Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 of ya gençliğimin oyunu buldum bugün oynuyorum da şöle bi sorun var mouse böyle bi garip oluo oynarken kontrol edemiyorum adam gibi neden olur böle bişey anlamadım? bir de acba bunun improvementleri fln var mıdır nette aradım da pek bulamadım. çözünürlük ayarlama fln tarzı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 arkadaşımda görmüştüm ortsokul ysfs ilkokul 5 faladım galba,o oynsrken keyifliydide evde kendi makinama kurunca hiç bişe yapamdım sinir oldum kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Aa çok güzeldi lan. Theme Park da vardı bende hala oynarım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 96 çıkış tarihi http://www.youtube.com/watch?v=196kP-Cyr_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kafası kocaman gelen adamlar vardı, kafasını patlatıp sonra hortumla şişirip eski haline getiriyorlardı :=).bulsam yine saatlerce oynarım valla.nereden buldunuz, nereden bulabilirim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 p2p'den indirebilirsin veya ebay'den satın alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 amma trailer yapmış adamlar , bütün oyun spoil olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 canım çekti acayip yaa vistada çalışır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 vistada da çalışıyor. satın almanıza falan gerek yok, abandonware sitelerinde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aah ah roller coaster tycoon ile gençliğimin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 seneler seneler önce cd'sini bulmuştum hala saklıyorum kurdum oyunu 1,5 saattir oynuyorum hakikaten çok keyifli ya. ama şu mouse'un tekleyerek gitmesi sorunu bende de var niye öyle yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben de o postumdan beridir indirdim oynuyorum.cidden eğlenceli, özlemişim :=) bende mouse la ilgili bi sorun çıkmadı, gerçi touchpadle oynadım ama :S bide oyunla ilgili bi soru; handymanlar deli gibi çalışıyor, yerde bir adet çöp yok, çiçek bilmemne gırla ama duvarda fare yuvaları oluşuyor :S ne yapıcaz da bu fareler çıkmayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çözünürlük falan ayarı var mıydı oyunun hatırlamıyorum ama onlarla oynamayı deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 :o:o:owarning epidemic alert:o:o:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çözünürlük ayarı sanırsam yok, fare delikleriyle ilgili sorunu bende çekiyorum napcaz onlara ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Patients are asked not to die in the corridors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dili uzun elemanlar en çok zorlardı. öyle hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fare deliklerinin onune radyator koyun sonra kaldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 warning: hospital minister is chea-ting! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fare deliklerinin onune radyator koyun sonra kaldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 super eglenceli bi oyun o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sürekli koridorlara kusup duruyordu tipler. bir de en kritik zamanda deprem olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 deprem olunca tırsıyodum ben ya. en unutamadıgım anons da su, uzata uzata soyluyodu "nurse required in pharmacyyyyyyyy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aabi bu epidemic olayı bana saç baş yoldurcak birinden kurtuluyorum hemen öteki geliyor. bişeyi yanlış yapıyomdamı bu epidemic bukadar sık oluyor? ayrıca salgını temizlemeye çalışırken bi anda süreyi gösteren saat sona varıyor, temizleyemiyorum ancak hastaneden kovabiliyorum. ne ayak bu epidemik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.alt-tab.net/games/theme-hospital/downloads/ burda bi patch bi de hamilelik olayı var. deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar