Loxias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hiç iyi bir lider değil putin. 2 torba kömür ile ordaki halkı susturmak varken gereksiz risk almış. Bence bizimkilerden halkın nasıl yönetileceğini öğrenmeli. Biliyorsunuz bahçeli "koyun" bile güdemez ama başbakanımız güdebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Alexi_Septimus said: Ayrıca bu adamın vaktiyle St.Petersburg judo şampiyonu, KGB ajanı ve yanlış hatırlamıyorsam kendisine saldıran bir kaplanı etkisiz hale getirdiğini unutmayın. kesin sınıf öğretmenliği de yapmış. öyle bir hali var :D "evladım niye imzalamadın bunu? çocuum kalemimi getir." Ardeth said: ben başlıyorum tapmaya kendisine isteyen varsa katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Adama saygı duyuyorum. Putin de çalıyor. Gasprom'un senior partnerlerinden herif Ama halkının hakkını da sonunua kadar savunuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çalıyor ama hizmet veriyor! lol tanıdık geldi de bu konuşma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tescilletmem lazımdı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Putinin gazproma ortaklığı bence para çalma sevdasından ziyade dikta sevdasından. Ülkesinin en büyük şirketlerinden birini, dolayısıyla da ekonomiyi, kontrol etmek istiyor kısacası. Sanmıyorum ki o şirketle kapital bir krallık kurmak gibi amacı olsun. bkz: http://www.kommersant.com/p-11416/r_500/Gazprom_Rosneft_merger/ http://www.telegraph.co.uk/news/1577167/Putin-is-in-line-to-be-Gazprom-chairman.html Yani bir bakanın 15 yaşındaki oğlunun şirket kurması ile ideoloji farkı arasında heh. Amacı daha çok para kazanıp oğluna yat eşine hastane almak olsa bence ilk linkte davrandığı gibi davranmazdı. Bana daha çok ekonomiyi kontrol etmek istiyor gibi geliyor ki Putin'in yapmak isteyeceği tarzdan bir eylem heh. Ayrıca sektörün bir de enerji sektörü olduğunu göz önünde bulundurursak, sadece ekonomik önemi yok politik önemi de çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tayyip de yapar aynisini 2 haftaya tutarsa iyice bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 MTV'den deathmatch istiyoruz; Tayyip vs Putin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 O maç çok adaletsiz olur be. Kimin kazanıcağı belli değil mi. Ha putin anası ile gelirse o ayrı, belki Tayyip'in bir şansı olabilir. ''Ananıda ol git'' Skilli ile Putin'e 5 sn Stun çakabilirse bir şansı olur:P :D Edit: Virgül'ün yeri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya bu iş adamları hakkaten insanları mağdur etmişse putinin bu tavrı neden kötü olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 power word: van minut var, putin'in şansı yok üzgünüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ladies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://i133.photobucket.com/albums/q52/Jimdotz/Putin.jpg "Ananızı laciverte boyarım" pozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 putin bizi diskoya götür. putin bize kız ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ardeth said: Seviyorum abi bu adamı Devlet gerektiğinde yumruğunu özel sektörün suratına patlatmalı sdf ginaly said: çok biliyon sen. ozel sektor istediği zaman yumruğunu işcinin suratına patlatıyo işte, ne farkı var. Estel_Anorien said: bana spor ayakkabılarımı giydirmeyin demiş putin resmen... öte yandan bildiğin gitse teketekte tüm işadamlarını da döver putin yani. baya baya rambo. teke tek dısındada dover Putin kgb mgb ama işte win bir adam, gaspedilen bir hak yok ortada, ama cözülen bir sorun var. "iş adamalrrın n malı mülkü fabrikatorlerin , işleri kutsaldır" mantığından kurtulmak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sam said: power word: van minut ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 I got something to putin you. I got something to putin you. Disko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sam said: power word: van minut ehehehehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Asteroth said: http://i133.photobucket.com/albums/q52/Jimdotz/Putin.jpg "Ananızı laciverte boyarım" pozu abi bi ara ben de şöle foto çektireyim.. CV'lere falan bile eklemek lazım bi kenarına.. ne olur ne olmaz, yamuk yapan çıkmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 g-man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dasaaa said: Asteroth said: http://i133.photobucket.com/albums/q52/Jimdotz/Putin.jpg "Ananızı laciverte boyarım" pozu abi bi ara ben de şöle foto çektireyim.. CV'lere falan bile eklemek lazım bi kenarına.. ne olur ne olmaz, yamuk yapan çıkmasın! haahha işin yanında birde blowjob alırmıydınız efenim derdim böyle bir cv fotosuyla işe başvuranı görsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bide bizimkilere bak http://img5.imageshack.us/img5/1453/v6kwj3bom.gif kafalari anca haytalikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ansudunasdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahuahuhauahuua viktor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar