Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz?
flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc

yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P

şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Suark said:

ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz?
flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc

yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P

şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor.

dün çıkarabildim evet 1-2 kere
ilk vuruşu baz alıodum hep, ikincisi imiş.

hep zaten ikinci olan skill olan ilki white vuruşlar dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasil bir iki kere ya :S

heavy trust flank (yanından sağ veya sol) vurduğun zaman 10% buff aliyorsun her zaman. ama moba engaged isen vurmak zor oluyor yukarda bahsettim zaten.

açılışı heavy trust ile yapabilirsin zaten ikinci vuruş derken neyi kastettin anlamadim. white vuruş falan hiç birşey anlamadım, arada auto attack vuruyor onu mu diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

190 korkunc iyi rakam. sanirim lancer yanasabilir ona ... misal ranger level 21 crit 51 :) level 30 paladin .. yazmiyim.

gerisi mumkun degil ki sanirim en iyi direkt dps seninki ve lancerda diye tahmin ediyorum.

hepsini level 10 uzerine cikardim lancer en azindan bu levellerde acik ara iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi allah bu oyunu kahretsin başka birşey demiyorum

ifrit hard mode yapip duruyorum. 3. kez lance roll da kaybettim.

wipesiz 15 dk süren ortalamaya vursak 20 dk süren instance'a, en az 50 kere girdim. harcadığım süre en az 20 saat

siktiriboktan silahı alamadığım icin daha yüksek yerlerde, progress yapamıyorum, yeter amk artık ya yeter

bırakıyorum bu oyuna ya bırakıyorum bu nedir ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...