adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benim okuduğum oydu beckhamdan yıllık 55 milyon euro kazanmışlar kakanın daha fazla sükse yapmasını bekliyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Yıllık değil o, ilk sene için. İlk sene yeni gelince haliyle herkes formasını eşyasını almaya koşuyo. Sonraki senelerde düşüyor haliyle gelir. Ha bir de şey var, sözleşmelerine göre oyuncunun reklam vs gelirlerinden kar payı alıyorlar o da dahil bu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 real madrid yillarca buyuk paralarla en buyuk yildizlari hep alir zaten, ve su ana kadar ekonomik olarak ta hic patlamadilar, bir de boyle hamelelr yaptilar. 95 milyon euro buyuk rakkam ama zamaninda 75 milyon euro da korkunc bir rakkamdi yani... ona ragmen herifler ayakta. Demekki var bi bildikleri. Onun disinda vay be diyorum ben. Basarili olacaklarini sanmama ama cok ciddi bir ekip oldu bu, fenerim gidip sneijderi alsa bari :P GS de van der vaarti alsin... bjkye de gago kaliyor oh mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Olur mu Azmo Gago,biz takıma dinamo diye FİNK'i almışız,Gago olmaz Robben belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yakışırdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Aldığı 2 adamda fizik gücü yerinde,mücadele eden adamlar.Yani Zidane,Figo,Beckham gibi sadece topla oynamıyorlar fiziki güçleri üst düzey.Ribery'i alsan patlarsın da bu 2 adam patlatmaz uçurur.Valla bu sene Messi hangi biriyle kapışıcak yazık valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 barca harcar o takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 realin alacağı bi ibrahim üzülmez kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 defansa ümit özat ve alpay'ı alıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sallama abi ümit falan bıraktı futbolu .. ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 PES'te artık Madrid seçecez demek ki aslfjkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 shapshal said: sallama abi ümit falan bıraktı futbolu .. ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D Ne mafyası, koskoca kral var arkalarında, ispanya kralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Real Madrid'in flaş transferi Recep Çetin: "zaten tahtakale'den aldım bu formayı ölürüm de çıkarmam" diye açıklamada bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Estel_Anorien said: Real Madrid'in flaş transferi Recep Çetin: "zaten tahtakale'den aldım bu formayı ölürüm de çıkarmam" diye açıklamada bulundu. o efsane bjk kadrosunda avrupa'dan teklif gelen tek oyuncu recep çetin'miş. feyyaz filan buna gitsene filan deyince beşiktaşı çok seviyorum, bırakıp gidemem demiş. gidiceği takımda psv, gerets'in yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 paris hilton ablamızı götürmüş ronaldo dün gece transferinin şerefine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu sene şampiyon bile olamayabilir, olsa da Avrupa'da beklenen başarıyı yakalayacağını sanmıyorum ben Real'in. Esas seneye ve sonrasında tekrar eski havasına dönüp kasıp kavurur gibi geliyor, insanlar birbirine alışsın, aksayan 1-2 adam değiştirilsin falan hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 theCio said: paris hilton ablamızı götürmüş ronaldo dün gece transferinin şerefine :) Haber başlığı da ayrı şahane yalnız: "Ronaldo Madrid'e gitmeden Paris'e uğradı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Yabancıların da başlık iyi; Paris Hilton: Ronaldo's Easiest Score Ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mehmet Topuz, bu performansıyla 9 M ediyorsa Ronaldo'nun da 94 M etmesi kadar normal bir şey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 David Villa büyük ölçüde bitmiş,37 milyon Euro teklif etmişler ve Valencia içinde bulunduğu kriz yüzünden büyük ölçüde teklifi kabul edeceği öngörülüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cristiano Ronaldo... 94 milyon euro Kaka... 65 milyon euro David Villa... 37 milyon euro Messi... paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 maradona bu devirde oynasa kaça giderdi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Kaka ayarında falan olurdu heralde, belki biraz daha düşük. Günümüz futbolu eskisinden çok daha zor, çok daha dişli ve çok daha defansif. Maradona'nın o zamanki rakipleriyle günümüzdeki defans ve orta sahalar bir değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @rew: Hiç belli olmaz Ronaldinho da paha biçilemezdi ama 20 milyona gitti yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ronaldinho kafasında futbolu bıraktı yani:) o adamı hakkaten ciddi takip ediodum maçlarını.çok bariz oynamıo adam :) belki ronaldo da aynı olur.böle her gece seks alkol başarı deli para bi yere kadar :) hepimiz insanız.sıkılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar