bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ya suark oyunlarla ilgili yorumlarını okurken içim burkuluyor hep böyle samimi bir sıcaklık, böyle acı bir burukluk. ahhhh, ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 güzelki oyun tek sıkıntım b2p olmaması onun dışında gayet oynatıo 12 oldum bugün hehee yalnız lvl 12 yim 7 tane kullanıslı buyum var ve kullanıorm senin klas koftiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 reampage said: oyunu almak kolay abi heavy-arm mail atın paypal invoice yolluyorlar 30 dolar sonra reatil box cdkey fotosu yolluyorlar. başka neresi var böle bitmiş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://gocdkeys.com/buy-cdkey-final-fantasy-14-a-realm-reborn hicbir sorumluluk kabul etmiyorum, guveniyosaniz alin ordan bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Suark said: ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz? flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Xenus said: Suark said: ya bu heavy thrustıı nası kullanıorz? flankten dalıorm ama buff ıconu falan cıkmıyor hıc yoo çıkıyor. sen yetememişsin abi :P şaka bir yana. kolay yöntemi, pasif moba vurma, stunlayıp vurma yada mob cast ederken vurma ama normal combatta vuracam diyorsan, gcd bitim zamanini iyi ayarlaman lazim o esnada sağ yada sol kayarak, mob hafif arkada kalicak şekilde vurunca flank vurabiliyorsun ve buff geliyor. dün çıkarabildim evet 1-2 kere ilk vuruşu baz alıodum hep, ikincisi imiş. hep zaten ikinci olan skill olan ilki white vuruşlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi nasil bir iki kere ya :S heavy trust flank (yanından sağ veya sol) vurduğun zaman 10% buff aliyorsun her zaman. ama moba engaged isen vurmak zor oluyor yukarda bahsettim zaten. açılışı heavy trust ile yapabilirsin zaten ikinci vuruş derken neyi kastettin anlamadim. white vuruş falan hiç birşey anlamadım, arada auto attack vuruyor onu mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yup white vuruş işte wowdan kalma terim. ilk vuruş auto attack oluyor genelde hep, bundada öle sanırım. 2 kere vuruyor skill kullanınca çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bunda beyazlar çok yalan ya, direk skillere bakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 beynim melee savasi kaldirmadigi icin archera devam etme karari aldim :D uzaktan uzaktan oh be. bard da ise yarar mana zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ya lancer çok zevkli ama cidden. baya aktif oynuosun ( gerçi mecbur deilsin ama ) arkadan vuruşla açıorm sonra heavy bonusu alana kadar sonra true + combosu arada slow atıorm lazımsa. keen fury ve stun boku da oh shit buttonlar. lvl 14 üm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 archer monk en keyifli bencede.. monk hele daha bir aktif dovusuyor arka on yan derken. lancer ama bencede bir adim sanki onde. birde saldiri baslamasi iel tamamlanmasi nerdeyse 2-2,5 saniye surdugu icin GC o kadar batmiyor onda. beklemiyormussun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bence lancer oynamak istemiştim, mmorpglerde en yetim bırakılan silah türü bence kimse hakkını veremedi şu kadar yıldır. polearm kullanan güzel bir class çıkaramadılar. ff14'de iyi gibi görünüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şuan kaç levelda en çok kaç vurdunuz? en iyi dps filan kim onu anlamaya çalışıyorum da. ben thaumaturge ile 190 civarı birşey gördüm sanırım en çok.dps değil tabiki. damage. level 26 filanken bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 190 korkunc iyi rakam. sanirim lancer yanasabilir ona ... misal ranger level 21 crit 51 :) level 30 paladin .. yazmiyim. gerisi mumkun degil ki sanirim en iyi direkt dps seninki ve lancerda diye tahmin ediyorum. hepsini level 10 uzerine cikardim lancer en azindan bu levellerde acik ara iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ya benimki de crit, ve aslında 190 her zaman olmuyor ama genelde yakın yani. 170 civarı görüyorum baya. critsiz 100+ oluyordu en son yanlış hatırlamıyorsam. cross-class %20 damage zımbırtısını da kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gladi level 20 80 felan cirtledim ya, hani mob kesmek cidden zulüm, cross klass ile mara olup dank olucamda işte vakit yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mage lvl 30, 220 critledim. Zaten bunu göründe archerın lvl 4 de gelen %20 damage buff ile pugi nin lvl 12 de gelen %10 crit buff larını aldım. Pazarda iyi fiyat crit materia alıyorum zaten buldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 threat meter felanda olur mu acaba saddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 level 50 arkadaşlardan endgamede en iyi dpsin Bard olduğunu duydum. ama Xenus da en iyi dps Dragoon dedi neyse ikisi de iyidir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadi insallah :P gorebilirsem 50 yi yani. ona insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi allah bu oyunu kahretsin başka birşey demiyorum ifrit hard mode yapip duruyorum. 3. kez lance roll da kaybettim. wipesiz 15 dk süren ortalamaya vursak 20 dk süren instance'a, en az 50 kere girdim. harcadığım süre en az 20 saat siktiriboktan silahı alamadığım icin daha yüksek yerlerde, progress yapamıyorum, yeter amk artık ya yeter bırakıyorum bu oyuna ya bırakıyorum bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 scholomance son bossun tier 0 kafalığı aklıma geldi .. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hueuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar