Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 gelmiş geçmiş en iyi comic adaptation yapmış la adamlar ne diyorsunuz asdfrghj (evet dark knight falan da dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 red leon diye bi film varmış diye gelen adam geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 gelmiş geçmiş en iyi comic adaptation diyince Superman, Batman, 300, Watchmen, The Crow, V For Vendetta, Teenage Mutant Ninja Turtles (1990), Men In Black, Guardians Of The Galaxy, Persepolis, The Mask filmleri arasında rekabet var. Deadpool bunlardan üstte olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hepsinden birkaç kat iyi, 300'den 3 kat, watchmenden 5 kat, crowdan 15 kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 merhaba kendi beğenmedi diye beğenen insanların 2 kuruşluk keyfini bozmaya çalışan, bunu yaparken de wall of text döşemeye üşenmeyen insanlar var. sonra neden türkiye böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 film iyiydi ya neyin tartışması bu. Yazıları okuyan cidden problem var sanacak. Gidip gitmemekte tereddütte kalan varsa fragmanını izlesin. Gayet fikir sahibi olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bone said: gelmiş geçmiş en iyi comic adaptation diyince Superman, Batman, 300, Watchmen, The Crow, V For Vendetta, Teenage Mutant Ninja Turtles (1990), Men In Black, Guardians Of The Galaxy, Persepolis, The Mask filmleri arasında rekabet var. Deadpool bunlardan üstte olamaz. bu işin otoritesi sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yani sanat eseri değil elbet ama beğenmemeyi nasıl beceriyorsunuz onu da anlamış değilim. komikli şakalı kahramanlı fantastikli kırdılı döktülü çıtıtr çerez film işte. daha ne olacağdı. zate böyle bir film ne kadar kötü olabilir ki. keyifli vakit geçirmek için var en nihayeti felsefik fransız sanat filmi değil neyin eleştirisi bu anlamıyorum sizleri azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bilirkişi misin sen la bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 merhaba, film dehşet iyiydi. maskemi de taktım (film başlarken çıkarmayı ihmal etmedim ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 maske pek iyi diilmiş ya. gözler fazla büyük böcek gibi :D akasya'da bi eleman gördüm baya iyiydi maskesi. ben de gaza geldim deadpool anahtarlık alıcam, ihtiyacım vardı bi süredir, bahane olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya işte o kadar oldu napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 güzel filmdi izlettirdi kendini. Konu kastıracak film değildi izle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 şimdi çabayı takdir etmek lazım ahahsd. en son gittiğim etkinlikle kıyafetimin uyumlu olduğu zaman 18 yaşında bir konserde falandım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Jaegerjaquez said: bu işin otoritesi sen misin evet Silphatos said: bilirkişi misin sen la bonec evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Dün akşam ikinci kere gittim ve sevinerek gördüm ki rakipsiz İngilizcem sağolsun ilk seferde tek bir şakayı bile kaçırmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 deniz sen neden böylesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bide KIZ ARKADAŞIM VAR YALNIZ DEĞİLİM BEN diye paylaşım yapması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yok ya o maske var diye kız gelip selfie fln yapmıştır, tanımıyodur bile kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Yok abi kız buna aynı tişörtten de giydirmiş baksanıza. Höt demiştir giyeceksin bu da piki demiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 quixef said: Dün akşam ikinci kere gittim ve sevinerek gördüm ki rakipsiz İngilizcem sağolsun ilk seferde tek bir şakayı bile kaçırmamışım. king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 quixef said: Yok abi kız buna aynı tişörtten de giydirmiş baksanıza. Höt demiştir giyeceksin bu da piki demiştir bence. Tshirt de Deadpool gibi diil de spawn gibi duruyo. Pazar malı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 -Deno- said: merhaba, film dehşet iyiydi. maskemi de taktım (film başlarken çıkarmayı ihmal etmedim ;)) Üşenmedim benzerini buldum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 dreagloth said: deniz sen neden böylesin ya fazla iyiyim kıskanmayın t-shirt'iniz maskeniz yok diye bir de kız arkadaşınız yok diye tabi (sercan hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar