3xodite Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bu oyun patlamasın cyriptic iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dnd ve fast-paced action combat? öehh zaten spellplague sonrası fr online da olmaz. sword coast filan da olmaz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 video çok kötü olmuş. "true dnd" felan diyor, sonra "fast paced action combat" dedi, dedim "yuh bu ne be". generic kore mmorpg'si olmuş bu. "epic boss battle" dediği de 1 tane hp'si bol yaratığa büyü spamı yapmaktan ibaretmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mmo ya cevirmisler bunu ilk aciklandiginda co=op vs olacakti, foundry denen bir eklenti yapmislar kendi dungeonunu dizayn ediyorsun vs. gm olanlarin isine yarayabilir gibi. birde action mmo olusu hosuma gitti tank bayagi saglam gorunuyor her ne kadar settingse ters gelsede yakinda cikabilecek olusu merak uyandirdi, f2p olusu hafif korkuttu :) ciksinda oynariz nede olsa oyun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 frpcilere gün doğdu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 4e oyle ama fast paced action combat. kiyma şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 evet şimdilik iyi görünüyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8Gb06dMZ-RY http://nw.perfectworld.com/founderspack pack fiyatlarına gel. beta access 60$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bu arada başlık yanlış nwn ile alakası yok bu oyunun sadece ip hakkı yüzünden ismi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 patata online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bende diyorum nwn nasıl böyle bir oyun yapıyor... adamlar bildiğim isim araklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ROBE OF USELESS ITEMS Drops a piece of useless junk on the ground when activated. (one per character) bu ne lan ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 iyi görünüyor diyenler ne izledi merak ettim bombok görünüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bok goren gozlerle izlemedim ondandir. Hosuma gitti aksiyon .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bu DDO'nun expansion'ı mı ne şimdi onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 expansion olsa DDO: NNO derdi, DDO'yla alakası yok. Neverwinter Nights oyununun MMORPG'sini yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Gerçekten neverwinter storyline ve dünyasında geçmesine bir anlam veremedim. Ben adamlar sadece ismi çalmış zannettim. Bildiğin menzoberanza falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ooo drizzt ve kaplani da var! profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahsdhasfa harbi 200 dolar mı istemişler ohaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bingildak said: Gerçekten neverwinter storyline ve dünyasında geçmesine bir anlam veremedim. Ben adamlar sadece ismi çalmış zannettim. Bildiğin menzoberanza falan var. ... abi isim çalmak nedir ya lol FR'de geçiyor işte Neverwinter'da. Drizzt'in son serisinin adı da Neverwinter zaten. Marketing deniyor buna. Leş olacak oyun o ayrı. Şu oyunlara salak salak para harcayacaklarına NWN3 çıkarsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Z0E6Yw-M1YY Press betadan gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 baya gw2 çakması olmuş gibi geldi bana. birde herkese pet ne alaka. şimdi illa petle uğraşmak gerekir. herkes petli classla oynamak istemezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 f2p business model leri belli degil, belli olduktan sonra dusunulebilir P.S: Currency olarak "diamond" kullanilan butun oyunlardan tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 2013 olmuş animasyonlara bak yahu. Biraz hissiyat katamadılar şunlara. GWde aynı, vuruyorsun ama havaya. Birde şu mousela adamların üzerine getirince etrafında da seçme dalgası çıkarya ona da uyuzum. Koy altına hafif bir yuvarlak bitsin gitsin, dünyadan soğutmaya gerek yok bukadar insanı. Mmo oynarken orada hissetmelisin kendini birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kaede said: atari batar adam geleceği görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar