Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadisenin kostümü

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
Dikkat edersen zaten resimlerde de genelde hep o göbekte bi el var, saklamak için ya dansçılardan ya kendi eli :)

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=22756&p=10&rid=2369

mesela. Kıyafetin yanlarından kızın löpür löpür yağları fışkırmış, önde de göbek var belli şekilde :(

abi ona göbek diyosanız iskelete verelim size. dünyanın %90ı falan (ingiltere dışındaki kuzey avrupalılar bu istatistiğe katılmamıştır) göbekli oluyor ozaman
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth iyi güzel demişsin de, normal kızda olsun zaten sorun değil. Ama tüm başarısı ve işi sesi ve (hatta daha çok) görselliği üzerine kurulu bir insanda olmaması lazım haliyle :) Hani, IQ'su düşük bilim adamı ya da matematiği zayıf mühendis falan gibi oluyo :) Tutup her kızda sıfır göbek, yunan heykeli vücudu arasak haklısın da, bakın ben güzelim bunu kullanarak görsel hitabımı yapıcam diyen hatunda ararsın
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi geçtim teeenkk yuuuu niye yatarak abi kalk adam gbi söyle :D
çok hastaymış kendileri bi ara yedek sanatçıyı bile çıkarmayı düşünmüşler son anda kendine gelmiş hadise az da olsa.. o arkadaki erkek sesinin çok çıkması ya da hadisenin performansının kötü olmasını buna bağlıyorum ben.. hatunun hemen hemen bütün performansları dün gecekinden iyiydi çünkü..

görcez bakalım cumartesi inş performans iyi olur.. ayrıca kotla çıksın lütfen ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...