Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yönetmeliğe baksana bu saatte birini bulman zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BİLAEE KALDIN SINIFTA GALİBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 F yazıyorsa kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 F ise kalmıştır. Devamsız veya sınav. Kalmışsın sonuçta. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Netcafe said: Bella said: ne diyosun anlamıyorum,bir sakin ol. 2 dersten kaldıysan muhtemelen birşey olmaz.ama 6 kredilikse herbiri ortalaman 1.8in altına falan düşmüştür.bilgide öleydi sanırım hatırlamıyorum kaç ile geçildiğini. geri kalanlardan da devamsızlıktan mı kaldın?yoksa hepsini geçtin mi? şimdi olay şu.. 2 tane 6 kredilik dersten zaten kalacağım kesindi. 18 kredilik derstende geçicektim,ama devamsızlık sınırdaydı.F gelmiyiceği %100'dü çünkü notlar finaller falan hep B / C durumundaydi. Bu durumda F gözüküyorsa ki öyle devamsızlıktan kalmış olabilirim diyorum,ancak 1. sınıfta kalma yok gibi birşeylerde var. Academiz standinde öyle bişey yazdığı için anlamaya çalışıyorum. Skyfire said: Öğrenci i$leri. Bölüm sekreterliği kimse yok,aradım açan eden yok muhasebede bile adam yok o derece :/ 1.sınıfta kalmak yok ne demek yahu? onlarda da devamsızlıktan kaldıysan gitmiştir herhalde burs.ama bilgide hertürlü burs alınmıyodu diye biliyorum ben değişti mi o? arada yönetmeliğine falan bak bence,en sağlıklı bilgiyi ordan alırsın.kaçla kalınıyor,devamsızlık durumu ya da burs durumuna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 valla GG :/ benim burs dışardan,bilgiden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aradığın saatte yoktur, gündüz gidersen birilerini bulabilirsin büyük ihtimalle. Ayrıca "On Probation" sınava bağlı falan gibi bi anlama gelmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 koşullu işte AMA BENCE KALDIN BİLAEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Netcafe said: valla GG :/ benim burs dışardan,bilgiden değil FETOCU BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Üniversiteyi boşaltmışlar.Şimdiye jamaica yolunu da yarılamışlardır.Kaldın sen ama cidden.2 ders neyse de o 3. ders kötü olmuş.Sana biraz daha diplomatik bir şekilde söylemişler heralde kaldını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kermit bi gazlama abi,garbage açsaydım orda gazlardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ilk dönem durumun nasıldı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 YÖNETMELİĞE BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sipeyskeyk said: Netcafe said: valla GG :/ benim burs dışardan,bilgiden değil FETOCU BU. tövbe de tövbe.. pesupanallahahsdhasdasd adagafkljgsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 İyi olmuş. Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dümdüz bildiğin kalmışsın. ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya kosullu sinifi gecme hakkin var ondan oyle demisler. Sinav falan... Veya okuldan atilma riski var, akilli ol, su bu sartlari gerceklestirmezsen aliriz aklini diyorlar. Bu 2. secenegin ihtimali dusukte olsa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bilgi'de okuyorsun olm, bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Devamsızlık nedir yapmayın yaa. Burs lan. Yazıktır. Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki. Benim burs verdiğim herif devamsızlıktan kalsa paramı geri isterim valla sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Asteroth said: İyi olmuş. Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun. "roket adam" said: bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki. Olay üzücü olsa da şunlara katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 seni yazın inşaatlarda istihdam etmek lazım ki okumanın değerini anlayabilesin. neyse canım üzülmene gerek yok. Memleket birini daha kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Lisans yönetmelikleri bu gibi soruların cevapları için başvurulacak yerler oluyor genelde. Üniversitede okuyan bir birey bakmalı biraz bence. Eke bakıver. Sizin yönetmeliğinizden, oturup okudum valla üşenmeden. On Probation = Sınamalı. "roket adam" said: burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Devamsızlık nedir yapmayın yaa. Burs lan. Yazıktır. +1. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aa bug var. edit: aç okulunun web sitesini, lisans yönetmeliğini bul, öğrenci işlerinin altında. oradan madde 25'i oku işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Baggio said: Asteroth said: İyi olmuş. Her ödeve konu açmayla geçilmiyor, öğrenmiş oldun. "roket adam" said: bir de burs almışsın mis gibi, insan okula arada bir gider. Keşke senin yerine okulunu ve bölümünü daha çok sevecek birine verselermiş bursu, bildiğin ziyan seninki. Olay üzücü olsa da şunlara katılmadan edemedim. ilk olarak bilmediğiniz bazı konular var,örneğin benim bursumun %50 olması ve diğer %50sininde benim kendi tarafımdan ödeniyo olması,%50sini kendim ödüyo olmam çalıştığım anlamına geliyo okul dışında 2 ayrı iş yapıyorum ve malesef zamanlama problemli olduğu için devamsızlık problemi oldu.Ha ödevleri paticikte sordum yardım istedim fikir istediğim doğrudur çünkü işten okuldan kafa kaldırğıgım zaman yorgun oluyorum düşünemiyorum ve bazende iş yoğunlugundan fırsatta bulamıyorum ödevlere son anlara sıkışıyorlar ayrica forumlarda her zaman geyikmi yada ciddi konularmı konuşulmak zorunda? trollmu olunmak zorunda? eğitim bölümü ne diye var o zaman? İşte bu gibi bazı sebeblerden dolayı bilmediğimiz noktalarda ' iyi olmuş ' gibi laflar etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 koşullu geçmişin işte, geçersin ama şartla diyolar. anla işte, at bi sakal üzülmesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar