progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 sabaha doğru çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 hehe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ONHBaC-pfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 tam bunu koymaya gelmiştim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Red Band Version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 colossus mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yeteri kadar şizofren mi anlayamadım bi tek o kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Heyecanlandım... Colosus da yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Trailer çok karışık geldi bana. Umarım film güzeldir. Bu arada gayet akıllı mantıklı bir hero şeklinde ruh hali o ne olacak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi kameraya bakıp im touching myself tonight diyen mi akıllı mantıklı sdf maskenin gözlerinin hareketli olması da çok hoş. Yeni spider man'i de böyle yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://teamcoco.com/video/ryan-reynolds-deadpool-conan-massage?playlist=x;eyJ0b3RhbCI6OSwidHlwZSI6InJlbGF0ZWQiLCJpZCI6OTA1MDF9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 deadpoolun olayı zaten bole 4uncu duvarı yıkarım felan falan değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kişiliklerden biri zaten aklı basında diğer 2 si veya 3'ü gidik. bikac sne once baya bi paso randomlol yazıp durdular o sırada populerlesti denk gelip herkez ömle biliyo ama aslında gidip gelen bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 olayı ne bu elemanın? hoplayıp zıplayıp ateş ediyor sağa sola. kıçından alev, gözünden ışın falan çıkmıyor mu?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 regen yeteneği kılıcı var tabancası var yoksa lazer mazer atmıyo amöa entresan bi karakter işte kendi kopuk koluyla adam dovdugunu gordum ben ha unutmadna bide teleport cihazı felan gibi bişisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 super eğitimli asker+regen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 huun said: olayı ne bu elemanın? hoplayıp zıplayıp ateş ediyor sağa sola. kıçından alev, gözünden ışın falan çıkmıyor mu?= adam mercenary. Sonra kanser oluyo işte. Kurtulmak için Weapon X'e katılıyor. Buna Wolverine'nin healing factorunu veriyorlar. Kanser geçmiyor ama işte. Healing factor devamlı kanserle savaştığı için bütün vücudu yaralarla kaplanıyor filan. Arada birde deliriyor. İşte çizgi roman karakteri olduğunun farkında. Kafasında 2 farklı ses duyuyor filan. Bi ara teleport olmasını sağlayan bi aleti vardı da o filmde yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gelecekten gelen bir karakter den alıyordu o alet i sanırım, elektrik le alakalı bi adi vardı hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 cable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Trifaze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Wolverinedeki Deadpool bayağı çakmaymış ozman asgsdhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 O filmdeki deadpool ağır rezalet ya. Iron mandeki mandarin seviyesinde falan. O kadar ses getirmemesinin tek nedeni wolverine filminin bok olacağını önceden bilindiğinden kimse sallamamış olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Redeagle said: O filmdeki deadpool ağır rezalet ya. Iron mandeki mandarin seviyesinde falan. O kadar ses getirmemesinin tek nedeni wolverine filminin bok olacağını önceden bilindiğinden kimse sallamamış olması. O filmdeki Mandarin, "Mandarin" değildi. Wolverine filmindeki Deadpol, "Deadpool" idi. Fox o kadar kötü o kadar berbat filmler yapıyor ki (First Class dışında), Wolverine'de iyice batırdılar, seriyi komple reboot etmeleri gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar