Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ilk başlarda featleri verirken, tek line linea mı vermeyeliz?yoksa dağınık verebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 daginik verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Flassh said: yok bulamadım nerden alıcaz o keyden gelen mountu oyun acildiginda gelecek olmali o, siz simdi mount i birakin oynunuzu , beta testinize bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ne zaman release olucak bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Flassh said: kodu girdim de mount nerden alınıcak? bende bulamadım. sanırım release'de vereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oyun çok meh, DA2 misali her tuş awesome attack. 4th edition gibi at will, encounter ve daily abilityler var. At will klasik zaten, encounter abilitylerinde normal cooldown var. Daily dediği de mob kestikçe dolan bi bar var ordan kullanıyorsun. Çok curcuna geldi bana grafikler falan, yeterince temiz değil. MMO değil de coop hack&slash havası var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 mmo denecek pek bir tarafı yok zaten. beni foundry olayı tav etti, sırf bu yüzden oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Görüntüler cok feci. UI daha sade olsaymis güzel olurmus. Karmasik ve bayik geldi su haliyle. Ayrica o yerde parlayan sana yol gösteren isiklar ne allah askina. Zaten bir koridor var ilerlenebilecek daha neyin yolunu gösteriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 dm tool'u dışında gayet vasat ya. kötü olan foundry'de yapılan görevlere girdiğinde level atlıyorsun, level atladıktan sonra main quest line'a döndüğünde lvl 8'ken level 4 mobları dövüyorsun. exp gelmiyor, droplar anlamsızlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Tamam yani elflere gay diyoruz hakediyolar ama elf wizard'in tipi nedir abi öyle. O nasil bir anatomy, modelleyen sanki kasitli yapmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 şu elflerin çok üstüne gidiyorlar. bırakın abi şu şekilciliği allah onları öyle yaratmış böyle kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oyun nicki Bellow friend eklemek için kaanoner2 level 10 fighterım şu an ekleyin parti yapıp akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.mmobomb.com/giveaway/neverwinter-beta-keys-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sitedeki "most anticipated mmorpg" reklamı aklımı başımdan aldı. ilk başta mature falan deyince bir şeyler var zannettim, lan sonunda biri onu da yapmış diyecektim, hiçbir şey de yokmuş. çok aklım karıştı. said: OVER 40 MILLION PLAYERS it hurts... niye merak edip tıklarsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 DamienThorne said: http://www.mmobomb.com/giveaway/neverwinter-beta-keys-3 eyw ilaç gibi geldi. saldırıııın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Level 30a kadar kastım bu beta boyunca ve açıkçası bana çokta kötü gelmedi. Evet neverwinter yada herhangi bir D&D tabanlı oyunla uzaktan yakından alakası yok ama kendi çapında eğlenceli. En azından level kasmak quest yapmak vs. end game nasıl bilemiyorum. Guild Wars 2 de başta keyifli geldi ama level 80 olunca ve dünyadaki bütün heryeri bitirince sıkılıp bıraktım. Buda onun gibimidir bilmiyorum.En kötü tarafı banka kasasının çok küçük olması ve 2 karakter yaratabilmen. Fazlası için para istiyo ki vericeğimi sanmıyorum. GW2 ye verdiğim paraya acımıştım bu en azından bedava =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Oyundaki class sayısı şuan az gibime geldi çıkmasına ne kadar var gerçi bilmiyorum da var mı bir açıklama şu kadar class olcak falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 2 tane daha eklencekmiş galba, warlock ve ranger. NW dünyası iyi güzelde, o single oyundaki class/feat vs çeşitliliği yok burda. Herkes aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 nedir oyun kötümü, p2w mi? 199$ felan diye birşeyler gördüm hiiiiiiiç paket içeriğine bakmadım bile. Kafaları güzel herhalde? yinede öylesine bi download ettim. Belki olumlu birşeyler söylenirse denerim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 peh verdikleri key 12 sinde geçerli olacakmış neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 30 nisan open betamış boyle hafta sonları denemeyle olmuo o zaman daha iyi test ederız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 open beta başlamış. bi bakalım nasılmış oyunun geri kalanı. bir haftasonu anca oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oynayabilen var mı? ben de launcher beyaz ekran veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 aynen biraz problemli sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 closed beta daki launcherları desteklemiyor sanırım. tekrar indirmek gerekecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar