Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rewendor said: Dikkat edersen zaten resimlerde de genelde hep o göbekte bi el var, saklamak için ya dansçılardan ya kendi eli :) http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=22756&p=10&rid=2369 mesela. Kıyafetin yanlarından kızın löpür löpür yağları fışkırmış, önde de göbek var belli şekilde :( abi ona göbek diyosanız iskelete verelim size. dünyanın %90ı falan (ingiltere dışındaki kuzey avrupalılar bu istatistiğe katılmamıştır) göbekli oluyor ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bacagı benımkınden kalın lan. kırar beni bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hiçbirşey giymesin,yada şeffaf naylon yağmurluk giysin çıksın,hem abazalar bayram eder,hemde daha bi estetik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth iyi güzel demişsin de, normal kızda olsun zaten sorun değil. Ama tüm başarısı ve işi sesi ve (hatta daha çok) görselliği üzerine kurulu bir insanda olmaması lazım haliyle :) Hani, IQ'su düşük bilim adamı ya da matematiği zayıf mühendis falan gibi oluyo :) Tutup her kızda sıfır göbek, yunan heykeli vücudu arasak haklısın da, bakın ben güzelim bunu kullanarak görsel hitabımı yapıcam diyen hatunda ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mike said: bacagı benımkınden kalın lan. kırar beni bu sen incesin.. hele bi ciara, beyonce falan gör de.. sonra bacak konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Kilo almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o göbek benim de gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 4-5 aydır o halde . kostümün renk güzel ama tutmaz evet. açıcan abicim hadiseyi . sallıcak sağını solunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 TRT 1 de eurovision var çıktı mı bizim kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çıktı.. süper bi baldır bacak şovuydu aga! ekran ete doydu inan! kütür kütür.. geyik bi yana, kaçırdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gene kot pantelon ustede askılı atlet giyseydi keske cok dandirik olmus ben hic begenmedim.sarkıyı da guzel soyleyemedi zaten.ilk 3 zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kızı Türkiye'ye getirmekle hata mı ettik ya acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kostüm olsun, performans olsun çok kötü idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 şarkıyı geç, o kadar para alıyo insan bi 4-5 kilo veremez mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi ne kötü söyledi şarkıyı daha doğrusu söylemedi çünkü sürekli cart sesli (evet cart sesli) erkek vokali duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fail(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha sesi iğrenç çıkmış. ayrıca sonunda baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 herşeyi geçtim teeenkk yuuuu niye yatarak abi kalk adam gbi söyle :D çok hastaymış kendileri bi ara yedek sanatçıyı bile çıkarmayı düşünmüşler son anda kendine gelmiş hadise az da olsa.. o arkadaki erkek sesinin çok çıkması ya da hadisenin performansının kötü olmasını buna bağlıyorum ben.. hatunun hemen hemen bütün performansları dün gecekinden iyiydi çünkü.. görcez bakalım cumartesi inş performans iyi olur.. ayrıca kotla çıksın lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi herkes kot fetişi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kot fetişi değil hadisenin poposu güzel çıkık ve gayet yakışıyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hadise tipsiz ya hiç beğenemiyorum şu hatunu heleki mojo reklamlarında ayrı bi dandirik daa güzel bi kız koyabilirlermiş oraya keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Revangelis said: şarkıyı geç, o kadar para alıyo insan bi 4-5 kilo veremez mi be ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kırmızı filan güzel gibi. ben izlemedim gerçi yarı finali ama; mal gibi, bakkala pazara gider gibi kot giymemesi iyi olmuş fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi siyah deri pantolona tüm dünyanın aklını alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 DoGMeaT said: daha doğrusu söylemedi çünkü sürekli cart sesli (evet cart sesli) erkek vokali duydum ben erkek vokal (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar