Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaka'dan Sonra Cristiano Ronaldo'da Real'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıllık değil o, ilk sene için. İlk sene yeni gelince haliyle herkes formasını eşyasını almaya koşuyo. Sonraki senelerde düşüyor haliyle gelir.

Ha bir de şey var, sözleşmelerine göre oyuncunun reklam vs gelirlerinden kar payı alıyorlar o da dahil bu paraya.
Mesaj tarihi:
real madrid yillarca buyuk paralarla en buyuk yildizlari hep alir zaten, ve su ana kadar ekonomik olarak ta hic patlamadilar, bir de boyle hamelelr yaptilar. 95 milyon euro buyuk rakkam ama zamaninda 75 milyon euro da korkunc bir rakkamdi yani... ona ragmen herifler ayakta. Demekki var bi bildikleri.

Onun disinda vay be diyorum ben. Basarili olacaklarini sanmama ama cok ciddi bir ekip oldu bu, fenerim gidip sneijderi alsa bari :P GS de van der vaarti alsin... bjkye de gago kaliyor oh mis :P
Mesaj tarihi:
Aldığı 2 adamda fizik gücü yerinde,mücadele eden adamlar.Yani Zidane,Figo,Beckham gibi sadece topla oynamıyorlar fiziki güçleri üst düzey.Ribery'i alsan patlarsın da bu 2 adam patlatmaz uçurur.Valla bu sene Messi hangi biriyle kapışıcak yazık valla:)
Mesaj tarihi:
sallama abi ümit falan bıraktı futbolu ..

ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D
Mesaj tarihi:
shapshal said:

sallama abi ümit falan bıraktı futbolu ..

ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D

Ne mafyası, koskoca kral var arkalarında, ispanya kralı :)
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

Real Madrid'in flaş transferi Recep Çetin: "zaten tahtakale'den aldım bu formayı ölürüm de çıkarmam" diye açıklamada bulundu.

o efsane bjk kadrosunda avrupa'dan teklif gelen tek oyuncu recep çetin'miş. feyyaz filan buna gitsene filan deyince beşiktaşı çok seviyorum, bırakıp gidemem demiş.

gidiceği takımda psv, gerets'in yerine.
Mesaj tarihi:
Bu sene şampiyon bile olamayabilir, olsa da Avrupa'da beklenen başarıyı yakalayacağını sanmıyorum ben Real'in. Esas seneye ve sonrasında tekrar eski havasına dönüp kasıp kavurur gibi geliyor, insanlar birbirine alışsın, aksayan 1-2 adam değiştirilsin falan hele.
Mesaj tarihi:
Kaka ayarında falan olurdu heralde, belki biraz daha düşük.

Günümüz futbolu eskisinden çok daha zor, çok daha dişli ve çok daha defansif. Maradona'nın o zamanki rakipleriyle günümüzdeki defans ve orta sahalar bir değil yani
Mesaj tarihi:
ronaldinho kafasında futbolu bıraktı yani:)

o adamı hakkaten ciddi takip ediodum maçlarını.çok bariz oynamıo adam :)

belki ronaldo da aynı olur.böle her gece seks alkol başarı deli para bi yere kadar :)

hepimiz insanız.sıkılırız :)
  • Yeni Oluştur...