paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bakalım patinin beyler tayfası bu konuda ne düşünüyor. Kızlarda fikir beyan edebilir tabi. Hadi rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içmiyorum içmicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben içmiyorum sokakta içmesin leşler gibi onun dışında evde ne içerse içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben içiyorum,o içmio ama olsun içmek isterse de karsı çıkmam,sokakta içmemeli hoş görünmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Herkes özgürdür hacım, karışılması gereken yere kadar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Abi sevmiyorum içen kızları hiç yakışmıyo + ağzı sigara kokuyo kötü oluyo bu yüzden kız arkadaşımın sigara içmesini istemem içirtmemde zaten haberim olursa da gizli gizli gerçekten kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 "Ben içmiyorum, kesinlikle içmesini istemem ve içirmem" Köylüler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Köyde ottan geçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 antipatik geliyo ama karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Her zamanki gibi yine seçenekler son derece yetersiz. "Ben içmiyorum, kesinlikle içmesini istemem ve içirmem" buna gelene kadar neler var daha. "İçmiyorum, içen kıza da hoş bakmam" demek ayrıdır içirmem demek ayrı. İkisini de koymamak hata, hadi birini koyacan niye içirmem i koyuyosun. Bir de içiyorum/içmiyorum ayrı bir anket konusu burada yer edinmesi boş yere seçenekleri karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben bigün kvodum git dişlerini fırçala sigara tadı var ağzında diye.içmesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Killer said: ben bigün kvodum git dişlerini fırçala sigara tadı var ağzında diye.içmesin yanikiz arkadasim var + opusuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kızlar da fikir beyan edebilir tabi asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben arada icerim,kız arkım da arada icsin b.kunu cıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben içiyorum o da içmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 BEYLER benim dilber iciyo da, yasaklicam ya. nedir bu, her seferinde kül tablasinnan öpüsüyorum sanki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hacı,benim hatun da çok içiyor ama uzakta olunca sigara kokusunu bile özledim hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içerse içsin, ama ben de tiksindiğimi ve berbat koktuğunu söylerim çat diye. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bi de bazı arkadaşlar sigara içiyor diye terkediyor filan yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içmiyorum.içene saygım sonsuz.ama içmese hani iyi olur tabi. bazısı var ki eline hiç sigara yakışmıo.onlardan olmasın da naparsa yapsın. tutuşu içişi falan önemli.mahmut gibi içenler var.onların şansı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fede said: bi de bazı arkadaşlar sigara içiyor diye terkediyor filan yapmayın böyle şeyler babam nişanlısından o yüzden ayrıldığını iddia ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 vaniLLe said: BEYLER benim dilber iciyo da, yasaklicam ya. nedir bu, her seferinde kül tablasinnan öpüsüyorum sanki! klasik muhabbet. çok klasik hatta, babadan falan kalma. ben de bunu yazıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içmiyorum isterse içer, istemezse içmez, onun tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar