Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Air France uçağı kayboldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlığı okuduğumda, pistte sabit duran uçağı kaybettiler falan sandım fakat içeriği okuyunca bi tuhaf oldum. Umarım uçak düşmemiştir de radar/telsiz sorunu yüzünden haber alınamıyordur :S
Mesaj tarihi:
4 saat olmuş artık okyanusta aramaya başlamışlar,zaten iniş yada kalkışta değil direk uçuş esnasında radardan kaybolmuş, radardan kaybolduysa kesin düşmüştür dedi zaten tvlere konuşan havacı amcalar.

o model uçaklar ilk üretildiklerinden beri sorunluymuş paso arıza vb olmuş hep. bu düşen uçak yeni ve sicili temizmiş ama..
Mesaj tarihi:
Sao Paulo - Paris gidiş dönüş Air France'la gitmiştim, çok eğlenceliydi :( haberi görünce o uçuştaki tedirginkliklerim , uçakta hastalanan arkadaşım falan aklıma geldi

Kurtulma şansı pek yok gibi duruyor, allah rahmet eylesin :(
Mesaj tarihi:
xaty said:

Penthesilea said:

10 gun sonra Air France'in ayni tip ucagina bincem
zerre ucak korkum yok zorla korkutuyolar adami

Bence tam tersine, rahatlaman lazım.

Evet, 10 gün içinde 2 kere olma olasılığı pek düşük.

Üzüldüm habere.
Mesaj tarihi:
cnntürkte aksaz dan bir komtan "radardan aniden kaybolduysa havada patlamıştır kesin, yoksa kule alçalmalarını vb görür uyarırdı arıza olsa, ama airbus sağlamdır patlamaz, bomba terörist falan olabilir" dedi.
Mesaj tarihi:
Çok fena.
said:
PARİS - Brezilya'dan Fransa'ya gelmekte olan ve 12'si kabin görevlisi olmak üzere 228 kişiyi taşıyan Air France'a ait A330-200 tipi Airbus uçağı radardan kayboldu. Uçak Rio de Janeiro'dan hareket ettikten 3 buçuk saat sonra, uçaktan sinyal alınamamaya başladı. Air France yetkilileri uçağın önce bir türbülanstan geçtiğini. Ondan 15 dakika sonra ise, uçaktaki eletrik sistemlerinin kısa devre yaptığı bilgisinin verildiği söylendi. Bu uçak radardan kaybolmadan önce alınan son mesaj oldu.

Rio de Janeiro'dan Paris’e giden AF-447 uçuş numaralı uçağın Atlantik Okyanusu üzerinde düşmüş olduğuna neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Yolcular arasında bir bebek, yedi çocuk, 82 kadın, 128 erkek var.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ondan sonra soruyolar "Ege uçaktan neden korkuyosun?"

Al işte.. :(

soruyorum sana ege,hiç bir yıl içinde trafik kazalarında ölen kalan sayılarına baktın mı?
Uçakla nerelerden geldim sen biliyosun yani =)
  • Yeni Oluştur...