Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deadpool (2016) (+2) (+t3.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelmiş geçmiş en iyi comic adaptation diyince Superman, Batman, 300, Watchmen, The Crow, V For Vendetta, Teenage Mutant Ninja Turtles (1990), Men In Black, Guardians Of The Galaxy, Persepolis, The Mask filmleri arasında rekabet var. Deadpool bunlardan üstte olamaz.
Mesaj tarihi:
merhaba
kendi beğenmedi diye beğenen insanların 2 kuruşluk keyfini bozmaya çalışan, bunu yaparken de wall of text döşemeye üşenmeyen insanlar var.

sonra neden türkiye böyle.
Mesaj tarihi:
Bone said:

gelmiş geçmiş en iyi comic adaptation diyince Superman, Batman, 300, Watchmen, The Crow, V For Vendetta, Teenage Mutant Ninja Turtles (1990), Men In Black, Guardians Of The Galaxy, Persepolis, The Mask filmleri arasında rekabet var. Deadpool bunlardan üstte olamaz.

bu işin otoritesi sen misin
Mesaj tarihi:
yani sanat eseri değil elbet ama beğenmemeyi nasıl beceriyorsunuz onu da anlamış değilim. komikli şakalı kahramanlı fantastikli kırdılı döktülü çıtıtr çerez film işte. daha ne olacağdı. zate böyle bir film ne kadar kötü olabilir ki. keyifli vakit geçirmek için var en nihayeti felsefik fransız sanat filmi değil neyin eleştirisi bu anlamıyorum sizleri azizim.
Mesaj tarihi:
maske pek iyi diilmiş ya. gözler fazla büyük böcek gibi :D

akasya'da bi eleman gördüm baya iyiydi maskesi. ben de gaza geldim deadpool anahtarlık alıcam, ihtiyacım vardı bi süredir, bahane olucak.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Yok abi kız buna aynı tişörtten de giydirmiş baksanıza.

Höt demiştir giyeceksin bu da piki demiştir bence.

Tshirt de Deadpool gibi diil de spawn gibi duruyo. Pazar malı belli.
  • Yeni Oluştur...