elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Son açtırdığı kutuda halkın teklifini düşürdüğü recep teayyip erdoğan bir dönem daha varım sonra yokum. demokrasi bu en nihayetinde. gençleri koyucam artık oraya buraya. dedi. Daha resmi bir ağızdan olan açıklama için gözlerimizi tayyip'in açıklamasına çeviriyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, herkesin çekilmesini bileceğini ve öğreneceğini belirterek, ''Bizim tüzüğümüzde arka arkaya 3 dönem milletvekilliği yapabilirsiniz. Ondan sonra bırakmak durumundasınız. Benim şu anda, bu dönemden sonra bir dönem daha hakkım var. Ondan sonra bırakmak durumundayım. Daha ileri gitmem, gidemem'' dedi. Başbakan Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 81 ilden ve KKTC'den gelen gençleri Başbakanlık Yeni Bina'da kabul etti. Yaptığı konuşmada, gençlerden ''günü kurtarmanın değil, geleceği kurmanın derdiyle dertlenmelerini'' isteyen Erdoğan, şunları söyledi: ''Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında bir çağ kapattı bir çağ açtı' deriz, çok komik gelir. Fakat incelediğiniz, araştırdığınız zaman, Fatih'in batı bilimlerini nasıl öğrendiğini, o dönemde birkaç dili nasıl öğrendiğini görürüz. Tabii ki güçlü bir ailenin çocuğu olmanın da getirdiği bir şey var. Fakat bakıyorsunuz ki, daha 13-14 yaşında kendisine padişahlığı babası vermek istediği zaman verdiği cevap çok anlamlıdır. Bu, o hayallerle yetiştirilmenin bir yansıması. Görevi alıyor, görevi aldıktan sonra da diyor ki 'Madem ki ben Devlet-i Aliyye-i Osmaniye'nin bir padişahıyım, o zaman size emrediyorum. Gelin devletin başına geçin', Yaş 14. 14 yaşındaki o genç 21 yaşında da bir çağı kapatıp bir çağı açıyor. Mesele yetişmek. Ama düşünün, bizim ülkemizde 25 yaşında milletvekilliği olayı konuşulduğu zaman bizi eleştirmeye başladılar. Dediler ki 'Çoluk çocuğu Parlamentoya mı dolduracaksınız?' Bize, bunu söylediler. Şu anda benim partimin il genel meclisleri ve belediye meclislerinde 600 civarında üyesi var 25-30 yaş arası. Şu anda Antalya Kepez'de belediye başkanım 29 yaşında. Önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı gençler koyacağım. Çünkü 25-30 yaş arası gençlerin Parlamento'da olması lazım. Bir defa herkes çekilmesini bilecek ve öğrenecek. Bizim tüzüğümüzde arka arkaya 3 dönem milletvekilliği yapabilirsiniz. Ondan sonra bırakmak durumundasınız. Benim şu anda, bu dönemden sonra bir dönem daha hakkım var. Ondan sonra bırakmak durumundayım. Daha ileri gitmem, gidemem. Aynı şekilde genel başkanlık da 5 dönem. 5 dönem daha genel başkanlık yapabilirim, ondan sonra ayrılmak zorundayım. Niçin? Arkadan gelenlerin önünü açmak zorundayız. Veyahutta bir rekabet alanını doğurmak zorundayız. Ben gençliğimizi bu noktada çok farklı görüyorum. İşte Gazi Mustafa Kemal, 19 Mayıs 1919'da Samsun'da İstiklal meşalesini yaktığı zaman yaşa bakıyorsunuz 38.'' İnanıldığı zaman gerçekleştirilemeyecek hiçbir hedefin olmadığını vurgulayan Başbakan Erdoğan, bu nedenle eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=147767&cat=110&dt=2009/05/20
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 AKP Gençlik Kollarına girmek lazım.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 abi bence dursun niye dursun bu adam garip yada yanlış işler yapınca diğer mualefetler adam olmaya çalışıyolar. iktidarda mı olsun derseniz yok lan olmasın.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Recep said: oturmaya mı geldik gençler
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 tertemiz servet.böle stresli yaşantı yerine gitsin maldivlere
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Eğer sözünün eri ise ve bırakırsa helal olsun. Ama daha önce çok duyduk gördik yaşadık, son anda yakın arkadaşlarımın ısrarı üzerine 1 dönem daha devam etmeye karar verdim benzeri açıklama yapabilir. Koltuk ve güç sevdası ayrılması zor bişi.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 "iyi demiş, zamanı dolunca bıraksın" seçeneği eksik.
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Recep tayyeap said: Kriz bu defa "sürtünecek" http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Economy&id=X1242827373234&date=20Mayis2009 yavaştan kabul ederken bu topicteki oyumda ''Bıraksın arkadaşım'' a gidiyo. sevgiler.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yerine genc deyilde genc gorunen biri gelsin bence soyle i. melik gokcek falan pek guzel olur sonra ohoo
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 e bırakıcakta ne olacak ? cumhurbaşkanı olacak
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gitmeden önce koyup, tam gidicek kesin.
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Başbakanken son padişahtı Cumhurbaşkanı olursa son beygamber olur evelallah yada maazallah
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Absolut said: Eğer sözünün eri ise ve bırakırsa helal olsun. Ama daha önce çok duyduk gördik yaşadık, son anda yakın arkadaşlarımın ısrarı üzerine 1 dönem daha devam etmeye karar verdim benzeri açıklama yapabilir. Koltuk ve güç sevdası ayrılması zor bişi. Aynen katılıyorum. Eğer bırakırsa gerçekten tebriği hak eder. Ama pek sanmıyorum Azizin işine döner bu bırakma.
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 istifa eder, sonra ısrarlar üzerine aday olur. en napalım seçtiler yine denir. sonuçta bıraktı mı? bıraktı ama salmadılar olur.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zaten o geçen dönem cumhurbaşkanı olmaya çalışmıştı ama izin verilmemişti, muhtemelen çok baskı olmazsa tabanda bırakır.
mani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 nereye bırakıyon tayyeap cim daha karpuz kesecedik.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 cumhurbaşkanı olacak işte ya ne saf milletiz hemen bırakıyor oldu milletvekili olmicam dedi hedef reis-i cumhurluk çok seviyorum su kelimeyi ya reis-i cumhur :D
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 toptan gitselerde kurtulsak..
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zamanında özal ve demirelde yapmış aynısını. bakmışlar parti düşüşte hemen cumhurbaşkanlığına kaçıp partinin düşüşünü kendisinden soran gelen yöneticilere atmışlar. o düşüş bittikten sonrada tekrar kurtarıcı gibi geri gelme olayı vs... senaryonun 2. adımı oluyor.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 tabi bu durumda da parti bensiz ayakta kalamadı oluyor kendi otoritesini bile arttırmış oluyor parti düşüşe geçince
Öne çıkan mesajlar