pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 adventure : dreamfall the longest journey, quest for glory 5 dragon fire, fps: blood 1 , quake 3 ,shogo mobil armor device tps: max payne, mdk 2 , lost planet strategy: dark reing , starcraft, emperor battle for dune turn based : civ , homm 3,age of wonders sim: f-22 raptor vardı onu oynadım deli gibi heh mmo: ultima aoc war rpg: baldur's gate 2 , bloodlines, pnacescape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 1) Adventure : Full Throttle, Day of the Tentacle, Leisure Suit Larry 7 2) TPS : MDK, Gears of War 3) FPS : Quake 3, Blood, Shogo 4) RPG : Planescape Torment, Baldurs Gate ve Icewind Dale serisi, Fallout 1-2 (çok oldu bu ama olsun:p) 5) Strateji : Company of Heroes, Civilization, Homeworld 6) Spor : Fifa 09 7) Simulasyon : Privateer 2, X-Com Interceptor, Freelancer 8) MMO : yok 9) Konsol : Parasite Eve (psx), Donkey Kong World (snes), Starfox (snes) 10) Internet : bunu da geç 11) Grafik : Monkey Island 3, Larry 7, Myst serisi (: 12) Video : Phantasmagoria, Myst serisi, Blizzard Videoları 13) Müzik : Alone in the Dark (son çıkan), Diablo, Myst serisi 14) Ses : Myst serisi, Baldurs Gate, Planescape Torment 15) Senaryo : Planescape Torment, Myst serisi (yeter ama :p), System Shock 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 1) Adventure Neverhood, Runaway, Monkey Island 2) TPS Max Payne, Splinter Cell, Time Commando 3) FPS Half-Life(ve modları), Call of Duty 1 4) RPG Fallout, Might&Magic 6, Neverwinter Nights 5) Strateji Civilization II (ve paketleri), Starcraft, HoMM2 6) Spor (menajerliği de sayarsak) Football Manager 7) Simulasyon US Navy Fighters, Wing Commander 4 8) MMO World of Warcraft, Guild Wars, Ultima Online 9) Konsol (snes, ps, gb, vs...) 10) Internet UO Defender 11) Grafik grafiğe göre oyunları sıralayacak kadar kafayı yemedim daha 12) Video StarCraft, World of Warcraft, Red Alert serisi 13) Müzik HoMM2, HoMM3, Freedom Fighters 14) Ses Eşşeğin şeysi, nereden hepsini hatırlayıp da sıraya dizicez, suyunu çıkarmış bu soru :) 15) Senaryo StarCraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 1) Adventure - mi3, longest journey, beneath a steel sky, bilimum microids oyunları 2) TPS - metal gear solid ler, silent hill ler, resident evil 1-2-3 3) FPS - rise of the triad, half life 1, hexen 4) RPG - fallout 1-2, morrowind, bilimum black isle serisi + kotorlar 5) Strateji starcrafti rome:total war 6) Spor - nfs 3 7) Simulasyon 8) MMO uo, everquest 2 9) Konsol - bilimum square enix oyunları, 10) Internet 11) Grafik infinity motoru! 12) Video 13) Müzik - akira yamaoka + nobuo uematsuda ne çıktıysa 14) Ses - silent hill serisi 15) Senaryo bisürüvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 En iyileri değil de istenildiği gibi en sevdiklerimi yani tamamen öznel olarak yazıyorum. Ayrıca 3'ten fazla oyun yazasım var hemen hemen her kategori için ama 3 tane demişsiniz ona da uyuyorum. Ama yine de yüreğim el vermedi arada not düşeceğim eheh. Sırasına göredir. Hadi bakalım: 1) Adventure: Faust: Seven Games of the Soul Sanitarium Curse Of The Monkey Island (Twinsen beni unutma dermişcesine bilincimi titretti) 2) TPS: Max Payne 2: Fall of Max Payne Jedi Knight 3: Jedi Academy Tomb Raider 2 3) FPS: Bioshock F.E.A.R. 2 Counter-Strike (online playe vefadan, yoksa ID'ye saygı köşesi olarak devam ederdim Quake2, Wolfenstein 3D:P ) 4) RPG: Fallout 2 Vampire The Masquerade: Bloodlines Baldur's Gate 2: Shadows of Amn(Tekrar Fallout yazmayayım dedim yoksa Fallout 1 gelir. Diablo, Torment unutulmazlarımdan) 5) Strateji: Civilization 4: Beyond the Sword Starcraft Warcraft 3: Reign of Chaos (Evet, TFT değil) (Dune 2 ve serinin geri kalanı, Civ1-2, HoMM3, Red Alert falan şurada ölsem bahsetmediğim için mezarımda ters döndürecek oyunlar var) 6) Spor: Need for Speed 2: Special Edition PES (en son çıkan neyse o, yani her sene değişiyor) Need for Speed: Underground 7) Simulasyon: Freelancer Sim Golf Transport Tycoon (Freespace honorable mention) 8) MMO: Ultima Online World of Warcraft Warhammer Online 9) Konsol: (Keşke PC'de de olsaymış dediklerimi yazıyorum) Little Big Planet Star Wars: Force Unleashed Mass Effect (1 sene bekledik) 10) Internet: SRSLY? 11) Grafik: (grafik grafikten önce atmosferdir, sanat yönetimidir vb) Bioshock Vampire the Masquerade: Bloodlines Baldur's Gate 2: Shadows of Amn (bu soruyu bana ayda bir sorsanız her ay 3.yü farklı bi oyun söylerim eheh) (Age of Conan Allah'ına kadar honorable mention ve yüksek grafik kalitesinden bahsetmiyorum, öbür özellikleri) 12) Video: Lands of Lore 2: Guardians of Destiny (En unutamadığım videolar bundadır) Starcraft Sanitarium (Faust'a da aklım gitti yeminlen) (speşıl menşın kalan Blizzort oyunları) 13) Müzik: (HAH! en kolay soru bu benim için) Vampire the Masquerade: Bloodlines açık ara farkla favorim. Fallout Bioshock 14) Ses: (bu da en zor soru olsa gerek) Bioshock (voice actingden verdim) Starcraft (voice acting ve efekt) Diablo (efekt) 15) Senaryo: (bu da 2. en zor soru) Bioshock Torment Baldur's Gate 2: Shadows of Amn (Faust, Zork: the Grand Inquisitor falan beni de yaz diyorlar.) bu da benim genel top3: 1- Fallout 2 2- Vampire the Masquerade: Bloodlines 3- Bioshock bi de dayanamadım: Sam said: 4) RPG: fallout 2, arcanum, kotor, vtm: bloodlines bu ne yahu ahaha düzelteyim: Sam said: 4) RPG: Morrowind, Oblivion, Mass Effect (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evet düşündüm morrowind'i eklemeyi ama zaten çok sıkışmıştı liste, dört tane yazmıştım. fo2 olmayan birisiyle değiştirebilirmişim aslında, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konsol'u doldurmayı unutmuşum yazayım: Gears of War, Rainbow6: Vegas, PES6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bende advanture kısmını unutmuşum, yazayım: grim fandango ve sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bu topic daha çok efsane oyunları hatırlatma topici olmuş. Herkez her türün bütün mihenk taşı oyunlarını yazarsa bi anlamı kalmıyor ki pek. Zaten o oyunların hepsini sevmeden oynayan çok az kişi vardır. Kategori başına tek oyun yazılırsa daha mantıklı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi zaten dikkat edersen belli vakir araliklarıyla birisi çikip gaza geldim x i kurdum diyo herkes başliyo o oyuna. yapacak bişi yok yeni oyunlar çok kısa süreli ilgi çekiyo sonra tirisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kategori başına tek oyun yazması zor, aradan yıllar geçti, hangisini yazacağımı şaşırdım zaten :D. edit: imla hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Eski oyunlarda bizi çeken tek şey sanırım o ortamı hissetmek.Sanırım su anda hic bir oyun ne sanitarium un ne baldur's gate serisinin ne de fallout 1-2 nin verdigi kendini oyunun içinde hissetme muhabbetini gerçekleştiremiyor.En azından ben zevk almıyorum hala baldurs gate açar oynarım arada mage combatlarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 1) Adventure: The Curse of Monkey Island (MI3), Grim Fandango, Sanitarium 2) TPS: GTA IV, GTA: SA, S4 League (mp shooter olmasına rağmen buraya soktum :p) 3) FPS: Half-Life, Bioshock, Alien versus Predator 2 4) RPG: VtM: Bloodlines, Neverwinter Nights, Baldur's Gate II 5) Strateji: Heroes III, Starcraft, Civilization II 6) Spor: Test Drive Unlimited, NFS:MW, PES serisi 7) Simulasyon: Black & White 8) MMO: World of Warcraft ve tabii ki Ultima Online 9) Konsol: GTA serisi, Legacy of Kain serisi, Guitar Hero serisi 10) Internet: - 11) Grafik: GTA IV, Bioshock, VtM: Bloodlines, Mirror's Edge 12) Video: Legacy of Kain serisi, tüm Blizzard oyunları (sdf) 13) Müzik: VtM: Bloodlines, Oblivion, Heroes III ve Starcraft 14) Ses: VtM: Bloodlines 15) Senaryo: VtM: Bloodlines, Oblivion (sadece Dark Brotherhood kısmı sdf) edit: Sanitarium'u unutmuşum umarım çarpılmam edit2: ÖÖÖ çarpılayım ya Mirror's Edge'i yazmamışım grafik kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 1) Adventure - Syberia 1-2, Sanitarium, Myth serisi . 2) TPS - Kill.Switch, Max Payne 1-2, Freedom Fighters 3) FPS - Battlefield 1942-2,Soldier of Fortune 1-2, Operation Flashpoint, Postal 1-2 4) RPG - Arcanum, Baldur's Gate 1-2, Torment, Fallout 1-2, biraz Morrowind . 5) Strateji - RA3 haricinde C&C serisinin alayı, Axis&Allies (2004),Rise of Nations, Panzer Command. 6) Spor - FIFA serisi (2006-2007-2008 hariç, PC için konuşuyorum.) 7) Simulasyon - Operation Flashpoint 8) MMO - Ultima Online, Star Wars Galaxies (CU öncesi tabi, sonrası Knight Online Galaxies'tir çünkü.) 9) Konsol - Chrono Cross ve Trigger. 10) Internet - Pandemic I-II 11) Grafik - Source Engine bazlı oyunlar, CryEngine¹ ve CE² bazlı oyunlar . 12) Video - C&C Red Alert, C&C . 13) Müzik - Freedom Fighters 14) Ses - C&C Serisi (RA3 hariç .) 15) Senaryo - Planescape Torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rpgye torment yazmayanlar bi şöyle kenara ayrılsın bakayım iyice görebileceğim bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu konu vardı önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Best of; 1- Planescape: Torment 2- World of Warcraft 3- Metal Gear Solid 1-2-3-4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Adventure 1- Curse Of The Monkey Island 2- Phantasmagoria 6 idi sanirim o doneme gore superdi 3- Neverhood TPS 1- Metal Gear Solid Serisi 2- Psychonauts 3- Time Commando FPS 1- Half-Life 2- Call Of Duty 4: Modern Warfare 3- Crysis RPG 1- Knights Of The Old Republic 2- Diablo serisi 3- Fallout serisi Strateji 1- Red Alert 1 2- Starcraft 3- Warhammer 40k serisi Spor 1- Pro Evolution Soccer serisi 2- Carmageddon 3- Burnout Paradise Simulasyon 1- Ace Combat 2- Sim ile baslayan hepsi (SimCity,Sims vb) 3- Freelancer MMO 1- EVE ONLINE 2- Atlantica Online 3- Star Wars: The Old Republic Konsol 1- Metal Gear Solid Serisi 2- Grand Theft Auto 4 3- Oddworld: Abe's Oddysee Grafik 1- Crysis 2- GTA 4 3- Bioshock Video 1- Red Alert serisi 2- Phantasmagoria 6 3- Blizzard oyunlari Müzik 1- Red Alert serisi 2- Age of Conan 3- HoMM serisi Ses 1- Crysis 2- EVE ONLINE 3- Dawn of War 2 Senaryo 1- EVE ONLINE oyunu oynayanlar anlamistir :) 2- Fallout serisi 3- Neverhood :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Adventure - Monkey Island serisi - Indiana Jones and The Fate Of Atlantis TPS - Bioshock - Max Payne - Prince of Persia: Sands of Time RPG - Fallout 1,2,3 - Neverwinter nayts Strateji - AoE serisi - Civ serisi Spor - Carmageddon - NFS 2 SE MMO - Ultima Online (her zaman en iyi MMO olarak kalır, yönetir) - World Of Warcraft - Star Wars Galaxies - Shadowbane (ekstra) Grafik - Crysis - Oblivion - HL2 ve mükemmel ek paketleri Müzik - Fable (tek geçerim, hele Hook Coast parçası...) - World of warcraft - Ultima online Ses - Full Throttle Senaryo - Bioshock - Bioshock - Bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kategoriler: 1) Adventure grim fandango monkey island3 syberia 2) TPS gta4 soul reaver jk2 3) FPS cod4 half-life undying 4) RPG icewind dale kotor baldur's gate2 5) Strateji company of heroes starcraft age of empires3 6) Spor fifa09 mlb2005 nfl2007 7) Simulasyon (savaş, uzay, uçuş, vs...) 8) MMO wow 9) Konsol metal gear solid4 metal gear solid3 metal gear solid1 10) Internet icebreaker fdskgk 11) Grafik crysis batman AA 12) Video starcraft 13) Müzik stronghold 14) Senaryo mgs4 starcraft batman AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 soulreaver unutmuşum ya iyi hatırlattın, cok saglam oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar