Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'ci arkadaşlarımıza gelsin bu yazı da..

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

tercihlerden sonra da bi "mühendislik öğrencilerine gelsin bu yazı" diye yazıversin..

T cetvelini kır bi kere en azından.
Casio fx hesap makineni evde unut arkadaştan ödünç al
elizabethe selam söyle.. sonra bi daha selam söyle.
kız görünce şaşır
sosyal hayatını ayşe ile gezmek, betül ile kahvaltı gibi geniş tutma, kazım,hüseyin,mithat ve agah ile sabaha kadar içtik kustuk olm seviyesine indir ve bi grup balta ile sabaha kadar içip kusmak iyi bişiymiş gibi anlat
kantinde slogan at, dayak ye
en az bi dersten f al. sonra o dersi yine al ve yine kal.
ben aslında z mühendisliği okuycam, yatay geçişi öğrendim. geçiciyim ben. bak valla de sonra dediğini yut..
Sosyal ağlarda paylaş

Armentum said:

Bugun öss ye girdim ve begenmedim. Klasik dandik, bol bol enter kullanılmış bir yılmaz özdil yazısı. Şunu okuyacagıma yarım sayfalık o türkçe sorularından birini daha okusam daha faydalı olur.

ben de tam "ikinci sayfaya geçtim hala yılmaz özdile çakan bi mesaj göremedim" diyordum, bu mesajı gördüm rahatladım.

hangi kısmını beğenmedin ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Yılmaz özdil arada sağlam yazıyor ama 10 günde 1 falan olur o olay diğer günler enterla * la sayfayı dolduruyor buda onlardan biri bence.

dasaaa said:

tercihlerden sonra da bi "mühendislik öğrencilerine gelsin bu yazı" diye yazıversin..

T cetvelini kır bi kere en azından.
Casio fx hesap makineni evde unut arkadaştan ödünç al
elizabethe selam söyle.. sonra bi daha selam söyle.
kız görünce şaşır
sosyal hayatını ayşe ile gezmek, betül ile kahvaltı gibi geniş tutma, kazım,hüseyin,mithat ve agah ile sabaha kadar içtik kustuk olm seviyesine indir ve bi grup balta ile sabaha kadar içip kusmak iyi bişiymiş gibi anlat
kantinde slogan at, dayak ye
en az bi dersten f al. sonra o dersi yine al ve yine kal.
ben aslında z mühendisliği okuycam, yatay geçişi öğrendim. geçiciyim ben. bak valla de sonra dediğini yut..

Yılmaz Özdilinkinden daha güzel olmuş.

kız görünce şaşır dasdawaswd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamın stilini hiç bir zaman sevemedim gayet basit yazıyor.ÖSS gelmeye yakın böyle yazı yazması kolay herkes için sıkıyorsa tüm varlığını öss yi kaldırmaya adasın en azından böyle bir kampanya içinde görelim kendisini.Boş işler bunlar populist tutumlar ve insanların zekasına hakaret eder gibi bir yazı.İlkokulda olsam belki hoşuma giderdi bu yazı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...