daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 O kız geçersiz bir işlem yürütmüş ve şimdi kapatılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Montla sıçarken masaya da vurabilirdim ama kuzenin bir lemürmüşcesine masadan düşme ihtimalini de göz önüne almak lazım. Geyiksiz mesaj: Kız arkadaşla mantıklı bir biçimde oturup konuşulmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 axedice said: Empati kur çocukla. Yazık gariban aşık olmuş kız arkadaşına. Ki ne pis bi durummuş böyle kanka manka ayaklar yapmak falan, bi yandan da tiskindim heriften Progresif gece postları #341 Ayrıca kesinlikle şüpheleneceksin. Kız arkadaşından da şüphe edeceksin arkadaş, güven gerçekten ahmak işi, insan doğasına güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 3 numara bi de duruma göre sesli veya sessiz ne mal adammış da diyebilirim ama sanırım o tribe girer mi ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ShadowFury said: tehlikeli bi olay gerçi o. "barkın'a o konuda ben de çok kırgınım!" diye ötmesi de var işin ucunda. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sevgililere kanka ayağı çekip yavşamaya çalışan eşşoğlubeşkulaklara aman vermeyin, sallandırın taksimde falan bişey yapın. Kaçırıp işkence edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi ben kıllanırım yani .başkasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İşi ciddi olarak ele alırsak abi o kanka olayı çekilcek dert değil. Benim hatuna aşık bi tip vardı. Kanka ayağı, görüşelim falan diyo. Ben koydum zaten baştan tepkimi. Yalnız görüşmesine kesinlikle müsade etmedim. Karşı çıktı, gider yaptım; yemedi. Sonradan zaten öğrendim ki adam geçen sene kızı öpmeye kalkmış dışarıdayken. Aman diyim dikkat et. Görüştürtme bişey yap. Gider yap, kız seni seviyorsa zaten seni tercih eder heralde. Yoksa uğraşmaya değmez abicim kanka muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 neyine kıllancan abi adam kankaysa kanka kalmaya mahkumdur onca sene kız onla çıkmadıysa sonra çıkması da zor. bir de zaten biri ilk sayfalarda demiş, kız makul bir insansa öyle yavşak kankaları da olmaz fdsf gece 12de aramak ne lan ben 10da ararken 40 kere düşünüyorum. hiç gelemem öyle "dost dediğin 12de bile arasan sana kızmayan kişidir" ayaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yüksek müsadenizle; kanka ayağı göt ayağı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hatta her ne kadar sevgilin bunu görmezden gelse bile kanka denen insan muhtemelen sevgilinden hoşlanıyor heh ya da işte hiç bir aciliyeti olmamasına rağmen 12de arayacak kadar yavşak gerçekten dfsgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İş kızda bitiyo. Konuşucaksın kızla, anlatıcaksın olayı. Rahatsızlığını dile getireceksin. Ağırlığını koy biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bir erkek bi kıza kanka diyosa tek bi amacı vardır onuda söyletmeyin burda :D ama burdaki kilit nokta "kanka" sıfatı kanka kadar yakın olabilirler belki yada dost o kısma karışmam ama birbirine "kanka" diye seslenipte sonradan ilişki yaşamamış birini tanımıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kız akıllıymıs,sevdim tarzını sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ayrıca meriç faktörünüde unutmayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 arayıp, endişelenmesin diye de öylesine aradım demiş olabilir sonuçta eğer çok yakınlarsa bu saatte neden aradı bişey mi oldu acaba diye düşünebilir o yüzden açıklama yapma ihtiyacında bulunmuş olabilir... ama buradaki kanka olayı önemli "adamınbiri"nin dediği tarzda bi kanka olayıysa sakat ama gerçekten dostsa sorun olmaz kız dostlarım var ve kardeşim gibilerdir... ben kız-erkek dost olamaz olayına inanmıyorum sonuçta ben yapabiliyorum çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çocuk sopalık da olablir ama belki de o anda konuşmak istemiştir konuşabileceği başka biri yoktur vs.. yani aramanın arkasındaki neden önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bişi olmaz bişi olmaz. olursada bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu arada ben sevdüceeeme fazlaca güveniyor olaiblirm o da ayrı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kanka ayrı bu olay ayrı. Eğer ciddi bi derdi ve sebebi olmadan "öylesine" bir tepkiyse bu saçma, yoksa bi derdi falan varsa tabii mesajın devamını boşverin olur öyle. Gecenin üçünde "öylesine" çağrı atıp da cevap bekleyen cevap gelmeyince de sorarcasına mesaj atan insan kanka falan değildir, işi göt ayağına kaydırmak için fırsat kolluyodur, çakaldır. Hani arayıp da naber napıyosun falan diye konuşsa, aklıma geldin falan dese normal, aklına gelmiştir falan da, böyle hani "nabız ölçen" yoklamaların arkası fesat. Bariz şekilde bakalım cevap gelcek mi diye beklemiş işte, tepki ölçmüş. Konuya gelirsek, vereceğim tepki yanımdaki kızla alakalı olur. Yani geceleri düzenli beraber yatıyosak falan zaten baya bi ilerlemiş demektir ilişki, o kadar yakın ve ciddi kız arkadaşımdan bir terslik beklemem, güvenim vardır o yüzden sallamam. Trip falan da atmam sadece mesaj atan tipi sevmediğimi açıkça söylerim. Eleman bu tür tavırları sürdürüyosa direkt olarak onunla bi konuşma yapmakta fayda var tabii. Hani sevgiliye güvenmediğinden, bir şey olacağından değil de, başkasının kız arkadaşına yazacak kadar aşağılık bi mahluğun insaniyet namına zaten dövülmesi (direkt dövmek hata zaten de oraya kadar gidebilir tepkisine bağlı olarak) farzdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 xunn said: axedice said: Empati kur çocukla. Yazık gariban aşık olmuş kız arkadaşına. Ki ne pis bi durummuş böyle kanka manka ayaklar yapmak falan, bi yandan da tiskindim heriften Progresif gece postları #341 Ayrıca kesinlikle şüpheleneceksin. Kız arkadaşından da şüphe edeceksin arkadaş, güven gerçekten ahmak işi, insan doğasına güven olmaz. ayda beşgün kanayıp ölmeyen canlıya güvenilmez doru diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 karşı cins kankalıklarının sonu yüzde 93 farklı yönlere kaydığı için feci trip atardım ama o yüzde 7 lik kısımdada olabilir o zaman birşey yapmam bilemicem şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Başlığı açman hata... ANkette bonusu olmuş. Gece beraber yatabileceğiniz duurma gelmişsiniz, kankaymış... ..kertirim adamı. Öyle kanka ayağına 7den sonra arayan olsun, biliyolar beni. Az dayak yemediler. Ha bide, kız arkadaşınla tartışacak kadar geniş olabilmişsin demekki zamanında. Yüzüme bakamaz benim nişanlım bu gibi bi durumda. Gider kendini döver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 üf alpha male Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar