roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bone belli ki arog'u falan izlememişsin. Bir sürü filme, bir sürü karaktere atıfta bulundu adam, onlarla dalga geçti daha ne yapsın. Gundam'ı kaç kişi biliyor. Ben izlemiyorum hiç izlemedim de. Türkiyede Gundam izleyen 150 kişiye yaranacak eğlendirecek diye milleti mi sıksın. Herif eyes wide shut'a gönderme yaptı onu bile kimse çakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 illa Gundam olsun demedim ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende elde buzlu bademle film izlemeyi çok seviyorum .. güzel oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 adam space odyyseye bile gönderme yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu cem yılmaz ın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 diil asdas. ama ikisinde de uzay arabaları var ondandır belki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 GORA'da Karate Kid'e de Crouching Tiger Hidden Dragon'a da gönderme yaptığı sahnede sinemada bir tek ben gülmüştüm herhalde, AROG'da 2001 Space Oddssey göndermesi de vardı Zafere Kaçış, hatta LOST'daki Faraday'a gönderme bile vardı. Bunlar sadece birer örnek. herşey zamanla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Faraday göndermesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gora aslında korkunç bir film 5 diyosunuz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bone, cem yılmaz'a "neden herkesin anlayabileceği, türk halkının seviyesine göre film yapıyorsun ki?" diye veryansın etmişsin, bilmem farkettin mi? yok gundam değil, adam gider *nix altyapısına da athıfda bulunur da, o zaman da "bu ne ya, gitmiş nerdlere film yapmış" dersin. geniş kitleye, dolayısıyla tabana hitap eden her film bu ayarda olacaktır. cem yılmazın filmleri bu klasmanda çok iyi bile. yoksa eminim o da filminin final sahnesinde nah çekmek istemiyordur. (bkz gora) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aslında düşünüyorum da.. gora arog fln sevmememin nedenlerinden en önceliklisi, başrol karakterine ısınamamam.. bir de şu var. ilk film telsim sponsorluuyla yapılmıştı. tmsf uzana el koyunca. film de gitmişti. adamlar tmsf filmi izlemeden bir gece önce filmin %40ını kestiler.. goranın ortalarına doğru bi kaçış sahnesi var. sucuk ağacı vs kısmında. direk kesik o bölüm. filmdeki sağlam esprileri makaslamıştı cmylmz.. sonraki filme koyarım diye. malum filmden kazanılan para direk cebine girmedi çünkü.. neyse hadi dedim gora ondan sadece küfürle güldürmeye çalışmış vs. e arog'da da hiç gülmedim ama ben. geçmişe gittin ok. cemyılmazın bütün gösterilerini izlemiş dvdlerini almış, yarıla yarıla gülmüş ve kendisine çook seven biri olarak sölüorum bunu. cemyılmaz düşmanlıım yok yani seviorum.. ama hiç gülemedim.. aksine şahandan nefret eder tiksinirim ama recep ivedik karakterine de deli gibi güldüm. hem 1 de hem 2 de. başka filmlere gönderme yapan filmleri çok severim. ama cemyılmazın filmlerine ne göndermelerine güldüm ne esprilerine ne küfürlerine.. böle eksik çekilmiş kısa parçalar gibi geldi bana 2 filmde.. ama dediim gibi bu filmden baya ümitliyim açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Evrensel mizahtan beslenmek yabancı filmdeki sahneleri olduğu gibi alıp üstüne "Kompiter! Zzt Erenköy!" esprisi yapmaksa ben Cem Yılmaz'a fitim. Gundam, Robocop, Freud... Allahım, sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kompeter her türlü cem yılmazı yer yıkar üstüne geviş getirir.. sadri alışık son noktadır beyaz berdede. ötesi olmayan bi kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ötesi için; (bkz. Şener Şen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Osuruktan olsa izlenir kovboy filmleri yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şener şen, namussuz namuslu, benim için en birinci tek birinci eheh.. namussuz namuslu ya :D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dragonmax said: kompeter her türlü cem yılmazı yer yıkar üstüne geviş getirir.. sadri alışık son noktadır beyaz berdede. ötesi olmayan bi kişilik. bunun otoritesi sen misin? cümle içinde biraz "bence" kullanalım, havalara uçmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aente said: Dragonmax said: kompeter her türlü cem yılmazı yer yıkar üstüne geviş getirir.. sadri alışık son noktadır beyaz berdede. ötesi olmayan bi kişilik. bunun otoritesi sen misin? cümle içinde biraz "bence" kullanalım, havalara uçmayalım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Laorx said: Faraday göndermesi? "bakın paralel evrende şu an itibariyle 2 dakika geçti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gorada arogda bir turist omer uzayda etmez, yarısıda etmez. bunun objekltifi budur. benceye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 her türlü cem yılmazı yer yıkar üstüne geviş getirir. bu olmaz ama cuce, o kadar da değil yani. gora iyi, arog vasat olsa da, komple cem yılmaz'ı silmek atmak geviş getirmek falan bunlar biraz fazla kalın sözler gibi. ha bence gösterileri filmlerinden daha iyi orası ayrı ama adama kötü diyen de taş olmasa bile sertleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sadri Alışık diyince orada bir durucan. Daha gelmiş değil onun üstüne bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 aente said: Dragonmax said: kompeter her türlü cem yılmazı yer yıkar üstüne geviş getirir.. sadri alışık son noktadır beyaz berdede. ötesi olmayan bi kişilik. bunun otoritesi sen misin? cümle içinde biraz "bence" kullanalım, havalara uçmayalım.sen cemyılmazmısısın? ondan mı bu kadar dokundu sölediklerim. bence falan demeye gerek yok. cem yılmaz, sadri alışığın tükrüğündeki baloncuk bile olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Flameoffear said: Sadri Alışık diyince orada bir durucan. Daha gelmiş değil onun üstüne bir adam. yanlış tespit, en azından benim için Sadri Alışık'ın tek filmine gülmedim şimdiye dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bence Sener Sen'in uzerine gelmedi. Sadece komedyen olarak da degil genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar