Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Çok güzel oldu Nihat transferi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 rakip takıma gelmesine rağmen transferine sevindin maalum forma şansı bulamadığı için euro 2008deki performasnından çok uzakdı umarım performansı düzelir milli takım adına iyi bi futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Nihat güzel evet ama oynaması lazım. geçen sezon yoktu mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sakattı diye hatırlıyorum o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Beşiktaş da hareketlenmeye başladı, biz galiba flaş transfer olarak Rijkaard'a bi de orta saha için imza attıracaz. Fena olmaz gerçi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nihat nereye gitmiş kahve yapmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Red said: o mantıkla bakarsak de sançiz topu elinden kaçırdı 2 puan gitti.mehmet topal kendi kalesine attı beşiktaş maçında şampiyonluk gitti. ayrıca arda fener olayı biraz yalan olur.eğer fener ardayı alırsa fner taraftarı azizin ofisini yıkar demiş biri.buna gülerim ben.bak nasıl kutlama yapıolar eto meto denmiş.onlarda baya bi yalan en basta ben yikarim abi(evet, ergenekoncuyum) Abi unutmayin yani galatasaray macini, adam vurdu kufur etti tamam fenerlilerde biseyler yaptilarda o adam nasil barincak o takimda yani.Dusunun biraz, yalan degil, cok yalan haber dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 fenerbahçeden yıldız bekliyorum ben bekirdir özerdir bunlar kesmiyo beni dünyayı sallıyacak bi transfer istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hersene eto ronaldinho alıyonuz ya yetmiyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aynen bende, gelecegi iyi olan oyuncular geldide genede icime sinmiyo benim bi yildizsiz transfer sezonu. Bu arada Manchester City Eto ya teklif yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eto ronaldinho bişi değil hacı benim şu dünyada en çok istediğim futbolcu futbolu bıraktı artık hangi yıldızı alırlarsa alsınlar ama bitane alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Transfermarkt a baktimad gokhan zan icin 4 milyon avro diyor. Keep it up Besiktas! edik: tuncay muncay diyolar, gelirse kolumu bacagimi keserim(sevincten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sağ bek sol bek sorunu kalmadı zapoyı gönderip yerine daha sağlam (papa guaye olmasın ama) bi stoper. delgado yerine sol iç oynıycak bir oyuncu. tello ile değişmeli oynayabilicek. (nuri şahin , ah nuri şahin. dortmunda oynıycağına gel şampiyonlar ligine!) sağ kanat nihatla holoskonun. sol kanata bir takviye gerekebilir , keşke adın küstürülmeseydi , kolay maçlarda oynardı ligde. bobo nobre batuhan da forvet için yeterli (mustafa denizli adam etsin batuhanı!) daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tunch said: mustafa denizli adam etsin batuhanı ben hep söyledim fatih terim yada mustafa denizli şu elemanı adam etseler karakter bakımından, Türk futbolunun geleceği Batuhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 mustafa denizli pek gençlerle çalışan bi hoca değil. gelmez sıkıntıya, elindeki hazır adamları kullanmayı sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nihat inşallah düzelir, yoksa bütün sene sakat bayağı bir para alacak o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 nihat baktı saçma sapan takımlardan teklif gelio, başka çaresi kalmadı ligtv said: "Ya Beşiktaş Ya Beşiktaş" "Yuvaya dönen" Nihat Kahveci'den ilk mesaj: "Türkiye'de oynayacağım tek takım Beşiktaş'tır" !.. Fenerbahçe'nin de yıllardır ısrarla istediği Nihat Kahveci, tercihini "yuvaya dönmekten yana" kullandı ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etti !.. Beşiktaş'ın Villarreal ile anlaşmasına rağmen geçen hafta yaptığı teklifi, eşinin Türkiye'ye dönmek istememesi nedeniyle reddettiğini söyleyen Nihat, Hürriyet'te yer alan açıklamasında "Beşiktaş'a gelmek benim için onurdur. Eşim Türkiye'ye gelmek istemiyordu ama kendisini ikna ettim. Bu nedenle işlemlerin bir an önce hazırlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 radagast62 said: Masquerade said: Petar Naumoski olmasın o. :p fixed :)Forumu 3 gün geriden takip eden adam : Polat Namık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kermit said: tunch said: mustafa denizli adam etsin batuhanı ben hep söyledim fatih terim yada mustafa denizli şu elemanı adam etseler karakter bakımından, Türk futbolunun geleceği Batuhan. eder eder mustafa onu olmadı gece kulubunden kulagı çekerek evine bile götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mutunun beşiktaşta olma şansı ne akdar yüksek ? http://www.prosport.ro/multimedia/jurnal-pro/besiktas-trage-de-lucescu-sa-i-aduca-pe-mutu-si-goian-la-istanbul-4594732 geliyomu ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eto fenerbahce gercekciligi kadar gercek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 mehmet topuzun vekil avukatı istifa etmiş görevinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nihat çok bozulmuştu ya, yararlı olacağına inanmıyorum. Çok da sakatlanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ahahahahahha marsilya vazgeçiyormuş servetten :lol: kaynayk radyospor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 oh be nihat geldi sonunda bekliyorduk uzun zamandır. hiçbişi oynamasa bile bir saha içi liderimiz oldu. çok güzel oldu ki ben nihatın türkiyede kendini bulacağına inanıyorum hayatım boyunca hiçbir oyuncunun ismini formama yazdırmadım. ne nouma ne sergen ne amokachi ne ilhan ama nihat'ın ismini yazdıracağım bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar