bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 millet neverwinter nights'ı bulabilmek için bütün istanbul gezdim ama insanlar daa oynun adını bile duymamış.. nerden alınır şu oyun duyan bilen var mı?[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 nası adını duymamış ehhe. nereye bakıcaını bilmiosundur belkide ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Beşiktaş Sinanpaşa Pasajı[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 paticiğin newerwinternights bölümüne de sorabilirsin bence:)[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ay evet sonradan gördüm nwn. bölümünü, orda da sordum :) beşiktaş sinanpaşa pasajı mı dediniz?[hline]*bega the poor student* [Bu mesaj bega tarafından 24 April 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 evet öyle dedim[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tam olarak nerde bilmiom, biraz daa açık adres istesem yüzsüzlük mü yapmış olurum?[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Evet[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 vcd satan,seyyar satıcı adamlara gidip sorarsan adını duymazlar tabi kopya arıyorsan bulucağını zannetmem çünkü oyun cıkalı bayağı oldu korsanlarda bir getirdikleri oyunu birdaha zor getirirler aramakta biraz gecikmişsin orjinal arıyorsan internetten bulursun[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 NECRO TIEM!11 Beamdog bunun da enhancedini yapıyor. Tabii ki yüksek çözünürlüklü modeller ve kaplamalar gibi enhancementlar yerine UI fix ve bi kaç da SJW npc ekleyip bırakacaklar lel https://www.youtube.com/watch?v=_exxVIpfA3s Vidyodaki grafikler tek kelimeyle muhteşem. D&D olayını öyle bi benimsemişler ki artık ghoul gibi mezar kazıp ceset yiyip var olmaya devam ediyorlar. B R A V O E A M D O G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ya MMOmtrak olaylara bunun persistent worldleriyle adım atmıştım. Exalted Sorceress diye powerplay ve kötü oyun mekanikleri abuse un sonu bir build buldum serverda düzenlenen tüm turnuvaları alıyordum ne günlerdi Max Discipline Plate armor Öküz gibi saves 9. lvla kadar tüm büyüler quickened za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 David Gaider i bunlarla ugrastirmiyorlardir ya, kesin vardir yeni bir rpg projeleri diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=r46yzCB82kA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bu oyunu izmirin o zamanlar daha bir kasabadan hallice ilçesi olan seferihisar'da bir vcd'ciden bulmuştum. 3 cd'ydi ve ikinci cd bozuk çıkmıştı. 1 hafta falan uğraşıp kurmuştum. tehey ne günlerdi be. tam benim gibi micro management'tan nefret eden nooblara yönelik efsane bir oyundu. ikinciyi sırf parti var diye hala oynamadım. bi ara oynim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 axedice said: Beamdog bunun da enhancedini yapıyor. Tabii ki yüksek çözünürlüklü modeller ve kaplamalar gibi enhancementlar yerine UI fix ve bi kaç da SJW npc ekleyip bırakacaklar lel https://i.imgflip.com/1tr8pv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Oyunun orijinal hali modern bilgisayarlarda gayet güzel çalışıyor, hiç gereği yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Bu adamlarin yaptigi cogu seye pek gerek yok zaten. Neyse kaynaklari kurudu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 axedice said: NECRO TIEM!11 Beamdog bunun da enhancedini yapıyor. Tabii ki yüksek çözünürlüklü modeller ve kaplamalar gibi enhancementlar yerine UI fix ve bi kaç da SJW npc ekleyip bırakacaklar lel https://www.youtube.com/watch?v=_exxVIpfA3s Vidyodaki grafikler tek kelimeyle muhteşem. D&D olayını öyle bi benimsemişler ki artık ghoul gibi mezar kazıp ceset yiyip var olmaya devam ediyorlar. B R A V O E A M D O G abi gerçekten, tam anlamıyla ÖLÜCÜLÜK şu ya. 3d'de daha da kötü yaşlanıyor o dönemin oyunları. infinityreis engine'de kurtarıyor da enhanced edisyon, remaster falan değil direk remake lazım şuna. 2017'de enhanslıyoruz deyip bu vidyoyu yayınlamak (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 E N H A N S L A N D I N I Z çok sevdim lan bu konsepti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 o karanlık vebalı şehirler ve tekrarlayan tekinsiz sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Cokomantis said: abi gerçekten, tam anlamıyla ÖLÜCÜLÜK şu ya. 3d'de daha da kötü yaşlanıyor o dönemin oyunları. infinityreis engine'de kurtarıyor da enhanced edisyon, remaster falan değil direk remake lazım şuna. 2017'de enhanslıyoruz deyip bu vidyoyu yayınlamak (facepalm) 60 yaşında boyalı bir fahişeye benzeyecek desene... ilk defa fahişeli benzetme yaptım deniz kıyısında şarap içip şiir okumaya az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 aribeth ne satmisti be enhans edenlerin evlerine atesler yagsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 haste veren crossbow'um vardı yaldır yaldır koşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Hayallerimi ilk yıkan kadın =( https://i.ytimg.com/vi/SkJ7mppncCs/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 light side a geri çekicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar