Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 En ön sıradaki çiçekler ne oluyor ya, ben görmedim öyle bir şeyi henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 O cicekler tree of wisdomun verdigi bir kod sonrasi zombiler olunce dusuyor. Gorsel sadece bir numaralari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 49 a geldim bu taktikle ama işaretparmağım felç olduğundan ve dikkat dağınıklığından bıraktım ama rahat 60-70 yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Money farm çok zevkliymiş. Birçok layout bulabilirsiniz internette ama bana inanın en çok kazandıranı (hızlı gold akışı) 10 slot aldıktan ve pumking de kullandıktan sonrası. ben bulunabilir 4 farklı layout'u kullandım, en popüler olanı gamefaqs da verilen ama en başarılısı o değil. spoil etmek istemiyorum o yüzden SS-resim veya başka bişey yazamıyorum ama TOPLAM 2 garlic yeterli farm için. (elbette yenince yenilemeyi kast etmiyorum, layout da sadece 2 diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Zen bahçem epey güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oyun imba ya süper harika ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of trialmiş full nerden buluruk selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zaman katili bir oyun bu stajdayken tüm stajerlere bulaştırdım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 müthiş oyun net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 iphone la aynımı bilmiyorum ama bir bölüm var gece çatıda geçiyor bir türlü geçemedim. Robot gibi birşey var canını bitirmeye çalışıyoruz . Varmı bi stratejisi 1 saat sürüyo yinede bitmiyor bölüm ya sonunda geberiyorum daha fazla dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 o robota vuruyo senin bitkiler canı gidiyor, robot ateş topu attığında buz mantarı, buz topu attığında biber kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 canı gidiyorduda o toplar agzıma sıcıyordu.... Sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alifurkan1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Buraya geldim hiç tınlamadı.Bu yerleştirme mükemmel hem balonları hem madencileri hem gargantuarları hemde bunge zombileri engelliorum mükemmelll http://a.imageshack.us/img228/43/plantsvszombiese.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alifurkan1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Luriel said: ben böyle 17 lvl geldim de 17yi geçemedim. Arkadaşım öle deiğil böle yap http://a.imageshack.us/img228/43/plantsvszombiese.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yenisi çıktı bunun, 30 euro anasını satiim origin'de. ulan steam'e koysanız 5 katı fazla satacaksınız, üstelik koskoca EA'sin, steam'e ben %20'den fazla vermem diyebilirsin. ama yok illa %100'ünü kendin alıcan paranın diye origin dayat... şerefsizler bu arada oyunun yenisi derken, shooter oyun ahsdufhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Evet bunla alakasız resmen. Greenlight da bunun kopyası bir oyun var değişik birşeyler olsun derseniz onu deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 link at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Battle Ranch http://www.bigfishgames.com/download-games/27046/battle-ranch/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 baya baya çakmışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Finaldeki robotlu bölümün müziğinin adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 shazamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 şirin tower defence oyunlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Garden Warfare'in origin bedavasını deniyorum, çok zevkli lan oyun. Alırım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 PS4'e aldım, oyun acaip iyi ya. 40$ verdim PSN store'da resmen. PC'de 48 TL falan Playstore'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar