Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben de lvl20 oldun dün akşam hala aynı. Open world yok. Ama oyun benim için single player tadında çok eğlenceli geçiyor. Oynayacak oyun bulamıyordum bu ara, iyi geldi. Questler en azından hep aynı şekilde 5 inek kes, 10 taş topla falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 oyun sanırım dnd 4 kurallarını baz alıyor. 2 daily, 4 encounter, 2 at will skill kullanabiliyorum. dnd 4'te böyle mi kurallar. 35 levelim. ilerde daha fazla kullanabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 noldu bu oyun? var mi oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 beholder da oynuyorum ben ^^ wizard olarak devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Son class acildimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yeni class konuşulanlara göre Ranger olucakmış sanırım ve sene sonu yada yeni senenin başında gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hunter ranger classa gel.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yeni modul çıktı, yeni class ve bi sürü başka bişiler: http://www.youtube.com/watch?v=NPEAYOZYeqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oynanır mı bu oyun yaw? nwn hastası biri olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hastasıysan oynanır fena deil fakat end game e geldiğinde pek tat vermiyor. 2 tane pvp haritası vardı capture yapıyosun 5 e 5 moba mantığı takılıyosun. Combatını sevmiştim hızlıydı ama item dizmek falan işkence uzun sürüyo + parayı basan hemen alabiliyo itemleri... p2w demek istemiyorum çünkü parayla ulaşılan herşeye biraz geçte olsa sende ulaşabiliyosun. Benim asıl canımı sıkan türk guildine girmiştim dungeonlara çağırdılar normalde 45dk süren dungeonu 15 dk da bitirdik hertarafı bugluydu. Ulan dedim türkler heryerde aynı bide yabancılarla yapam onlarda 15 dk da bitirdi o saaten sonra bidahada girmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 end game yada pvp derdim olmadan yeni class ile human açtım oynuyorum ben mutlu şekilde,FR sonuçta, pew pew quest yapıyorum, lore okuyorum falan. http://img202.imageshack.us/img202/793/29ds.png steamde de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bende oynuyom 3 gündür çok eğleniyorum 21 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 lotro ve bunu yükledim, valla bu daha zevkli geldi oynuyorum 11 saatte 18 oldum bakalım. drow trickster rogue :D evet n00b gibi Drizzt Do'Urden adını alasım vardı ama biri almış elbette Not: rusted iron lockbox lar için key istemesi deli etti. AD ile almaya kalksan 1 key 62.000 AD ye denk geliyor bende daha 4.500 var lol bu arada lore da seviyorsanız bu oyuna prelude olarak yazılan "the neverwinter saga" var okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 akirafes said: Şu an 120k zenim var hala daha çok kazanmaya çalışıyorum buda başka bir zevk. ayrıca yuh arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 saçma sapan sardı oyun ya. 5 goldum oldu yeni. binek alacağım. vuracağım kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 drizzzzzzzt oldunuzm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Drizzt D'oğurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 drizzt i gördüm ben isim olarak, drowdu en azından, halfling falanda olabilirdi sdf lvl 30 oldum bende eğlenerek oynuyorum, story questleri instanced olduğu halde çok eğleniyorum ben, aynı nwn gibin. yalnız skill/feat şeyi acayip karışık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 uzun sürmüyor abi ne yazık ki, albion hype planlıyorum 1-2 haftalık guild olarak key alabilirsek falan, seni de aramızda görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 benim endgame yada 3 günde bütün epic herşeyi toplama derdim yok abi farkmaz bana yavaş yavaş petleri toplarım bişi yaparım her türlü, ben içeriği bitirene kadar zaten bir modül daha gelir en azından. şu sword coast adventures gelseydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Oynayan var mıydı ya bunu? Haftasonu sildim bilgisayardan tek başıma iyice bıkkınlık geldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben single player oyun oynayacağıma başladım buna. dragondayım ben de. BERABER OYNASAK YA!!111 acaba 5 usd verip 500 zen almaya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bugun basladim. 8 saat oynamisim. İlk izlenimim bu oyun adam olur yonunde. Ama galiba pvp'de para veren dovucek gibi biseyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 wowa yıllarcaa 13 yuro verdik bu oyuna rahat 100 euro harcanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mulgear6 said: Bugun basladim. 8 saat oynamisim. İlk izlenimim bu oyun adam olur yonunde. Ama galiba pvp'de para veren dovucek gibi biseyler var adam olacak oyun gibi valla. oynatıyor yani. lvl 31 drow tr ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar