Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Artık uçmak yok! Dünyayı kurtardı elleri ve ayakları felç oldu Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın hastaneye yatırıldı. Türk sinemasının yakışıklı aktörü Arkın'ın elleri ve ayakları felç oldu, boyundan aşağısının felç olması ise yapılan ameliyat sonucu kıl payı engellendi. Arkın bir TV kanalına yaptığı açıklamada geçmişte rol aldığı filmlerde aldığı darbelerin acısının şimdilerde çıktığını söyledi. Arkın, "Bundan sonra uçmak yok, bir kaleden bir kaleye atlamak yok" diye konuştu. http://www.yazete.com/Artik-ucmak-yok_13316.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 of yazık olmuş :/ az futbol maçı yapmadım ben cüneyt arkınla küçükken silivride ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 anti klişe timinden korkmuyorum. bence devrinin en yakışıklı ve yetenekli aktörlerinden biriydi. amerikada doğsa oscar bile alırdı. büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun. Düzelme şansı yokmuymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oha cüneyt abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Çok kötü ya. :/ http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1099670&Date=27.05.2009&b=Cuneyt%20Arkindan%20uzucu%20haber&KategoriID=17&ver=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 :( çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi değil amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun, bir tuhaf oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok fena gözüküyor iyileşir umarım o enerjik haliyle görürdük hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fizik terapiye başlamış diyorlar, inşallah toparlayabilir kendini. ameliyatla boyundan aşağı felci engelleyebilmişler neyse ki. çok üzüldüm duyunca. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bikaz saat once aldım bende haberi, cok uzucu bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yazık ya hayat amma ters kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 geçmiş olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yazık ya cidden geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun ya. Üzüldüm gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ayaklar felç oldu ne demek ya yürüyemiyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Geçmiş olsun ya umarım düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 geçmiş olsun valla :( peki düzelme gibi bi durum oluyo mu felçten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu tip filmlerde rol alan oyuncuların çoğunun başına böyle hastalıklar geliyor zaten,ya da farklı türlerde olsa önemli darbelere vs. maruz kalan insanlara.Bunun farkında olunsa aslında sağlıklarına daha çok dikkat edilse ufak bir şansta olsa engellenebilirdi. Bir tek Chuck Norris sağlam,o da normaldir. Geçmiş olsun diyelim,son zamanlarda sevmediğim bir oyuncu da olsa filmleriyle büyüdük,hala izleriz :) Başarılı bir oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ntvde yarım yamalak izledim, bir şeyler anlatıyorlardı da, felç denildiğini hatırlamıyorum. ameliyat oldu, hastanede yatıyor vs. deniliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar