Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "Hiiiaaa!" diye bağırıp ortalışı yıkasım geliyor. 2 gündür gece gündüz yatağımı dayadığım duvarın arkasından böyle bir şarkı çalıp duruyor. Duvarımı yıksam, adam dövmeye kalkıp büyük ihtimal dayak yesem, ne yapsam? Bir şarkıdan bu kadar nefret edilir mi ya, Gece bir ara adamlar öldü falan mı diye düşünüyordum, sesi kıstılar, bir on dakika sonra tekrar açıdı. İnsan dövmeyi istekmek böyle birşey her halde, öğrenmiş oldum bunu da. HİİAAA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sözleri de hala anlayabilmiş değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 allayktumuvitmuvit allayktumuvitmuvit allayktumuvitmuvit allayktu MUVİİİİT. şeklinde bir şarkı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 misilleme olarak metallica one aç. benzer bişey benim başıma geldi. açtım oneı. sesi körükledim. bidaha ses filan gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "roket adam" said: allayktumuvitmuvit allayktumuvitmuvit allayktumuvitmuvit allayktumuvitmuvit MUVİT. şeklinde bir şarkı ? Tam böyle evet. Anfiye bağlayıp birşeyler çalayım diyorum ama hayvanlık yapamıyorum bir türlü yahu. Bu gece de kesilmezse yapacağım ama. Duvara amfi dayayıp rastgele tellere vuracağım, kulak tırmalayıcı harmonikler yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kapıyı çalıp "sesi kıs" desen daha kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "bilader" eklemeyi unutma elbette "l" harfi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Yapayım ya. Pati böyle akıl verdiği için güzel :) Cidden gidip kapı çalmak aklımdan geçmedi, ne kadar asosyal olmuşuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9osbpEHvQVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Biraz da tırsıyorum aynı şarkıyı iki gün dinleyebilen bir beyinden. Beyin varsa tabii ortada, saman da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hahah bence çalma kapıyı intikam almak daha keyiflidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben iki hafta aralıksız aynı şarkıyı dinlediğimi bilirim. Dikkat et ruhsal bozukluğu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Will.i.am şarkının içine etmiş. Evet git söyle. Gerçi ben de hiçbir zaman üst komşuna biraz sessiz olun diyememiştim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 madagascar 1 deki hali daha tatlıydı: ayrıca orjinali de süper. ama madacascar 2 deki şekli kesinlikle olmamış. şarkı b.k olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 inanılmaz iğrenç bi şarkı yanlız. hangi senenin summer hitinden bu. 94 filan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yalnız bu şarkıyı bilmemen şaşırttı beni ya:D careless whisper gibi, we will rock you gibi, can't touch this gibi bir şarkıdır bu da :D herkes bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 valla ben de onu düşünüyordum ya. bence şarkıyı bilmediğin için ilahi bir ceza olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 lol kesin öyle, hiç duymamış olmak imkansız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 evet abi. nası duyulmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 2.12 deki koalalar cok sirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 lemur onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hoparlör daya duvara,aç sonuna kadar arch enemy.bunlara yapılması gereken şey bu. yapıldı onaylandı,tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ractamainus said: valla ben de onu düşünüyordum ya. bence şarkıyı bilmediğin için ilahi bir ceza olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi git uyar atla devemi sanki yusufda bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sustu. Çağırışlar duydum, başka biriyle kavga ettiler. Rahatım :) Karma diyorsunuz bu arada? O kadar ünlü mü bu şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar