Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plants vs zombies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Money farm çok zevkliymiş. Birçok layout bulabilirsiniz internette ama bana inanın en çok kazandıranı (hızlı gold akışı) 10 slot aldıktan ve pumking de kullandıktan sonrası.

ben bulunabilir 4 farklı layout'u kullandım, en popüler olanı gamefaqs da verilen ama en başarılısı o değil.

spoil etmek istemiyorum o yüzden SS-resim veya başka bişey yazamıyorum ama TOPLAM 2 garlic yeterli farm için. (elbette yenince yenilemeyi kast etmiyorum, layout da sadece 2 diyorum)
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
iphone la aynımı bilmiyorum ama bir bölüm var gece çatıda geçiyor bir türlü geçemedim. Robot gibi birşey var canını bitirmeye çalışıyoruz . Varmı bi stratejisi 1 saat sürüyo yinede bitmiyor bölüm ya sonunda geberiyorum daha fazla dayanamayıp.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Buraya geldim hiç tınlamadı.Bu yerleştirme mükemmel hem balonları hem madencileri hem gargantuarları hemde bunge zombileri engelliorum mükemmelll
http://a.imageshack.us/img228/43/plantsvszombiese.jpg
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yenisi çıktı bunun, 30 euro anasını satiim origin'de. ulan steam'e koysanız 5 katı fazla satacaksınız, üstelik koskoca EA'sin, steam'e ben %20'den fazla vermem diyebilirsin. ama yok illa %100'ünü kendin alıcan paranın diye origin dayat... şerefsizler

bu arada oyunun yenisi derken, shooter oyun ahsdufhauh
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...