Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaka'dan Sonra Cristiano Ronaldo'da Real'de

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

real madrid yillarca buyuk paralarla en buyuk yildizlari hep alir zaten, ve su ana kadar ekonomik olarak ta hic patlamadilar, bir de boyle hamelelr yaptilar. 95 milyon euro buyuk rakkam ama zamaninda 75 milyon euro da korkunc bir rakkamdi yani... ona ragmen herifler ayakta. Demekki var bi bildikleri.

Onun disinda vay be diyorum ben. Basarili olacaklarini sanmama ama cok ciddi bir ekip oldu bu, fenerim gidip sneijderi alsa bari :P GS de van der vaarti alsin... bjkye de gago kaliyor oh mis :P
Sosyal ağlarda paylaş

sallama abi ümit falan bıraktı futbolu ..

ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

sallama abi ümit falan bıraktı futbolu ..

ya ben hep merak etmişimdir, bu adamlarda eşşek gibi para var, napıyolar bu parayı ? nerede tutuyolar ? yatırım yapsan yap yap bitmez, o kadar para bankaya mı koyuluyor ? bi de bu işin mafyası bilmemnesi yok mu, eşek gibi para var adamda bi ayar çekmiyolar mı :D

Ne mafyası, koskoca kral var arkalarında, ispanya kralı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

Real Madrid'in flaş transferi Recep Çetin: "zaten tahtakale'den aldım bu formayı ölürüm de çıkarmam" diye açıklamada bulundu.

o efsane bjk kadrosunda avrupa'dan teklif gelen tek oyuncu recep çetin'miş. feyyaz filan buna gitsene filan deyince beşiktaşı çok seviyorum, bırakıp gidemem demiş.

gidiceği takımda psv, gerets'in yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...