Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu kizlarin derdi


matama

Öne çıkan mesajlar

aslinda surada keske daha fazla bayan olsa yorumlarini gorsem

simdi siz ne kadar iyi karsindakini dusunen, seven adam olursaniz etrafinizda o kadar az kiz oluyor.

ne kadar hayvan gibi davranan , karsindakini sallamayan, yaninda kiz varken ona buna yazan bir herif oldugunuzda sizden degerlisi yok.

iki evreyide yasamis bir insan olarak ben olayin mantigini cozemedim.

hatunlar hani iste iyi tatli herif istiyoruz falan diyorlar ya ulan boyle buyuk bir yalan yok.

sonrada uhuu beni birakti gitti, ben mantigini anlamadim bu islerin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mevzubahis durumu daha önce analiz etmiş ve kızların bu davranışlarının arkasında yatan temel motivasyonun timing hatası olduğuna kanaat getirmiştik. Davranış zamanlaması konusunda sıkıntı çeken kızlar çalkantılı bir aşk hayatı yaşarlar ve bu da overall ilişki kalitesini düşürür.



Karagulle U., 2009, Birlikte Olmadığın Bir İnsanı Kıskanmak, p.2, Paticik.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kız zaten yapısı itibariyle mantık kurallarına aykırı davranan, objektif bakıldığında kendi içinde tutarsız bir tür. Tavırları olsun, tripleri olsun, düşünceleri olsun falan tamamen çelişkili garip şeyler çünkü :D

Bir de üzerine taa çocukluktan itibaren bu yöne eğilimleniyor. İlkokulda saçını çeken, kafasına vuran, silgisini çöpe atan çocuğun aslında kendisinden hoşlandığını ve o yüzden böyle davrandığını öğrendiği anda kafasının içinde "bana kötü davranan çocuk = beni seven çocuk" diye bir bağlam kuruyor, onu da hayat boyu bilinçaltında tutuyor. Sonuç olarak kendisine iyi davranan insan normal insan, arkadaş, kendisine pislik yapan ne kadar pisse o kadar kendisini seviyor oluyo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bizde mantıksızlık olmaz. mesela 40çift ayakkabıya rağmen "hiç ayakkabım yok" demeyiz.. aynı şekilde "giyecek hiç bi şeyim yok" da demeyiz dolabımız ağzına kadar dolu iken.
ayrıca birisini nasıl sevdiğimizi çok kral şekilde biliriz. arkadaş olarak görüyorsak sizi hissedersiniz, yanlış anlamaya mahal vermeyiz. sonradan da "sana karşı duygularım aslında farklıymış" durumu olmaz. ne ise odur ve nettir.

kısaca matematik gibiyiz hep..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam davranışlarımızda dengesizlik var ki en azından bende var onu kabul edeyim de.. kadın mantıksızlığı erkek mantıklılığı değil ki konu sevgi.. llama başta söylemiş 4s olayını erkek de olsan , kız da olsan bu böyle. demek istediğim budur. he erkek kadın olayını tartışacaksak başka bi topikte tartışabiliriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...