Roqq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ULAN HELAAAL OLSUN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cenx said: turist ömere kurban olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Çekimler çok kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Red said: çok bariz esprileri trailere koymamıs obur turlu butun komik şeyleri trailerde izliıduk.sinemaya gidince bi bok göremioduk.trailer da gülmemem beni umutlandırdı :) Aynen sinemaya gelin demişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi ozan guven aynı tf2'deki sniper olmamıs mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 gayet beğendim ben fragmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cok guzel duruyor izlicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Knock knock esprisi İNANILMAZ İYİ. LOOOL. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahaah iyi bayağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çekimler filan iyi gözüküyor. arogda fragman filmin önünü kesmişti, fragman buysa film nasıldır psikolojsyle begenilmedi pek. Ondan dolayı bombalar fragmanda yer almıyor büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 fragmanda sadece 2-3 sahne ilginçti yoksa kovboylara yağlı güreş yaptırmak yada siz Yakari'yi bilmiyor musunuz filan esprisi komik değil, yani açıkçası bu kadar üzerine durulan proje olunca daha üzerine abanılmış bir film bekliyor insan, en basitinden fragmanda hava çekimi bile görmedim bu arada filmin gösterimi 1 ocak'a alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ne kadar üzerine durulmuş? arog veya gora kadar iste. bence arog'dan cok cok daha iyisini beklemeyin. cem yılmaz yine benzer sekilde guldurur. ama eskisi gibi rekor kıracak komedi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 olmaz cunku halk filmden anlamıyor tamam arog beklenildiği gibi olmadı.komikti falan ama bi gora etkisi yapamadı.e hokkabaz çok güzel filmdi bence. adam farklı şeyler yapmaya calıstıgı için tutmuyor.gunesi gordum falan gibi duygu somurusu film yapsa rekor kırar tabi. goruntuydu sesti efekti bunları iyi yapıyo adam,yapmaya calısıo ben cem yılmaz filmlerine artık sıçana kadar gülerim mantıgıyla gitmiyorum.bunun için ztn adamın ayrı gösterisi var. recep ivedik 3 yahşi batıyı gişede geçer.ama bu film güzel olucak bence.ha tabi cem yılmaza gülenler ve gülmeyenler yine tartışıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ama komedi filmi ve cem yeılmaz bir araya geldiginde insanlar sıcarak gulmeyi bekliyor. gidip aa evet bu filmde ısıgı ve teknolojiyi cok iyi kullanmıs super film olmus demez kimse. hokkabaz bence de cok guzeldi. hersey cok guzel olacak da cok superdi. bence cem yılmaz sinamada ısrarla komedi filmi cekmekten vazgecmeli ve hokkabaz gibi kaliteli hikayeleri piyasaya cıkarmalı. o da haklı tabi para nerden geliyosa oraya yoneliyor sonuc olarak. arog'un yaptıgı gisenin 10'da 1'ini yapmıs mıdır hokkabaz? ama bu nereye kadar devem edecek, eninde sonunda bi yerde tıkanır kimse begenmez filmleri. ayrıca cem yılmaz'a gulmek icin filmlerinin değil standup'larının izlenmesi fikrine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 her kanalda her akşam senelerdir süren gerizekalı türk dizilerini şöyle bir düşününce daha da bir mutlu oluyorum şu adam her film çektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 önce arif gibi bir karakteri tam piç türk erkeği kafalarında uzaya yolla. sonra onu daha bir babacan aile adamı yapıp 1 milyon yıl önceye yolla. ikiside komik. düşünce komik. stand-up'da kırıp geçiren adamın filmlerindeki esprilerde mizaha ilk başladığı karikatüristliği ortaya çıkıyor direk. gora ve arog için. ikiside baştan sona inanılmaz komik filmler değildi. fakat kare kare al onu uykusuza 'arif' diye köşe yapıp koy. favorilerimden olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 insanlar filmleri gora ile karsilastisalar yine iyi sozde gora ile akillarinda bir tat bir doku serisi ile karsilastiriyolar, eldende ayip olmasin diye gora cikiyo. ha bu arada fragman cok iyi bence, ve cem yilmazin su ana kadar cektigi tum filmlerde izlemeye deger bana kalirsa. buda cok iyi olacaga benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu adam komediyi stand-up gösterilerine saklamalı, beyaz perde için Her Şey Çok Güzel Olacak tadında filmler sahnelemeli. Hoş tekrar o tadı yakalayamaz Her Şey Çok Güzel Olacak hayatımda izlediğim en iyi filmdir efsanedir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Herşey çok güzel olacak gibi filmler çok tutmuyor malesef ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Oysaki ben çok tutmuştum. Çevremdeki bir çok insanın da favori filmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 da işte çok az bi kitle bu :) adanalı gibi diziler,sabah programları tutuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cem Yılmaz'ın CMYLMZ gösterilerinde konu ettiği espri paketlerinin 3. sü de geldi. Sıra 4.de, ilk türk Robocop'u Kamil. Yakında bunu da yapar. Bir de Erşan Kuneri var. Oh oh 5.de hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu adamin filmler çok iyi olmuyor ama büyük prodüksiyon işini kazandıracak birisi varsa yeşilçam'a o da cem yılmaz. bildiğin western havası var fragmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 SodomVsGomore said: Bu adam komediyi stand-up gösterilerine saklamalı, beyaz perde için Her Şey Çok Güzel Olacak tadında filmler sahnelemeli. Hoş tekrar o tadı yakalayamaz Her Şey Çok Güzel Olacak hayatımda izlediğim en iyi filmdir efsanedir benim için. kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 onuda cem yılmaz yazmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar