Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 said: Kızsan, sutyen takma. destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sarkar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ramazan pidesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 güzel yazıymış. 100 yıl sonra cumhuriyetin son köşe yazarlarından yılmaz özdilin şiiri diye össde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bu adam niye 2 kelimelik satırlar halinde yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 _Mikael_ said: öss ye girdim ama çok uzun olduğu için okuyamadım.paylaşımın için teşekkürler öss'yi nasıl okudun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tercihlerden sonra da bi "mühendislik öğrencilerine gelsin bu yazı" diye yazıversin.. T cetvelini kır bi kere en azından. Casio fx hesap makineni evde unut arkadaştan ödünç al elizabethe selam söyle.. sonra bi daha selam söyle. kız görünce şaşır sosyal hayatını ayşe ile gezmek, betül ile kahvaltı gibi geniş tutma, kazım,hüseyin,mithat ve agah ile sabaha kadar içtik kustuk olm seviyesine indir ve bi grup balta ile sabaha kadar içip kusmak iyi bişiymiş gibi anlat kantinde slogan at, dayak ye en az bi dersten f al. sonra o dersi yine al ve yine kal. ben aslında z mühendisliği okuycam, yatay geçişi öğrendim. geçiciyim ben. bak valla de sonra dediğini yut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Armentum said: Bugun öss ye girdim ve begenmedim. Klasik dandik, bol bol enter kullanılmış bir yılmaz özdil yazısı. Şunu okuyacagıma yarım sayfalık o türkçe sorularından birini daha okusam daha faydalı olur. ben de tam "ikinci sayfaya geçtim hala yılmaz özdile çakan bi mesaj göremedim" diyordum, bu mesajı gördüm rahatladım. hangi kısmını beğenmedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kaede said: Bu adam niye 2 kelimelik satırlar halinde yazıyor ? anlatmak istediğini wall of text döşemeden de anlatabildiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 cok sacma lan bu yazı.ben 3 sene önce öss den cıktığımda büfeye gidip abi öldüreninden bir sigara ver demistim,adam acıyarak vermisti sigarayı. ayrıca öss de ter döken tüm patilere gecmis olsun diyorum umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yılmaz özdil arada sağlam yazıyor ama 10 günde 1 falan olur o olay diğer günler enterla * la sayfayı dolduruyor buda onlardan biri bence. dasaaa said: tercihlerden sonra da bi "mühendislik öğrencilerine gelsin bu yazı" diye yazıversin.. T cetvelini kır bi kere en azından. Casio fx hesap makineni evde unut arkadaştan ödünç al elizabethe selam söyle.. sonra bi daha selam söyle. kız görünce şaşır sosyal hayatını ayşe ile gezmek, betül ile kahvaltı gibi geniş tutma, kazım,hüseyin,mithat ve agah ile sabaha kadar içtik kustuk olm seviyesine indir ve bi grup balta ile sabaha kadar içip kusmak iyi bişiymiş gibi anlat kantinde slogan at, dayak ye en az bi dersten f al. sonra o dersi yine al ve yine kal. ben aslında z mühendisliği okuycam, yatay geçişi öğrendim. geçiciyim ben. bak valla de sonra dediğini yut.. Yılmaz Özdilinkinden daha güzel olmuş. kız görünce şaşır dasdawaswd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben seviyorum yazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hizli kosan atin boku seyrek olur stilinde yaziyo bazen, o yuzden oyle iki kelime 3 bosluk, 3 kelime 5 bosluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kanımca yakın zamanda umut sarıkaya tarafından karikatürize edilme ihtimali var Yılmaz Özdil'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bu adamın stilini hiç bir zaman sevemedim gayet basit yazıyor.ÖSS gelmeye yakın böyle yazı yazması kolay herkes için sıkıyorsa tüm varlığını öss yi kaldırmaya adasın en azından böyle bir kampanya içinde görelim kendisini.Boş işler bunlar populist tutumlar ve insanların zekasına hakaret eder gibi bir yazı.İlkokulda olsam belki hoşuma giderdi bu yazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Sadece ben mi rahatsiz oldum bu yazidan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yazıdan rahatsız olması gerekenler yöneticiler zaten de. gençler siz napmışınız burda böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Viktor said: said: Kızsan, sutyen takma. destekliyorum 2. destekte benden. Yasalaşsın artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kaede said: Bu adam niye 2 kelimelik satırlar halinde yazıyor ? şair ruhlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Redeagle said: Viktor said: said: Kızsan, sutyen takma. destekliyorum 2. destekte benden. Yasalaşsın artık sdf çok geç, 2. sırayı ben kaptım, önceki sayfada var mesajım, sana 3 kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 vay be, ben de bundan sonra hayatımı yaşayacağım, gamsız yaşayacağım diyen kanı kaynayan bayan arkadaşlara selam ederim. gelin, birlikte yumurta sıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 eriğin devamını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 eriği alan kızın sütyeni var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Black-ice said: öss'ye 3 kere girmiş biri olarak eyvallah diyorum. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar