Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Şaş futbolu bıraktı

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

gs, ayıp falan yapmadı. Futbolcu isen kendine bakacaksın, dikkatli olacaksın. Sakatlandım diye, göbeği salarsan tabi gönderirler, haklıdırlar da. Senin hobin değil futbol, mesleğin sonuçta. Hasan Şaş, o göbekle artık oynayamayacağını gösterdi zaten. Evet, yaptığı güzel şeyler mevcut, ancak yapılması gereken şey teşekkür edip, onu göndermekti. Yapılan da doğru oldu. Bu kadar duygusal yaklaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisine jübile yapsınki? Hakana teklif ettiler adam yok ben oynayacağım daha istemem dedi, yok katar yok bilmemne derken adam gitmedi yorumcu oldu şimdi salak salak kanallara çıkıp yok kırıyorlar bizi, jübile tabiki isterdik felan o zaman teklif ettiklerinde jübileni yapar klupte aktif rolün olurdu. Geçen gün bir kanalda bir şey söylemiştide ben bu kadar BEN merkezli bir adam görmedim, sanırım basına demeç yasağı gibi bir şeye yorum olarak ' Evet bunu biz şampiyon olduğumuzdada yaptılar benim gidişime zemin hazırlamaktı amaç' gibi bir cümlesi var bir kez daha iğrendim heriften.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi futbolcu eyvallah
galatasaraya ÇOK emeği var,çok iyiliği dokundu
lakin sahada ortaya koyduğu karakteri benim izlemek istediğim futbol anlayışının bir parçası değil,sorun hasan şaşında değil,onu karşılarına alıp konuşup yola getiremeyin yönetimindir.
her halükarda galatasaraya o kadar emeği geçmiş adam ,saygıyla uğurlamalı galatasaraylılar.

parası pulu vardır umarım,olmadı yorumcu olur,adsads
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray oldukça vefasız bir klup olmaya başladı...Herşey iyi güzel ama bazı değerler unutulmamalı,Ergün,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz,bari Hasan'a aynısı olmasın...
Yani zorla soğutuyorlar Galatasaray'ın tarihinde önemli rol oynayan insanları..
Ha ama tabii ki onlarda da kabahat var ama yine de klup daha vefalı olup en azından bir jübile olsun,bir anma olsun,değerini bilmeli eski futbolcularının..
Sevin sevmeyin,Hasan Şaş Galatasaray tarihinde önemli bir futbolcudur..
Hasan'ın bırakması da iyi oldu zamanlama açısından şimdi klup de ona aynı şekilde iyi bir jübile hazırlamalı..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fede said:

hasan gibisi gelmez. bence antrenör olarak gsde kalmalı

hasan çıksın hakan ünsalla beraber gs yi kötülesin.hakan şükür de katılsın bunlara

okan arif ergün

bu 3 ü bi şekilde gelsin gs ye.

hasanı hakan şükürü, hakan ünsalla bir tutmak küfür gibi. o kadar da diil bence
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Galatasaray oldukça vefasız bir klup olmaya başladı...Herşey iyi güzel ama bazı değerler unutulmamalı,Ergün,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz,bari Hasan'a aynısı olmasın...
Yani zorla soğutuyorlar Galatasaray'ın tarihinde önemli rol oynayan insanları..
Ha ama tabii ki onlarda da kabahat var ama yine de klup daha vefalı olup en azından bir jübile olsun,bir anma olsun,değerini bilmeli eski futbolcularının..
Sevin sevmeyin,Hasan Şaş Galatasaray tarihinde önemli bir futbolcudur..
Hasan'ın bırakması da iyi oldu zamanlama açısından şimdi klup de ona aynı şekilde iyi bir jübile hazırlamalı..

hakan bu listede olmamalı çünkü hayatının teklifi yapıldı ona kabul etmedi
Sosyal ağlarda paylaş

vefasızlığa kesinlikle katılmıyorum bu adamlar kambur olmaya başlamıştı takıma. Gs niye heybeye para ödesinki onlara. Emeklilik ikramiyesimi dağıtıcaz Zaten ekonomik olarak iyi bir durumda değil gs. Biz Milan değiliz . Ayrıca geçen sene hasan şaş ne oynadı ? Hiçbirşey hep sakat tı. Bu senede öyle ama geçensene sonunda göndermediler. Gs'ın zerre sucu yok.

Birde gs jubile yapmam mi dedi onlara? Jubile yap bırak dediğinde küsüyolar , biz biraz daha geçincektik sizden diye. Sonra ayrılıyolar takımdan başka klübe gidiyolar, yada baştan cacıyolar futbol'u bırakıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:

Galatasaray efsane kadrosuna çok ayıp ediyor cidden.

artık bu efsane kadro işinden kurtulmamız lzm.gs ruhu falan filan tamamda bu devirde öyle şeyler anca tsl de şampiyonluk getirir.artık o da olmuyor anladık :)

diğer takımlar her avrupa da başarı aldıgı kadrosunu el üstünde tutuyor mu.öle birşey yok.bize yeni başarılar lzm.efsane kadro efsane kadro tamam kaç sene geçti aradan

kadayıf oldu efsane kadro :)

vefa vefa herkese jubile olmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de galatasaray çok işler başardı, bunu başaran kadro yıldızlarla doluydu. bunu hepimiz kabul ediyoruz ama bu galatasaray dediğimiz kurum bir futbol takımı bir spor kulübüdür. rehabilitasyon merkezi, yardım kuruluşu veya köy kahvesi değildir. sporcu yetiştirir, oynatır, başarı kazanmaya çalışır.

ben anlamıyorum yok şuna kötülük etti buna kötülük etti diyenleri. bu külübün heralde sonsuz parası var ve bu oyunculara bakmak yükümlülüğündeymiş gibi hareket etmek son derece saçma. eğer düzgün futbol oynayamıyorsan, takımına bir futbolcu olarak iyi hizmet veremiyorsan, arkadaşlar ben iyi gitmiyorum haydi bana güle güle şu arkadaşların önünü açayım der. eğer yok hasan çok büyük abi, hakan büyük abi deniyorsa o zaman bunu demeliler.

galatasaray bu adamların babası değil, herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirecekse, bunu ilk başta futbolcular ben kötüyüm diyip bıraktıktan sonra yapacaklar. tugay'a sahip çıkmadık mı galatasaray'dan gittikten sonra dahi gelip ödülünü vermedik mi, yapmayacak mıyız jübile..

saçma bu işler, iyi yaptın hasan, kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok haklısınız futbolcuların da hatası var kabul,bırakmıyorlar zamanında,başka takımlarda oynama hevesine giriyorlar vs,onların yapamadıklarını işte Hasan yapmış,gidip saçma sapan Sivas'ta 1-2 sene oynayacağına Gs'de futbolu bırakıyor işte çok iyi yapıyor bence...
Ama kulubün de hataları var,mesela bir Ergün'e jübile yapılabilirdi,evet Gençler'e çok gereksiz gitti kabul ama yine de oraya gitti diye silip atacak mıyız mesela Ergün Penbe'yi?
Keza Bülent Korkmaz,hani efsane kaptanın jübilesi?
Suat futbolu sessiz sedasız bıraktı mesela,son Sami Yendeki Antep maçı onun son maçı gibi oldu ama yine de hakkı o değildi bence..
Topu topu kaç isim var şurada,şu saydıklarımızın hepsi Galatasaray tarihinin en önemli zamanlarında altın harflerle yazılanlar...Son 10 yılda 6-7 tane,belki o kadar bile değil adam var topu topu,çok mu zor kulüp için birşeyler yapmak onlar için?
UnK o zaman senin mantığınla efsane isimleri anmayalım,Metin Oktay'a marşlar yazmayalım...
Evet Galatasaray bir futbol kulubu ama buraya tarihi boyunca yüzlerce isim gelip geçiyor,sadece sayılı olanları akıllarda kalıyor,gönüllere kazınıyor,bütün futbolculara aynı muameleyi yapamayız,ne taraftar ne yönetim olarak,bugün NBA'i takip edenler iyi bilirler ki,her kulubün efsane isimlerinin formaları emekliye ayrılmıştır,tavanda asılıdır...
Bunlar bir klubün tarihinde önemlidir bence...
Şunu söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın,ben ömrü biten futbolcuları beslesin Galatasaray demiyorum kesinlikle,ama yeri gelir,2 sene sonra jübilesini yaparsın,iyi şekilde hatırlarsın...
Ergün'e,Bülent'e vs kastettiğim oydu...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fede said:

hasan gibisi gelmez. bence antrenör olarak gsde kalmalı

hasan çıksın hakan ünsalla beraber gs yi kötülesin.hakan şükür de katılsın bunlara

okan arif ergün

bu 3 ü bi şekilde gelsin gs ye.

okan dediğin adam emreyle beraber bir sene önceden interle anlaşıp, bir sezon boyunca sakatlanmamak için topa ayağını sokmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Şaş 33 yaşında. Hatta daha 33' doldurmamış 32 yaşındaymış.

Zamanında Real Madrid'den Inter'e giden Figo'dan genç

Juventus'a giden Cannavaro'dan bayağı genç.

Şu anda GS'nin peşinde koştuğu sönmüş ve ismi bile kalmamış Morientes'le yaşıt. 32 sayarsak genç

FB'nin almak için elinden geleni yapıp da alamadığı Seedorf'la yaşıt. 32 sayarsak genç

Dünya'nın en ünlü takımlarından A.C.Milan'ın bu sene ilk 11'inin yaş ortalamasıyla denk hatta neredeyse altında.

Tamam bir kanat oyuncusu için yaşı geçkin ama sağ bekte Sabri'dense hala tercih edilecek bir isim. Bir joker, her mevkide oynayabilen bir adam, kısaca iyi bir yedek.

Sakatlıktan çıksa, kilosunu verse, çok değil 2 sene öncesini biraz anımsatsa... Hatta ilk 11'i bile zorlar şu yaşında.
Sosyal ağlarda paylaş

"Paolo Maldini ... 41 yaşında" said:

Bu sezon sonunda AC Milan forması altında futbol hayatını noktalayan İtalyan futbolunun efsane ismi Paolo Maldini'ye yeniden yeşil sahaların yolu gözüktü.

İtalyan basınında yer alan bir habere göre Miami'ye gitmek için hazırlanan Maldini, tatiline başlamadan önce eski teknik direktörü ve yakın arkadaşı olan, şu anda Chelsea'nin başında bulunan Carlo Ancelotti ile görüşmek üzere Londra'ya gitti.

Ancelotti ve Chelsea takımının kulüp temsilcileri ile buluşan Maldini'ye beklemediği bir teklif geldi.

Chelsea'nin temsilcileri ,Abramovich'in Carlo Ancelotti'nin yardımcısı olarak kendisini kulübede görmek istediğini ilettiler.

Bu teklif karşısında şaşıran Maldini'nin düşünmek için süre istediği iddia edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...