Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzelki oyun
tek sıkıntım b2p olmaması

onun dışında gayet oynatıo 12 oldum bugün hehee

yalnız lvl 12 yim 7 tane kullanıslı buyum var ve kullanıorm senin klas koftiymiş.
Mesaj tarihi:
reampage said:

oyunu almak kolay abi heavy-arm mail atın paypal invoice yolluyorlar 30 dolar sonra reatil box cdkey fotosu yolluyorlar.

başka neresi var böle bitmiş burda
Mesaj tarihi:
Suark said:

ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz?
flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc

yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P

şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Suark said:

ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz?
flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc

yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P

şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor.

dün çıkarabildim evet 1-2 kere
ilk vuruşu baz alıodum hep, ikincisi imiş.

hep zaten ikinci olan skill olan ilki white vuruşlar dimi?
Mesaj tarihi:
abi nasil bir iki kere ya :S

heavy trust flank (yanından sağ veya sol) vurduğun zaman 10% buff aliyorsun her zaman. ama moba engaged isen vurmak zor oluyor yukarda bahsettim zaten.

açılışı heavy trust ile yapabilirsin zaten ikinci vuruş derken neyi kastettin anlamadim. white vuruş falan hiç birşey anlamadım, arada auto attack vuruyor onu mu diyorsun?
Mesaj tarihi:
ya lancer çok zevkli ama cidden.
baya aktif oynuosun ( gerçi mecbur deilsin ama )

arkadan vuruşla açıorm
sonra heavy bonusu alana kadar
sonra true + combosu

arada slow atıorm lazımsa.
keen fury ve stun boku da oh shit buttonlar.
lvl 14 üm :p
Mesaj tarihi:
archer monk en keyifli bencede.. monk hele daha bir aktif dovusuyor arka on yan derken.

lancer ama bencede bir adim sanki onde. birde saldiri baslamasi iel tamamlanmasi nerdeyse 2-2,5 saniye surdugu icin GC o kadar batmiyor onda. beklemiyormussun gibi.
Mesaj tarihi:
bence lancer oynamak istemiştim, mmorpglerde en yetim bırakılan silah türü bence kimse hakkını veremedi şu kadar yıldır. polearm kullanan güzel bir class çıkaramadılar. ff14'de iyi gibi görünüyodu.
Mesaj tarihi:
şuan kaç levelda en çok kaç vurdunuz? en iyi dps filan kim onu anlamaya çalışıyorum da.

ben thaumaturge ile 190 civarı birşey gördüm sanırım en çok.dps değil tabiki. damage. level 26 filanken bu arada.
Mesaj tarihi:
190 korkunc iyi rakam. sanirim lancer yanasabilir ona ... misal ranger level 21 crit 51 :) level 30 paladin .. yazmiyim.

gerisi mumkun degil ki sanirim en iyi direkt dps seninki ve lancerda diye tahmin ediyorum.

hepsini level 10 uzerine cikardim lancer en azindan bu levellerde acik ara iyi..
Mesaj tarihi:
ya benimki de crit, ve aslında 190 her zaman olmuyor ama genelde yakın yani. 170 civarı görüyorum baya. critsiz 100+ oluyordu en son yanlış hatırlamıyorsam.

cross-class %20 damage zımbırtısını da kasıcam.
Mesaj tarihi:
mage lvl 30, 220 critledim. Zaten bunu göründe archerın lvl 4 de gelen %20 damage buff ile pugi nin lvl 12 de gelen %10 crit buff larını aldım. Pazarda iyi fiyat crit materia alıyorum zaten buldukça.
Mesaj tarihi:
abi allah bu oyunu kahretsin başka birşey demiyorum

ifrit hard mode yapip duruyorum. 3. kez lance roll da kaybettim.

wipesiz 15 dk süren ortalamaya vursak 20 dk süren instance'a, en az 50 kere girdim. harcadığım süre en az 20 saat

siktiriboktan silahı alamadığım icin daha yüksek yerlerde, progress yapamıyorum, yeter amk artık ya yeter

bırakıyorum bu oyuna ya bırakıyorum bu nedir ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...