Burs lan. Yazıktır.

+1.
Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Asteroth said:

İyi olmuş.

Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun.

"roket adam" said:

bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider.
Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki.

Olay üzücü olsa da şunlara katılmadan edemedim.

ilk olarak bilmediğiniz bazı konular var,örneğin benim bursumun %50 olması ve diğer %50sininde benim kendi tarafımdan ödeniyo olması,%50sini kendim ödüyo olmam çalıştığım anlamına geliyo okul dışında 2 ayrı iş yapıyorum ve malesef zamanlama problemli olduğu için devamsızlık problemi oldu.Ha ödevleri paticikte sordum yardım istedim fikir istediğim doğrudur çünkü işten okuldan kafa kaldırğıgım zaman yorgun oluyorum düşünemiyorum ve bazende iş yoğunlugundan fırsatta bulamıyorum ödevlere son anlara sıkışıyorlar ayrica forumlarda her zaman geyikmi yada ciddi konularmı konuşulmak zorunda? trollmu olunmak zorunda? eğitim bölümü ne diye var o zaman?

İşte bu gibi bazı sebeblerden dolayı bilmediğimiz noktalarda ' iyi olmuş ' gibi laflar etmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...